Ženy a placené seznamky

7
6.11.22 09:17

Ženy a placené seznamky

Náhodou jsem klikla na jednu ze zahraničních seznamek. Proběhla úspěšná registrace a já měla naivní dojem, že to bude zadarmo. Ale ne. Protože nemám se seznamkami zkušenost. Nemohu si přečíst nebo odpovědět na zprávy, dokud nemám zaplacený tarif. Nejnižší je přes 500 Kč každý měsíc. K tomu jsem si dnes přečetla článek o podvodných moderátorech chatu. Takže se najatí lidé snaží vymámit z lidí na seznamkách šílené peníze. Nakonec mi to přijde jako jeden velký podvod. Máte s něčím podobným zkušenost? Nebo se dá těmto seznamkám věřit?
Místo ženy placený moderátor. Podvodné seznamky z lidí vytáhnou i desítky tisíc. Platí to i naopak, že si se ženou píše najatý člověk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20897
6.11.22 09:43

Jistě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
6.11.22 09:44

@Cenarius co jistě? na co odpovídáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
6.11.22 09:56

Jsi ženská, proč máš potřebu chodit na placenou seznamku? A ještě takhle nekřesťansky drahou. :lol:
Ano, na druhé straně jsou moderátoři, kteří se věnují třeba 10ti lidem najednou. Další den přijde jiný kolega a musí projet celou tvou konverzaci, aby věděl, jak navázat a pokračovat. Nedělám si srandu, takhle to funguje. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.22 09:56

Znám týpka, co tuhle „práci“ dělá, s postahovanýma fotkama píše za babu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.11.22 10:09

@Chamarika zkusenost s 2 cerstvymi pary z meho okoli s drazsi placenou seznamkou je vyborna ;) Uroven seznamky napr. Stesti je katastroficka, nebot muzou tam mit profily i lide, kteri za registraci nezaplati ani korunu. Vim o lidech, kteri tam maji nekolik svych profilu, je to hnus. Pokud clovek pri registraci zaplati vyssi castku, ma vetsi sanci, ze tamni uzivatele to seznameni mysli vazne, nebudou ztroskotanci v insolvenci nebo exekucich a vlastne jiz pri zaplaceni vznikne urcita selekce tragedu, kteri si na prvnim rande nebudou stezovat, ze vydelaji v zamestnani jen minimalni mzdu nebo jim zbyva 500 korun do vyplaty, kterou maji az za 14 dni :roll: Na zaklade recenzi na internetu i od 2 vyse zminenych paru jsem se rozhodla zaregistrovat na tu seznamku, kde velka cast uzivatelu jsou vzdelani vysokoskolaci ;)

• Citovat
  • Upravit
2109
13.11.22 14:45

Můj kamarád takhle hledal přes placenou seznamku. Sice nenašel, ale pár rande z toho bylo, podvod to nebyl. Je to asi opravdu oddělení zrna od plev, protože když vidím profily na rande a štěstí, třeba já našla vztah tam, ale je tam i můj bývalý, notoricky ku. evnik, který tam píše milostné verše a chová se jako nevím jaký romantik. Spíš do ověřené, ne zrovna předražené seznamky a zkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6914
2.12.22 12:18

Z jisté seznamky mám za 500 Kč na čtvrt roku už 10 let báječného manžela :-D
Obecně bych ty placené doporučila.. „Odplevelí“ to jisté nežádoucí typy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí