Žena ve fabrice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
paprika20
20.9.22 21:54

Žena ve fabrice

Ahoj, je mi 20 let a už skoro 2 roky dělám s lidmi a začalo se mi to neskutečně protivit.. Začala jsem přemýšlet nad fabrikou která vyrábí pneu, máte nějaká nějaké zkušenosti? Obzvlášť v mladém věku? Mám z toho mnoho obav ale přijde mi to jako nejlepší řešení.. Vše ohledně chodu vím, mám tam známého, říkal mi že tam pracují ženy, jen jsou to většinou pořádné ženy kolem 40 let. Já mám 20 a 55 kg. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16150
20.9.22 21:58

Pokud znáš náplň práce a chceš to zkusit, proč ne? Nevyzkoušíš, nevíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
paprika20
20.9.22 22:00

@Dahlia0409 Jenom jde o to že je tam milion pozic a oni se rozhodnou až u školení kam mě hodí a z toho mám strach :lol: Aby mě nedali někam kde to třeba fyzicky nemusím zvládnout.. Jako dělala jsem na stavbě půl roku a nestezovala jsem si ale i tak tam ten strach je no. :D

• Citovat
  • Upravit
4121
20.9.22 22:03

Já jsem chodila do fabriky na brigádu během střední. Práce lehká, dělali tam i starší ženy, ale nedávala jsem to psychicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16150
20.9.22 22:04
@paprika20 píše:
@Dahlia0409 Jenom jde o to že je tam milion pozic a oni se rozhodnou až u školení kam mě hodí a z toho mám strach :lol: Aby mě nedali někam kde to třeba fyzicky nemusím zvládnout.. Jako dělala jsem na stavbě půl roku a nestezovala jsem si ale i tak tam ten strach je no. :D

Fakt to musíš zkusit, jistě se dá třeba pak domluvit, kdybys to nezvládala, že by tě třeba dali jinam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16150
20.9.22 22:05
@Nicole 1234 píše:
Já jsem chodila do fabriky na brigádu během střední. Práce lehká, dělali tam i starší ženy, ale nedávala jsem to psychicky.

Co tam bylo tak špatného na psychiku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
paprika20
20.9.22 22:05

@Nicole 1234 A mužu se zeptat proč psychicky? Mě třeba nevadí dělat jednu a tu samou věc pořad dokola protože mám aspoň čistou hlavu jestli ti vadilo tohle.

• Citovat
  • Upravit
paprika20
20.9.22 22:07

@Dahlia0409 Děkuji, děkuji, děkuji :srdce: :lol:
Vážně to chci alespoň vyzkoušet ale mám strach abych zas nemusela hledat další práci a pořad se v tom jen tak plácat ale zas na druhou stranu asi lepší než mít deprese z práce ze které máš minimální peníze.. Teď mi končí zkušební doba právě tak nejspíš řeknu že odcházím.

• Citovat
  • Upravit
4121
20.9.22 22:08

@Dahlia0409 @paprika20
Jj, vadilo mne dělat pořád to stejné do kola. Čas se tam neuvěřitelně táhl a byla to věčnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
paprika20
20.9.22 22:15

@Nicole 1234 Ale aspoň tam něco děláš.. Já jsem teď v práci v které jsem 12 hodin denně ale občas mi to přijde jen jako takové dělání toho že něco děláš aby tě někdo nesjel… To mě hrozně unavuje. Nehledě na to že i tam je to pořád to samé dokola akorát jednou přijde v pohodě zákazník a podruhé ne.

• Citovat
  • Upravit
16150
20.9.22 22:34
@Nicole 1234 píše:
@Dahlia0409 @paprika20
Jj, vadilo mne dělat pořád to stejné do kola. Čas se tam neuvěřitelně táhl a byla to věčnost.

Tak já dělala převážně někde ve fabrice, za svůj pracovní život, převážně tedy stále to stejné a rozhodně mi to nevadilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
20.9.22 22:53
@paprika20 píše:
@Dahlia0409 Jenom jde o to že je tam milion pozic a oni se rozhodnou až u školení kam mě hodí a z toho mám strach :lol: Aby mě nedali někam kde to třeba fyzicky nemusím zvládnout.. Jako dělala jsem na stavbě půl roku a nestezovala jsem si ale i tak tam ten strach je no. :D

Oni nemají zájem zaučovat tě na pozici, na které nemáš šanci to zvládnout. To je ztráta času, takže se neboj, že malého hubeňoura pošlou tahat břemena 8)
Pracovala jsem ve dvou fabrikách, po RD jsem šla do kanceláře a někdy se slzou v oku na práci u pásu vzpomínám. Domů s čistou hlavou, většinou člověk nemusel nad prací extra přemýšlet, takže jsme mohly makat a kecat u toho. Sice se člověk nezastavil, někdy jsem šla z práce utahaná jak šňůra od záchodu, někdy se to zase táhlo jak med, ale uvažuji, že jednou se na podobné místo možná vrátím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
paprika20
20.9.22 22:55

@Kakika Děkuji, tohle jsem asi potřebovala slyšet.. Cítím že to je pro mě to pravé.

• Citovat
  • Upravit
21311
20.9.22 22:58

Určitě to zkus. Však co, maximálně pujdes o dům dal. Já dělala ve fabrice brigádně během skoly a nebylo to vůbec zle. Člověk nic neřeší, vypne, nebo spis přepne na automat. Dlouhodobě si ale myslím, ze bych z toho začala blbnout. Ten stereotyp člověka otupí, nenutí tě nic rozvíjet, myslet, tvořit. Proste stagnace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16150
20.9.22 23:00

@Kakika Právě, někdy je to makačka, tři směny, únava, ale práci mám ráda a ráda se do ní vrátím, nyní jsem na MD :lol: Ale jelikož mě práce bavila, chodila jsem do ní do 30.tt a celou dobu na 3 směny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat