Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Michelle_M píše: Více
Co si trochu olíznout (navlhčit) prst?
Na prsty (2 malíky) mě kdosi kdysi učil, už to neumím, ale na čtyřnohýho miláčka jo, celkem hlasitě, nějak stočím dolní ret, celkem to jde blbě popsat. ![]()
Ale jo, na prsty jedné i obouruč, skrz zuby nebo i s našpulenou pusou - klasicky. Taky dovnitř, ale tam nezvládnu trilek, jako s klasickým pískáním, zvládnu pískat v rytmu i tónu na jakoukoliv melodii, teď jsem zkusila Symfonii 5 od Beethovena.
Trvalo dlouho ale i ten velký hvizd bez prstů zvládnu.
Strýc prý dokonce uměl pískat “dvouhlasně”, bohužel se nedožil toho, aby mi to ukázal. Babička říkala, že udělal mezi rty vpravo i vlevo dírky a tak pískal.
A jestli ještě nemáte dost, tak umím pískat i na trávu. ![]()
Ale jestli to někoho uklidní, tak jsem na Vánoce spálila dva plechy perníčků. A tím bych to odpískala
![]()
@Damned píše: Více
Tak na trávu mezi palci to je jednoduchý.
@Kicking_horse píše: VíceÚplně normálně i na prsty hvízdnout 🙂
Normálně umím, kdysi jsem uměla i s trávou ale minule jsem chtěla ukázat dětem a nešlo to:-))
@Katykatka08 píše: Více
Nojo, na to je nejlepší ta ostrá, ta když se rozechvěje i na krev z pysků dojde!
Taky umím
klasicky jakoukoliv melodii, klidně Vivaldiho. A na prsty tak hlasitě, že zalehnou uši
trik je v tom necpat do pusy celý prsty, ale jen špičičky ![]()
@KalamityJohn kdyby radši napsal nějakej chlap, že umí pískat. To by naši nemuseli hrát ve světě takovou pralesní ligu. ![]()
Pískat melodii umím a to při výdechu i nádechu, takže bez pauzy. Na trávu taky, kukačku / sovu i luskat prsty.
Akorát hvízdnout na prsty ne. ![]()