Sama těhotná
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Sama těhotná
Ahoj,
Otehotnela jsem s partnerem. Kdyz jsem zjistila že jsem těhotná mela jsem radost, ale teď vše me na něm štve. Nemuzu ho ani cítit.
Chci to dítě a chci být sama okolí me odrazuje, ze to sama nezvládnu a ze rodina ma byt úplná.. jenže já mám na něj už úplně averzi. Při pomyšlení ze by se me dotkl se mi chce zvracet.
Bojím se že když podstoupim přerušení už nikdy třeba nebudu kit děti. Je mi 30let. Mam hezkou praci. Kam se mohu vrátit i dříve než po skončení mateřské..
Potřebuji řadu nezaujatych lidi..
Děkuji 🙏🏼 🙏🏼
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Blazinecholka píše:
Ahoj,
Otehotnela jsem s partnerem. Kdyz jsem zjistila že jsem těhotná mela jsem radost, ale teď vše me na něm štve. Nemuzu ho ani cítit.
Chci to dítě a chci být sama okolí me odrazuje, ze to sama nezvládnu a ze rodina ma byt úplná.. jenže já mám na něj už úplně averzi. Při pomyšlení ze by se me dotkl se mi chce zvracet.
Bojím se že když podstoupim přerušení už nikdy třeba nebudu kit děti. Je mi 30let. Mam hezkou praci. Kam se mohu vrátit i dříve než po skončení mateřské..
Potřebuji řadu nezaujatych lidi..Děkuji 🙏🏼 🙏🏼
Moc tomu nerozumim, ty mas averzi na partnera, ktery dite chce?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemůže to být jen hormony v těhotenství? Pokud bylo předtím vše ok ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Udělal Ti něco, tak moc zásadního, že se ho nemůžeš ani dotknout? Pokud ne, tak s tebou šijou hormony.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den pokud je to problém můžete zkusit partnerské poradny případně zkuste postupně si na něj zvykat dávkujte to jinak záleží jak se k tomu muž postaví dítě si zaslouží otce i přes vaši nevolnost pokud to není fyzický problém násilí atd zkuste to - čas je mocný čaroděj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@GirlsNick píše:
Udělal Ti něco, tak moc zásadního, že se ho nemůžeš ani dotknout? Pokud ne, tak s tebou šijou hormony.
Možná násilí domácí a proto těžká averze na sebe navazují.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, ma v péči dceru o kterou se nějak zvlášť nestará prednejsi mu je hospoda a jeho zájmy, dceru dává babickam doteď me to nějak nevadilo. Myslím si že nejsem shopna delat náhradní matku jeho dítěti, je to hrozný ale prostě to asi tak je. že jsem otehotnela byla náhoda nebylo to v plánu.
Jde mi o to jestli to zvládnu sama. Z toho mám strach.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KacanovaIng v minulém vztahu partnerku uhodil. Jelikož ji přistihl že bere drogy. Ne me zatím bez agrese, párkrát zvýšil hlas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Blazinecholka píše:
Ano, ma v péči dceru o kterou se nějak zvlášť nestará prednejsi mu je hospoda a jeho zájmy, dceru dává babickam doteď me to nějak nevadilo. Myslím si že nejsem shopna delat náhradní matku jeho dítěti, je to hrozný ale prostě to asi tak je. že jsem otehotnela byla náhoda nebylo to v plánu.
Sama nezvládnete dnes všechno jde nahoru náklady energie potraviny, nikdo nepomůže stát v rozkladu. Zkuste rodiče přátelé hlavně ne samotu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Blazinecholka píše:
Dneska mám tady pocit, že otěhotnění přichází na úkor inteligence.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola nemyslím si začali to vadit tak před měsícem a jsem teprve 6tt. Spíš proste odpadla zamilovanost po 4 měsících
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Blazinecholka
Muj manzel taky normalne chodi s kamarády, na tom neni nic špatného. Dulezita otazka je jestli se na nej muzete spolehnout, pomuze kdyz je treba, zabezpečí vas, miluje vas? To prvni dite by me teda hodne zrazovalo. Ja bych nebyla asi schopna takový vztah ani navázat. Bohuzel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Blazinecholka píše:
@KacanovaIng v minulém vztahu partnerku uhodil. Jelikož ji přistihl že bere drogy. Ne me zatím bez agrese, párkrát zvýšil hlas.
Pak bych dávala pozor na drogy můžou být spouštěč a pak zlo. Hlavně se nepoddávejte špatné náladě vše má řešení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Blazinecholka 4 mesice jste spolu? To fakt zamilovanost neopadá. ![]()
@Blazinecholka píše:
@pikola nemyslím si začali to vadit tak před měsícem a jsem teprve 6tt. Spíš proste odpadla zamilovanost po 4 měsících
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@GirlsNick píše:
@Blazinecholka 4 mesice jste spolu? To fakt zamilovanost neopadá.
Ale asi odpadla. A já nevím co mám dělat..
Kdyz si to necham vzit bojím se že už nebudu moci mít děti je mi přeci jen už 31let
- načítám...
- Citovat
- Zmínit