Velká podpora a rada

92
19.9.22 17:15

Velká podpora a rada

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Bohužel sem skončila sama s dvemi dětmi. Syn 6let dcera rok a půl. Teď už bývalí od nás odešel a nechal mě na děti úplně sám. Jenže já mám jen rodičovský příspěvek a momentálně jsem se ocitla v situaci že už nemáme s dětmi co jíst. Mohl by mi někdo poradit co dělat? O mě mi nejde ale o ty děti a bohužel je teď doba kdy je vše strašně drahé a peníze co sem měla nasetrene ještě s předešlé práce kde jsem pracovala už nemám :( děkuji komukoli za radu pomoc a podporu :( krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33659
19.9.22 17:18
@Kooblizekk píše:
Dobrý den, potřebovala bych poradit. Bohužel sem skončila sama s dvemi dětmi. Syn 6let dcera rok a půl. Teď už bývalí od nás odešel a nechal mě na děti úplně sám. Jenže já mám jen rodičovský příspěvek a momentálně jsem se ocitla v situaci že už nemáme s dětmi co jíst. Mohl by mi někdo poradit co dělat? O mě mi nejde ale o ty děti a bohužel je teď doba kdy je vše strašně drahé a peníze co sem měla nasetrene ještě s předešlé práce kde jsem pracovala už nemám :( děkuji komukoli za radu pomoc a podporu :( krásný den

Zajdi na OSPOD, vyřiď si alimenty na děti. Do dvou let mladšího máš nárok i na sebe. Příspěvek na bydlení, hmotná nouze, příspěvek na děti. To odešel ze dne na den? Nečekaně? Zkus potravinovou banku. Je x organizací, co pomohou v nouzi. Internet máš, tak zkus googlit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65205
19.9.22 17:28
@Kooblizekk píše:
Dobrý den, potřebovala bych poradit. Bohužel sem skončila sama s dvemi dětmi. Syn 6let dcera rok a půl. Teď už bývalí od nás odešel a nechal mě na děti úplně sám. Jenže já mám jen rodičovský příspěvek a momentálně jsem se ocitla v situaci že už nemáme s dětmi co jíst. Mohl by mi někdo poradit co dělat? O mě mi nejde ale o ty děti a bohužel je teď doba kdy je vše strašně drahé a peníze co sem měla nasetrene ještě s předešlé práce kde jsem pracovala už nemám :( děkuji komukoli za radu pomoc a podporu :( krásný den

tak předpokládám, že máš alimenty, výživné na sebe, dětské přídavky, příspěvek na bydlení. A v případě fakt krize, potravinová banka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
19.9.22 17:29

@arinecka alimenty budu řešit to je jasné a v tomto baráku nemám nájemní smlouvu. :( přídavek na děti mám ale kompletně mám 11400kc na měsíc nájem je 10 tisíc. A nepočítám zbytek. Ano byl to alkoholik a často jsme se hadaly a posledně jsme se pohadaly natolik že sem řekla že by bylo lepší kdyby odešel a odešel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
19.9.22 17:29

@vokishka nemám zatím vyřízené nic odešel nedávno..a budu to momentálně podávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
19.9.22 17:32
@Kooblizekk píše:
@vokishka nemám zatím vyřízené nic odešel nedávno..a budu to momentálně podávat

Tak to udělej hned zítra, na ÚP mají úřední hodiny do 11 hod.
Obrať se i na nějakou charitu ve svém okolí.
A co rodina, kamarádky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15506
19.9.22 17:32
@Kooblizekk píše:
@arinecka alimenty budu řešit to je jasné a v tomto baráku nemám nájemní smlouvu. :( přídavek na děti mám ale kompletně mám 11400kc na měsíc nájem je 10 tisíc. A nepočítám zbytek. Ano byl to alkoholik a často jsme se hadaly a posledně jsme se pohadaly natolik že sem řekla že by bylo lepší kdyby odešel a odešel.

Nemáš nájemní smlouvu? :roll: Tak na tom budeš muset zapracovat.

Hele … A jak se to tak stane, že si ženská s alkoholikem pořídí dvě děti? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
19.9.22 17:34

@renduli bohužel kamarádky moc nemám a co mám tak nemají jak pomoci a rodina? Škoda mluvit momentálně nemám ani na rohlík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
19.9.22 17:36

@Šmoulice když jsme se poznaly pil pouze pivo. Jeho alkoholismus začal být v průběhu došlo to do stavu kdy každý den vypil láhev rumu a když sem zaútočila že proč pije tak odpověď byla že neví že mu to chutna a že ať se nestaram.. Bohužel sem nacházela i schovavane placatky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
19.9.22 17:40
@Kooblizekk píše:
@renduli bohužel kamarádky moc nemám a co mám tak nemají jak pomoci a rodina? Škoda mluvit momentálně nemám ani na rohlík

Podívej se, kde v okolí máš potravinovou banku, jak už tu padlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
19.9.22 17:41

@brisco děkuji podívám. Nevíte jen jak to tam prosím funguje jestli pomůžou okamžitě? Momentálně nemám ani na rohlík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
19.9.22 17:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15506
19.9.22 17:44
@Kooblizekk píše:
@Šmoulice když jsme se poznaly pil pouze pivo. Jeho alkoholismus začal být v průběhu došlo to do stavu kdy každý den vypil láhev rumu a když sem zaútočila že proč pije tak odpověď byla že neví že mu to chutna a že ať se nestaram.. Bohužel sem nacházela i schovavane placatky :(

Přesně tuhle pohádku jsem čekala. A nějak tomu nevěřím.

No, rady jsi dostala. Oběhej si co můžeš a hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
19.9.22 17:45

Ale nevím, jak to tam chodí. Mrkni na ty stránky a seznam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
19.9.22 17:45

@Šmoulice nevím proč by to měla být pohádka když jsme spolu začali pil pouze pivo. Nevím jestli pil na tajno chodila sem do práce takže jsem ho ne hlídala.
Mějte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí