Ženy u dobrovolných hasičů: Jaký je váš názor?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ženy u hasičů
Ahoj,
chtěla bych se zeptat, jak vnímáte ženy u dobrovolných hasičů? Pár názorů přímo od hasičů znám, ale ráda bych znala další. Vnímáte to jako problém, anebo si myslíte, že v této době ženy k hasičům patří, pokud to zvládají?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@T.H.M. píše: Více
Ten problém by měl být v čem? A co konkrétně mají zvládat? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MiaBea píše: Více
Vím o mužích, kteří mají s ženami problém už z principu. A tím zvládat byly myšleny obecně hasičské věci. Ne každý to fyzicky nebo psychicky zvládne bez ohledu na pohlaví. To, že je člověk muž, neznamená, že to automaticky zvládne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U hasičů je žen čím dál víc, stejně jako u vojáků, policistů,… Já s tím problém nemám a velitelé hasičů taky ne
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Suzume-chan píše: Více
U normálních jsou tak dvě z celé ČR
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bohužel ani po tomto vysvětlení se vůbec nechytám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, proč problém? Možná tak pro chlapské ego.
Za mě je to dost cool, jako děcko i dospívající jsem trávila u dobrovolných hasičů moře času a bylo to to nejlepší, co mě mohlo potkat. Kdybych na to dneska měla podmínky a fyzičku (
), klidně bych se tomu věnovala dál. Přijde mi to jako záslužná činnost, tak směle do toho. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Neboj píše: Více
Přesně tak, kolikrát mají ženský lepší fyzičku, nevidim důvod, proč by neměly být u dobráků, když vše potřebné zvládnou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dahlia0409 píše: Více
Přesně. Co tak pamatuju od nás z vesnice, zdaleka ne všichni členové SDH mužského pohlaví byli mladí, statní jinoši…
Naopak, bývalo tam dost pupkatých strejdů, co utíkali maximálně tak před manželkou, když přišli nadraní z hospody…
Takoví se samozřejmě nejvíc vysmívají ženám na podobných pozicích, ale jejich názor bych si k srdci opravdu nebrala. Normálně smýšlející člověk opravdu nebude ponižovat ženu u hasičů, naopak. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bytsamsebou píše: Více
Myslis ty, které jezdi k zásahům. Jinak je tam žen spoustu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Problém vidím v tom, že v 21. století někoho napadají takové otázky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit