Sama těhotná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
368
21.9.22 19:27
@Blazinecholka píše:
Ale asi odpadla. A já nevím co mám dělat..
Kdyz si to necham vzit bojím se že už nebudu moci mít děti je mi přeci jen už 31let
Četla jste co jsem napsala máte to nahoře okýnko.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
21.9.22 19:28

@Blazinecholka A zvládnete to sama?
Byt, jidlo, leky, drogerie? Rodicak je fakt mizérie, to sama nemůžete zvladnout bez pomoci nebo nasetrených penez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
21.9.22 19:30
@GirlsNick píše:
@Blazinecholka A zvládnete to sama?
Byt, jidlo, leky, drogerie? Rodicak je fakt mizérie, to sama nemůžete zvladnout bez pomoci nebo nasetrených penez.
Říkám to stejné pozdravuji.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.22 19:32

@GirlsNick peníze mám nejake nasetrene, od oblecenina dítě po postýlku mam všechno, rodina je taky proti abych byla sama, ale na dne by me nenechala to vim. Spíš jen ted jsou naštvaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
21.9.22 19:33
@Blazinecholka píše:
Ano, ma v péči dceru o kterou se nějak zvlášť nestará prednejsi mu je hospoda a jeho zájmy, dceru dává babickam doteď me to nějak nevadilo. Myslím si že nejsem shopna delat náhradní matku jeho dítěti, je to hrozný ale prostě to asi tak je. že jsem otehotnela byla náhoda nebylo to v plánu.
Jde mi o to jestli to zvládnu sama. Z toho mám strach.

Můj bývalý byl také často v hospodě, také jsem pak otěhotněla (buhuzel jsem o to přišla) a pak jsem se na něm stala “závislá”. Zřejmě hormony. Trvalo to půl roku. Každopádně on byl deb*l a často na mě kaslal a pak zase prosil o návrat a pak zase kaslal. Nakonec mě podvedl a přesně jako ty, udělala jsem si na nej averzi, až lhostejnost a když naposled prosil o odpuštění a já pod tíhou polevila, myslela jsem, ze se :poblion: když na mě sáhne. Nakonec jsem ho finalne opustila. Co tím chci říct? Jestli to takto citis už dlouhodobě, tak se na nej vykašli, jelikož se to bude jen zhoršovat. Pokud mas peníze či rodinu, která ti pomůže, tak do toho jdi a buď sama. Bude to těžké, ale zvládneš to :kytka:
Pokud ale žiješ z výplaty do výplaty, tak to ještě poradně zvaž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
@hanka.br. píše:
Dneska mám tady pocit, že otěhotnění přichází na úkor inteligence.

Podle mě je to sobectví. Chudák má averzi na partnera, a pořád, já, já, já. Na dítě nemyslí, jak mu bude bez otce a ještě možná bude třít bodů s nouzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
@Blazinecholka píše:
@GirlsNick peníze mám nejake nasetrene, od oblecenina dítě po postýlku mam všechno, rodina je taky proti abych byla sama, ale na dne by me nenechala to vim. Spíš jen ted jsou naštvaní.

To přejde ani naštvání netrvá věcně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
@Blazinecholka píše:
Ahoj,
Otehotnela jsem s partnerem. Kdyz jsem zjistila že jsem těhotná mela jsem radost, ale teď vše me na něm štve. Nemuzu ho ani cítit.
Chci to dítě a chci být sama okolí me odrazuje, ze to sama nezvládnu a ze rodina ma byt úplná.. jenže já mám na něj už úplně averzi. Při pomyšlení ze by se me dotkl se mi chce zvracet.
Bojím se že když podstoupim přerušení už nikdy třeba nebudu kit děti. Je mi 30let. Mam hezkou praci. Kam se mohu vrátit i dříve než po skončení mateřské..
Potřebuji řadu nezaujatych lidi..Děkuji 🙏🏼 🙏🏼

Jsi blázen. Buď ho máš ráda a dítě si přejete=nechráníte se. Štve tě=chráníte se.

Dítě je vaše společné. Nemáš na něj monopol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
21.9.22 19:35
@Blazinecholka píše:
Ano, ma v péči dceru o kterou se nějak zvlášť nestará prednejsi mu je hospoda a jeho zájmy, dceru dává babickam doteď me to nějak nevadilo. Myslím si že nejsem shopna delat náhradní matku jeho dítěti, je to hrozný ale prostě to asi tak je. že jsem otehotnela byla náhoda nebylo to v plánu.
Jde mi o to jestli to zvládnu sama. Z toho mám strach.

Otázka je: když dítě s ním nechceš, proč se nechráníš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
21.9.22 19:37
@Da12 píše:
Podle mě je to sobectví. Chudák má averzi na partnera, a pořád, já, já, já. Na dítě nemyslí, jak mu bude bez otce a ještě možná bude třít bodů s nouzí.

Kdo nezažil, nepochopí… zakladatelka psala, ze je často v hospodě a o první dítě se nestará a raději ho soupne k babičce. S takovým by měla akorát další nervy a hádky. Takhle bude aspoň v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.22 19:38

Dítě jsem chtěla.. měla jsem. hodne problemu zdravotních. Stalo se to. On se finančně postará všechno ale to je jediné. Nějaká pomoc nebo výchova není, doteď jeho dítě vychovavala jeho matka on v praci a o volno hospoda kamaradi.
Ja si myslím, že jsem měla růžové brýle které jsem teď sundala a nevim co mam delat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
21.9.22 19:39

Teď o tom ještě můžeš rozhodnout ty sama. To dítě je i jeho. Bude si na něj dělat nárok a bude ho chtit vidět (předpokládám) a kdyby ne, tak se chráníš co nejvic to jde, protoze s takovým deb1lem si dite prece nikdy neudelas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.22 19:41

@GirlsNick ro on se postará finančně všechno, ale nějaká výchova tak půjčit na půl dne a dát k babice nebo vratit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.22 19:41

On to dítě chce i když s ním nebudu, prý se o nas financne postará..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
21.9.22 19:42

Ano, zvládneš to, jak X stovky jiných ženských, ale musíš mít našetřené, do práce ještě chodíš, tak si sežeň bydlení, zaplať kauci, pak vyřiď příspěvek na bydlení, alimenty, přídavky a RP. Žádná jiná rada není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí