Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, třeba mi poradíte, dcera, skoro 2 roky, už rok spí sama v pokojíku, do teď bez problèmu spala celou noc, cca od 8 do 5-6. Pres den spi po obede 2 hodiny. Posledních 14 dni a posledni 3 dny se ji spánek extrémně měni. Nejdrive se probudila o pul 4 prisla za nama do loznice, ja ji odvedla zpatky do postýlky a pockala az znova usne a spala dal cca do 6-pul 7. Ted posledni 3 dny se probudí o pulnoci, tak jdu znova uspat, pak treba ve 3 rano a znova, dnes o pulnoci a ted v 5 rano, to jeste chtela jit spinkat tak usla, coz predtim uz vstavala. Nevíte co zkusit zmenit? Nemocna neni, teplotu ani nic jineho nema, normalne si hraje, smeje, ji, zadnou zmenu v režimu nema. Napadly me jedine zuby, ma vyrostle uz posledni horni 5, ale jen špičky, tak ze by ji to budilo? Nebo zkusit neco zmenit?
To budou ty stolicky. Nam ted daly taky zabrat. Spicky jsou jeste dobry, ale kdyz pak leze ta cela velka plocha stolicky, to jsme si uzili. Spatne spala jak pres den i v noci… Mazala jsem calgelem.. Ale nastesti jsou ji 2 roky a tri mesice a uz ma konecne vsechny zuby komplet venku.🙏🏽
Moje dvouletá už má všechny zuby, a spánek ji začal teď pár dni taky blbnout. Akorát ona si naštěstí dojde do svého pokoje zpátky, když už jí to s nami nebaví ![]()
Máš to ještě dobré, syn má dva a čtvrt, zuby všechny, není nemocný ale nespí..když se probudí dvakrát za noc, tak slavím..jinak se klidně budí co dvě hodiny, řve, vzteká se, kope kolem sebe,..
Jestli to budou u vás zuby, tak máš aspoň jistotu že to skončí, chce to jen chvíli vydržet, než zuby vylezou..