Zhoršený spánek 2letačky

66
15.12.21 05:51

Zhoršený Spánek 2letačky

Ahoj holky, třeba mi poradíte, dcera, skoro 2 roky, už rok spí sama v pokojíku, do teď bez problèmu spala celou noc, cca od 8 do 5-6. Pres den spi po obede 2 hodiny. Posledních 14 dni a posledni 3 dny se ji spánek extrémně měni. Nejdrive se probudila o pul 4 prisla za nama do loznice, ja ji odvedla zpatky do postýlky a pockala az znova usne a spala dal cca do 6-pul 7. Ted posledni 3 dny se probudí o pulnoci, tak jdu znova uspat, pak treba ve 3 rano a znova, dnes o pulnoci a ted v 5 rano, to jeste chtela jit spinkat tak usla, coz predtim uz vstavala. Nevíte co zkusit zmenit? Nemocna neni, teplotu ani nic jineho nema, normalne si hraje, smeje, ji, zadnou zmenu v režimu nema. Napadly me jedine zuby, ma vyrostle uz posledni horni 5, ale jen špičky, tak ze by ji to budilo? Nebo zkusit neco zmenit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5214
15.12.21 06:46

To budou ty stolicky. Nam ted daly taky zabrat. Spicky jsou jeste dobry, ale kdyz pak leze ta cela velka plocha stolicky, to jsme si uzili. Spatne spala jak pres den i v noci… Mazala jsem calgelem.. Ale nastesti jsou ji 2 roky a tri mesice a uz ma konecne vsechny zuby komplet venku.🙏🏽

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
15.12.21 07:43

Moje dvouletá už má všechny zuby, a spánek ji začal teď pár dni taky blbnout. Akorát ona si naštěstí dojde do svého pokoje zpátky, když už jí to s nami nebaví :lol:

• Citovat
  • Upravit
2004
15.12.21 10:15

@Petruna83

Máš to ještě dobré, syn má dva a čtvrt, zuby všechny, není nemocný ale nespí..když se probudí dvakrát za noc, tak slavím..jinak se klidně budí co dvě hodiny, řve, vzteká se, kope kolem sebe,..
Jestli to budou u vás zuby, tak máš aspoň jistotu že to skončí, chce to jen chvíli vydržet, než zuby vylezou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí