Divné chování u 4 leté
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Divné chování u 4lete ..
Zdravím ![]()
Ráda bych se zeptala na názor ohledně chování 4 leté holčičky. Hlidam přes týden sestřenici holčičku. A musím říct, že už jsem z toho dost znechucená..ta malá absolutně nic a nikoho nerespektuje a neposlouchá. Neustale si hraje na pejska, ale tak, že i odmítá jíst u stolu, používat příbor atd..když jí řeknu, že teď chvilku musí pejsek odpočívat, aby se šla třeba napapat, začne šílený kravál, že ona je pejsek, když to odsouhlasim, vleze pod stůl nikde jinde není ochotna jídlo zkonzumovat.Ma jméno, ale nereaguje na něj, jen když jí řeknu pejsanku, tak se otočí a to ani venku, kde mi takhle málem skočila do silnice.Kdyz řeknu Verunko zlobíš, odpoví mi :ne ty zlobíš! Křičí na mě, dupe nohou atd..zkusila jsem ji už i štípnout do zadku a ona mě začala regulérně mlátit. Kdyz jí něco řekne její vlastní matka, s klidem jí odpoví:už nemluv.Jsem jediná komu to přijde, jako hodně nezvyklé chování?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Hoffma hodně nezvykle mi přijde stipat čtyřleté dítě. Zkus stipnout psa…
Docela normálně si hraje na psa tak, jako nějaké mrnava holcina si hraje na princeznu, nebo kloucek na Spider man. Docela urcite z ní nevyroste Maugli/kniha Džunglí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stock Četla si to celé? Ona nereaguje ani na své jméno, a když ji nedám jídlo na zem, prostě se nenaji… štípnutí ní přijde, jako adekvátní alternativa, než dávat na zadek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mne prijde normalni. Stipat dite do zadku je totalne pres caru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ludmilaadamkova Do školky chodí jen 2× týdne, ale proč to netuším, zbylé dny jí hlídám já. Ake na to jsem se neptala, že?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VitaminC píše:
Mne prijde normalni. Stipat dite do zadku je totalne pres caru.
Chytra jak rádio vlastní dítě pravděpodobně nemá a jinde radí jak se má chovat 5 leté dítě z rozvrácené rodiny ve střídavé péči.
- Citovat
- Upravit
@Hoffma píše:
@ludmilaadamkova Do školky chodí jen 2× týdne, ale proč to netuším, zbylé dny jí hlídám já. Ake na to jsem se neptala, že?
Chování ke to normální pokud ti to vadí tak ji nehlidej. Evidentně to nezvládas a sama se chováš neadekvátně viz štípání.
- Citovat
- Upravit
@VitaminC Skutečně ti přijde normální, že nereaguje na své vlastní jméno? Já nejsem pro bití dětí, ale štípnout lehce děcko do zadku mi přijde úplně normální…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hoffma Dela ti to schvalne, chce si hrat. Proc taky nedelas pejska?
Nenormalni mi prijdes ty a tvoje ujete stipani.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hoffma píše:
Zdravím
Ráda bych se zeptala na názor ohledně chování 4 leté holčičky. Hlidam přes týden sestřenici holčičku. A musím říct, že už jsem z toho dost znechucená..ta malá absolutně nic a nikoho nerespektuje a neposlouchá. Neustale si hraje na pejska, ale tak, že i odmítá jíst u stolu, používat příbor atd..když jí řeknu, že teď chvilku musí pejsek odpočívat, aby se šla třeba napapat, začne šílený kravál, že ona je pejsek, když to odsouhlasim, vleze pod stůl nikde jinde není ochotna jídlo zkonzumovat.Ma jméno, ale nereaguje na něj, jen když jí řeknu pejsanku, tak se otočí a to ani venku, kde mi takhle málem skočila do silnice.Kdyz řeknu Verunko zlobíš, odpoví mi :ne ty zlobíš! Křičí na mě, dupe nohou atd..zkusila jsem ji už i štípnout do zadku a ona mě začala regulérně mlátit. Kdyz jí něco řekne její vlastní matka, s klidem jí odpoví:už nemluv.Jsem jediná komu to přijde, jako hodně nezvyklé chování?
Musim vcas ocitovat, nezapominejte
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ludmilaadamkova Klasika. Osm let ve vztahu, bezdetna, muz s ni nespi, frustrovana a vybiji si to na detech, ktere nemuze mit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ludmilaadamkova Ok, takže když malá nechce jíst víc než 6 hodin v kuse, jen na zemi z misky a bez příborů, nepomáhá vysvětlování ani hraní na pejsky co papaji u psího stolečku, tak navrhujes co? To děvčátko je agresivní a v jiném světě..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele, já mám teď doma už několik týdnů místo dětí samé kočky
. Pořád to tu mňouká, žijí pod stolem, na spaní si udělaly pelechy. Kočky píší úkoly, čtou, jedí…pořád jsou to kočky a argument, že si kočka musí odpočinout znamená, že to dítě zaleze do pelechu a rozhodně nepůjde slušně jíst ke stolu. Takže naše kočky chodí do školky učit děti slušně jíst nebo předvádí slušné stolování v cirkuse a musí to předvádět tak, že nikdo nepozná, že jsou to kočky a všichni si musí myslet, že jsou to děti
. Ale když nemám čas na hru, tak u nás funguje to, že si k dětem sednu a velmi vážně jim řeknu, že teď se opravdu hrát nesmí. Ale až se dovypravíme ven nebo se rychle slušně nají, tak už zas můžou být kočkou… A to odsekávání…to je taková automatická reakce nebojácného dítěte. Když na ni zatlačíš, odpoví ti stejně. Divné to není, nevychované to je. Kdyby to nebylo moje dítě, tak řeknu sestřenici, že pokud její dcera nebude poslouchat, hlídat ji nebudu. A hlídání bych zrušila. Prostě proto, že je to nebezpečné, když neposlechne na zavolání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hoffma píše:
@ludmilaadamkova Ok, takže když malá nechce jíst víc než 6 hodin v kuse, jen na zemi z misky a bez příborů, nepomáhá vysvětlování ani hraní na pejsky co papaji u psího stolečku, tak navrhujes co? To děvčátko je agresivní a v jiném světě..
Hra na psa je hra na něco což je v 4 letech naprosto učebnicovw chování ví že pes ji u misky ji pod stolem. Není mentálně retardovaná ani autistická. Nereaguje na jméno - protože si dala jiné jméno pes a na to reaguje. Nereagovani na jméno je v principu něco naprosto jiného.
Znovu dítě nehlidej a doporuč sestře ať ho dá raději na celý týden do školky.
- Citovat
- Upravit