Židle pro prvňáky

5
4.8.12 15:22

Židle pro prvňáky

Ahoj všem,
potřebovala bych poradit s výběrem židle pro prvňáky. Prosím Vás o typy. Ráda bych nějakou rostoucí, ale nemám zkušenost, ani jsem neobjevila žádný test židlí pro školáky. Děkuji za rady. Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
498
4.8.12 19:51

Ahoj, my teď zrovna kupovali rostoucí židli Jitro. Synovi bude 5. Koupila jsem ji na doporučení sousedky, ta má 7letého syna a 4 letou dceru, tak jim je loni pořídili. U nás velká spokojenost. Na podzim koupíme druhou pro dcerku. Je velmi variabilní, sedák i podnožka se nastavují po cca 7 cm, takže lze snadno nastavit vyhovující výšku dle rozměrů dítěte i stolu :lol:

A ještě jedna info - kamarádka má syna do druhé třídy, chodí s ním do nějaké poradny, kde s ním procvičují psaní (měl od narození problémy s motorikou). A první co museli vyřešit, byla židle. Požadavek byl jasný - dítě musí mít kolena v pravém úhlu a chodidla celá na zemi, resp. na podnožce. Radili jim, že pokud nechtějí kupovat rostoucí židli, tak ať koupí stupínek, který si vždy bude brát na psaní, malování, čtení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
10.8.12 12:27

Zrovna dneska jsem si objednala rostoucí židli LUKA, taky český výrobek, ale o víc jak polovinu levnější. Stejně předpokládám, že dítě z ní rychle vyroste a že je tak na tři roky, proto do ní nechci investovat víc, než je třeba.
Koukni:
http://www. supersektor. cz/detska-rostouci-zidle-luka#utm_source=feed-cache.seznam.cz

Švagrová mi říkala, že pro prňáka je ideální rostoucí židle a že na židlích s kolečky se při psaní jak tlačí na tužku odrážejí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí