Ženy u dobrovolných hasičů: Jaký je váš názor?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21236
28.4.26 21:44

Vsak zeny jsou i u jinych slozek :nevim: Pokud vim, tak nemuzou jenom farat. Jeste nedavno nesmely do ponorky, ale i to se uz meni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
28.4.26 21:52
@PaníBovaryová píše: Více

Mít ponorkovou nemoc se ženskou na palubě, fakt nechceš. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21236
28.4.26 22:07
@JoHoP píše: Více

Spis slo o menstruaci. Ale bali se toho vic chlapi. Klasika :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
28.4.26 22:16
@PaníBovaryová píše: Více

Já si myslím, že jenom potřebovali najít legitimní důvod. Ale ta pravda bude někde… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5227
28.4.26 23:28

Me by v zivote nenapadlo, ze by mel byt v nasi civilizaci problem, aby byla zena kdekoliv cimkoliv. Asi proto, ze nejak v hlave nerozlisuju muze a zeny, ale jsou to proste lidi. A ti lidi na to bud maji, nebo nemaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
29.4.26 03:07

Členem SDH může být kdokoliv od věku 3 let bez ohledu na pohlaví a zdravotní stav, platí se členský příspěvek, očekává se účast na hasičských akcích. Role SDH v dnešní době je obecně podpora sportu mládeže, příprava kulturních akcí, výpomoc dle schopnosti při událostech mimořádných, ale to omezene. Pak je JSDH, ta vyjíždí k mimoradnym událostem. členem jednotky jsou pak osoby starsí 18 let, členství řeší i obec aspoň u nás skrz výbavu a pojisteni. V našem sboru je v jednotce i jedna žena, ale ta má fyzičku neskutečnou, lepší než půlka chlapů :D Jezdí normálně s chlapama na výjezdy a všichni jsou s tim v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
29.4.26 06:20

@JoHoP já osobně tom problém také nevidím, spíš mě zajímalo, proč s tím v dnešní době má někdo problém, co je pro některé důvodem, proč by ženy nemohly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
29.4.26 08:23
@T.H.M. píše: Více

Já říkám za vším hledej nějaké trauma z dětství a ono to asi bude platit i tady. :D

Ale nemyslím si, že je to nějaký všeobecný názor. (myšleno k tématu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
30.4.26 20:44

Za mě úplně v pohodě, když jsou u dobráků ženský, často vydrží víc než chlapi, kteří tam jsou a mají minimální fyzičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze