Zhoršení špinění při Mireně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.10.24 16:41

Zhoršení špinění při Mireně

Prosím zkušenosti s Mirenou… Přesně dva roky ji mám zavedenou. První rok to bylo celkem v pohodě. Jednou, dvakrát do měsíce slabé špinění jsem přecházela bez povšimnutí. Ale letos v létě se to nějak zvrtlo a špiním co pár dní🙄 Žádné drama, vždycky tři kapky, ale je to už mega otravný. K doktorovi jsem objednaná za 14 dní. Ale jsem zvědavá, jestli se to taky někomu stalo/čím to bylo/jak jste to vyřešili? Ascorutin znám a snědla jsem ho už kilo, ale žádný účinek… Vyndávala bych ji opravdu nerada…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3050
24.10.24 17:08

Mám ji 4 roky, příští srpen bude výměna. První asi půl rok non stop špinění. Ale dobrý. Pak asi rok a půl skoro bez menstruace, tak jednou za 3 měsíce šmouha. No a poslední tak rok a půl menstruace abnormálně silná, dlouhá třeba 8 dní a cyklus co 25 dní. Na kontrole jsem s tím byla několikrát, protože mi to bylo divné, a dle dr. je vše v nejlepším pořádku. Jako našla jsem konečně antikoncepci, která mi úplně vyhovuje, změnu už taky nechci, ale je mi přes 40, tak možná i blížící se menopauza..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.24 18:04

@teroonka díky 👍

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.10.24 13:32
@Anonymní píše: Více

Mirenu jsem měla 3,5 roku shrnu to tak, že celé ty 3,5 roku bylo špinění cca 17 dnů z měsíce, pak přišla menstruace, pak dva měsíce nic, pak jsem menstruovala 3 týdny v kuse, pak špinění, pak další menstruace, pak měsíc a půl nic a takhle stále dokola.

ABSOLUTNĚ NIC se nedalo naplánovat, z toho se mi Mirena 2× posunula, tak jsem byla vždyna znovuusazení a po každém tomto zákroku klasické 6 nedělí, takže můj verdikt zní: je to ta nejspolehlivější forma antikoncepce, protože téměř 4 roky jsem byla bez sexu (pouze občas, když jsem náhodou nešpinila). 2 zkažené dovolené, protože jsem zrovna mimo termín dostala 14 denní menstruaci už ani nezmiňuji.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1