Divné chování u 4 leté

Napsat příspěvek
Velikost písma:
408
18.10.22 15:18
@Hoffma píše:
@Tarena ne, absolutně ne a za tím si stojím. Nemlatim jí, nefackuji, nepohlavkuji..když nechtěla vstát po půl hodině vysvětlování ze země, jemně jsem ji štípla do zadečku, opravdu hrozné :nevim:

A nepřemýšlís nad tím že jí je v té hře třeba dobře? Je to malé dítě, funkční rodinu nemá, mámu moc nevidí když má dvě práce…neni to na malé dítě trochu moc? Může to být útěk a ve hře jí je dobře, taková obrana… proč se na ni nenapojis a nehrajes na pejska taky? Proč půl hodiny vysvetlujes? Proč jí nutis vstát? Nech jí být klidně na zemi dvě hodiny když je spokojená…nevím proč ti bezdetni mají furt tendenci si myslet že dítě které neposlechne na povel nebo max na podruhé tak potřebuje psychologa :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
18.10.22 15:39

@stock Ty si to asi nepochopila, co? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77011
18.10.22 15:56
@Hoffma píše:
To je klidně možné, ale já budu vědět, že jsem vyčerpala všechny možnosti.. Zkusím radu od @tevl a pokud se vůbec nic nezmění, už dál nemohu pomoci.

no tak dál nepomáhej,
je to naprosto kontraproduktivní,
už asi 10× tu padla otázka, proč dítě chodí do školky pouze 2 dny v týdnu? je to docela nesmysl u 4leté holčičky, ať chodí každý den a ty se věnuj svému životu, když nemusíš chodit do práce, tak to neznamená, že bys musela hlídat všechny děcka v okolí,
maminka dítěte platí za školku stejně za 2 dny jak za 5 dní, tak se obě vykašlete na tohle podivuhodné a naprosto nefungující uspořádání, a řešte trávení času děcka běžným způsobem,
a dále - nejsi matka - ale jak funguje Verunka ve školce?
jak u otce?
moje dcera si ve 4 letech také hrála na psa docela často, občas byla tygr,
nyní jí je 6 a dávno a dávno už to nedělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24756
18.10.22 17:43
@ibis píše:
@stock Ty si to asi nepochopila, co? :roll:

Nechápu, že je tu něco k nepochopení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
18.10.22 17:46

@Danilan já ji ale neberu, ať si hraje.Muze být jakékoliv zvíře chce, ale jsou chvíle, ve kterých musí jít hra stranou..a to u ní neexistuje. Navic otce vida každý druhý víkend, nepřišla o něj. Uz jsem dostala velmi dobré rady od @ tevl. A pokud je nachlazená a polonahá, nemůže se válet po zemi. Stacilo se obléct a dát si na decku, jako psí pelíšek. Proste ne..ty ji vidíš, jako dítě co se vzteká. Ona je agresivní a absolutně nepřístupná. A dítě MUSÍ poslouchat, pokud jde o vážnou věc.. přečti si celé vlákno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3426
18.10.22 17:59

@Hoffma A jak se chová v té školce? Tam poslechne? A je soukromá, kde se platí za odchozené dny, a proto tam není celý týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
18.10.22 18:01
@Hoffma píše:
@Danilan já ji ale neberu, ať si hraje.Muze být jakékoliv zvíře chce, ale jsou chvíle, ve kterých musí jít hra stranou..a to u ní neexistuje. Navic otce vida každý druhý víkend, nepřišla o něj. Uz jsem dostala velmi dobré rady od @ tevl. A pokud je nachlazená a polonahá, nemůže se válet po zemi. Stacilo se obléct a dát si na decku, jako psí pelíšek. Proste ne..ty ji vidíš, jako dítě co se vzteká. Ona je agresivní a absolutně nepřístupná. A dítě MUSÍ poslouchat, pokud jde o vážnou věc.. přečti si celé vlákno.
Četla jsem cele vlákno a hodně stupnujes… když nezabere obhajoba pro štípání do zadku tak stupnujes její chování a obhajujes to… nechápu proč půl hodiny vysvetlujes, v čem to má prinos? Žádný… akorát ji ještě více postves proti sobě… pořád obhajujes svoje chování… a to že vidí otce jednou za 14 dnů je OK a vlastně o něj neprisla a nic se nedeje :)… až budeš mít své děti tak sama poznáš… dítě sice poslouchat musí, ale možná je to zrcadlo pro toho dospělého… proč tě neposlechne, proč tě mlátí?… někoho kdo stipe do zadku, půl hodiny mele jak Kolovratek… taky bych neposlechla :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
18.10.22 18:10
@Hoffma píše:

Nehledě na to že ty děti fakt hloupé nejsou… vyciti a poznají… pokud ji neberes takovou jaká je a hru na pejska bereš jako zvláštní tak bych se nedivila kdyby ta holcicka tebe taky neměla v oblibě a proc by te pak poslouchala…děti jsou mnohdy chytřejší než si myslíme… a nepretvaruji se…zkus to vzít jako zrcadlo i pro sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
18.10.22 18:11

@Danilan v tom případě mi řekni, co bys dělala…já už se musím smát 😂 Všechny ostatní děti mě normálně poslouchají, jako děti, samozřejmě.. občas zlobí, občas se kousnou, ale to normální..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
18.10.22 18:13

@Dadda8 ano je to soukromá školka. A ve školce neposlouchá, kousla učitelku (protože je pejsek)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3809
18.10.22 19:58
@VitaminC píše:
@Hoffma Dela ti to schvalne, chce si hrat. Proc taky nedelas pejska?
Nenormalni mi prijdes ty a tvoje ujete stipani.

Mně by to také štvalo. Holka nemá hranice a dělá si co chce. Já bych jí řekla, že teď se jí a ať si přestane hrát na pejska, že jinak nic nedostane. Rozhodně bych jí nedávala jídlo na zem. Pokud neposlechne, tak by nejedlá. A to bych dohlédla, aby si žádné jiné jídlo nebrala. Ve školce asi také nejí ze země.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77011
18.10.22 20:45
@Hoffma píše:
@Dadda8 ano je to soukromá školka. A ve školce neposlouchá, kousla učitelku (protože je pejsek)..

mhm, zajímavé je, že to píšeš až na osmé straně? asi proto, že s tebou většinou nesouhlasíme, tak stupňuješ,
otázky na školku jsi dosud ignorovala a najednou kouše učitelku 8o kdyby to byla pravda, tak bys to napsala hned v úvodním příspěvku, nyní už je to nevěrohodné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.22 22:43

Moje umňoukaná kočka už chrápe a já se po dlouhé době koukla na emimino na nějakou diskuzi. Nějakou dobu zvažuju najít chůvu, ale najít někoho jako zakladatelku, to je fakt má noční můra.

@Hoffma Promiň, ale přijdeš mi fakt úplně mimo realitu. Doufám, že jde jen o nějakej blbej fór. :zed: Ty nehlídej dítě, ale až sestřenka odjede s malou na dovolenou, choď ji třeba zlejvat kytky, budeš jí tak užitečnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
18.10.22 23:47

Uvázat na dvorku u boudy. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Drsné žerty stranou: moc k tomu neřeknu a neporadím, opakovala bych již napsané. Jen k tomu ponížení: věřte mi, že to je možná horší jak fyzická bolest a člověk/dítě si ho pamatuje mnohem déle a mnohem intenzivněji. A vyvolává to velmi ošklivé emoce, které se hodně blbě zpracovávají. Obzvláště dítěti. Vlastní zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
18.10.22 23:49

Chování bych neřešila. Sestřenici bych řekla, že nervy mám jen jedny a pokud se její dcera nebude chovat jako člověk, hlídat prostě nebudu. Že ať se nezlobí, ale všechno má nějaké hranice a ty moje jsou právě tady. Není nic špatně na tom říct, že vás něco obtěžuje, vytáčí a že to ve svém životě prostě nechcete… Je to váš čas a vy se musíte rozhodnout, jak ho strávíte. Opravdu ho chcete trávit něčím, co je vám bytostně nepříjemné a kazí vám to náladu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí