Divné chování u 4 leté
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Dadda8 Já si myslím, že zkouší, co všechno ji může projít..ale mám strach.Aby někomu, nebo nedej bože sobě nějak neublížila…já na ni nemám žádnou páku. Vysvetlovani ani motivace ani zvednutí hlasu, nic…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hoffma píše:
@stock ona mlátí za všechno a ne jen mě, ale neznámé děti na hřišti. Kdyz nedostane 3 lízátko, bum do břicha a šílený kravál. Me to skutečně nepřijde normální..
Chyba není v holcine, ale v její výchově, za kterou ona nemůže. Je to opravdu tak složité to pochopit? Jinak, lízátko je největší „mor“, co dětských zubů se tyce. Za chvíli s ní budete zápasit u dětského zubaře, což ale není moje starost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stock Já ji těžko mohu dělat jídelníček. A její maminka to moc neřeší, ale budiž, jen mi přijde opravdu zvláštní, že ta malá se ničeho nezalekne, nemá vůbec žádnou autoritu..ani k učitelkam ve školce, co jsem tak pochopila.To přece u 4 leté není normální…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ludmilaadamkova prý ne…o tomhle debatovat mi přijde zbytečné. Pochybuji, že by mi její matka lhala..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hoffma píše:
@Melodie91 já bych velice ráda, ale sestřenka je v těžké situaci.Kdyz ji nepohlidam já, tak nebude moc chodit do druhé práce. Tatinek s nimi nežije, malou si bere jen na víkend 1× za 14 dní..a babička už není. Je mi to celé hrozně líto, ale já mám pocit, že malá začíná být opravdu jiná..
V 6 hodin ráno jsi nevěděla, proč chodí jenom 2× týdne do školky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hoffma píše:
@stock Já ji těžko mohu dělat jídelníček. A její maminka to moc neřeší, ale budiž, jen mi přijde opravdu zvláštní, že ta malá se ničeho nezalekne, nemá vůbec žádnou autoritu..ani k učitelkam ve školce, co jsem tak pochopila.To přece u 4 leté není normální…
no evidentně víš velky prd.
KdZ má maminka 2 práce kolik s ní tráví času? Jsi s tím dítětem podle toho co píšeš celé dny. Tak já že nemůžeš ovlivňovat jídelníček.
- Citovat
- Upravit
No proste bych rekla sestrenici, ze dokud nebude mala poslouchat, tak ji nebudu hlidat. Je to blbe, ale usetris si tim nervy. Ne, mala neni jina, jen je nevychovana a nema nastavene zadne hranice.
Mela jsem stejny problem s ditetem me sestry. Vase mala je jeste zlate dite, on byl mnohem horsi, ma totiz silne adhd. Bylo mu pet, neumel plavat a u nasich prarodicu na chaloupce se zacal svlekat ze jde plavat do reky. Je tam proud, ja mimino v satku. Stokrat jsem mu rekla, ze tam nemuze, ze ho proud odnese, ze to maminka zakazala… on mi rekl; ze mu to maminka dovolila a ze ja jeho maminka nejsem. Promluvila jsem si potom se sestrou, ze tohle fakt ne, byla to proste posledni kapka, kdyz me neposlechl kdyz slo o bezpeci. Sestra je rozumna a pochopila to. ![]()
- Citovat
- Upravit
@stock píše:
V 6 hodin ráno jsi nevěděla, proč chodí jenom 2× týdne do školky.
Kecá evidentně nejdřív chodí dvakrát týdně do školky a teď že má maminka 2 práce..m což by znamenalo že maminka pracuje 10-12 hodin denně a s ditetem by tedy vlastně na to pořád jen zakladatelka.
- Citovat
- Upravit
Mně si teda děti taky hrály na zvířátka. Ale když se šlo jist, uklízet hráčky apod. Tak se musely přepnout na „děti“. Hraní je ok. Ale dávat dětem jídlo do misek pod stůl, aby se vůbec najedly mi nepřijde normální. Ani formou hry.
Ve 4 letech to holčička už musí pochopit. Že hrát ano, ale u jídla se blbosti nedělají.
Spíš to vypadá, že holčičce chybí máma nebo aspoň nějaká výchova.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ludmilaadamkova logicky ji dám to, co mi řekne její matka.Plus malá si už umí vzít věci ze šuplíku sama..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hoffma píše:Tak to fakt je na toho dětského psychologa.
@ludmilaadamkova logicky ji dám to, co mi řekne její matka.Plus malá si už umí vzít věci ze šuplíku sama..
- Citovat
- Upravit
@ludmilaadamkova já nevím proč chodí pouze 2×. A přestaň být drzá, si snad dospělá. Ma sestřenici má klasický úvazek, plus druhou práci, jako brigádu. Tri dny v týdnu ji nevyjde žádné hlídání, co je na tom, tak těžkého pochopit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Prdolinka86 přesně to si myslím taky, že ji musí chybět rodiče, nebo něco…ale nevím, jestli u tak malého dítěte, by zabral psycholog?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
No proste bych rekla sestrenici, ze dokud nebude mala poslouchat, tak ji nebudu hlidat. Je to blbe, ale usetris si tim nervy. Ne, mala neni jina, jen je nevychovana a nema nastavene zadne hranice.
Mela jsem stejny problem s ditetem me sestry. Vase mala je jeste zlate dite, on byl mnohem horsi, ma totiz silne adhd. Bylo mu pet, neumel plavat a u nasich prarodicu na chaloupce se zacal svlekat ze jde plavat do reky. Je tam proud, ja mimino v satku. Stokrat jsem mu rekla, ze tam nemuze, ze ho proud odnese, ze to maminka zakazala… on mi rekl; ze mu to maminka dovolila a ze ja jeho maminka nejsem. Promluvila jsem si potom se sestrou, ze tohle fakt ne, byla to proste posledni kapka, kdyz me neposlechl kdyz slo o bezpeci. Sestra je rozumna a pochopila to.
Naprosto tě chápu, já volala, jak pominuta, utíkala a až těsně před hlavní sem jí doslova stáhla za rameno. A ona mi řekla, já nejsem Verunka, já jsem pejsanek.. měla jsem z ní málem psotník..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když chodí do školky 2 sny v týdnu může tam chodit i zbývající dny.