Židlička caretero pop

55
3.11.14 20:26

židlička caretero pop

Ahoj holky, pomalu se rozhlížím po jídelních židličkách…chtěla bych vědět zda má některá z vás zkušenosti s touto židličkou :

http://jidelni-zidlicky.heureka.cz/…o-pop-green/

Přijde mi jako celkem dobrá, jen není nijak polohovatelná, asi???!!!

A co myslíte, je nutné kupovat všechny možné polohovací nebo to chvilku zvládat například v houpátku nebo autosedačce a pak koupit nějakou jednoduší např. ikea?? :think:

Díky za vaše názory a rady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Caretero Grande?

Přidejte zkušenost s Caretero Grande
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25187
3.11.14 20:29

MY máme tento typ - http://www.sconto.cz/…1-5700007-00?….
Nechtěla jsem krám, ze kterého mi bude dítě jíst půl roku a pak to tady bude stát. Jí mi u ní jak 3 letá, tak 16 měsíční. Podle toho, jak chci, ji dám ke stolu (pultíky jsem dala už pryč) nebo rozložím na zem. Malují si u nich, skládají stavebnice apod. To, co udáváš, nebo to, co mají v Ikee jsem nechtěla.
A obě, co máme, jsou neskutečně stabilní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25187
3.11.14 20:31

Ten odkaz je náhodný, koupila jsem ji za 850 kč v kamenném obchodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
3.11.14 20:53

Já si právě taky říkám, že takový ty plastový jsou jen nachvilku…na tuhle jsem taky koukala, ale je to taky vhodný až od chvíle kdy bude malá sama sedět :-)
Pamatuji si, že jako malá jsem ocenila, že jsem měla svůj stoleček a židličku ;)
Na nákup máme ještě čas, můžu si to v klidu rozmyslet. Ale moc děkuji za názor :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
3.11.14 21:56

Přemejšlím nad touhle. http://www.bomba-ceny.cz/…va~z652.html Já řeším to, že máme malej byt, rozložitelná na stoleček je určo větší a zabere víc místa. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25187
3.11.14 22:00

@letuska16 Do tý doby jsem krmila v houpacím lehátku nbeo v autosedačce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25187
3.11.14 22:01

@Pincenza A tohle ti pak bude překážet, až tam malá nebude chtít být, nebo to hned prodáte? Nemyslím, že složená je ta židlička prostornější, než ta, oc udáváš ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
3.11.14 22:11

@avm3 jak jako nebude chtít být? :mrgreen: Prostě se sedí a jí, v tej bude minimálně rok! A až já nebudu chtít, aby v ní byla, tak jí prodam. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25187
3.11.14 22:52
@Pincenza píše:
@avm3 jak jako nebude chtít být? :mrgreen: Prostě se sedí a jí, v tej bude minimálně rok! A až já nebudu chtít, aby v ní byla, tak jí prodam. :mrgreen:

Tak pak jo… já chtěla něco dlouhodobějšího, děti mámě dvě a třeba bude třetí, tak něco, co podědí a nebudu to kupovat 3×… a aby mi to tady nepřekáželo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
4.11.14 09:27

Holky je to těžký rozhodování :?:..je pravda, že i finančně se vyplatí koupit jednu věc, která plní dvě funkce( a to za příjemný peníz) než kupovat židličku a pak stoleček se židličkou…možná si budete ťukat na čelo, ale přemýšlím i trochu ekonomicky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
4.11.14 09:31

@avm3 a tak to prodáš za dobrej peníz po jednom dítěti, doba jde dopředu a pak budou mít hezčí věci. ;) Hele moje kámoška měla tři děti a šestadvacet kočárků. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale to je zas extrém no. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
4.11.14 09:35

@avm3 Ahoj.Chceme koupit taky takovou. Líbí se nám ty dřevěné, ty plastové mi přijdou hrozné. Jenže ty dřevěné židličky nemají žádný pásy, nemyslíš si, že vypadne prcek? Mám z toho trochu obavu a tchýně mě tím také deptá…Buď máme koupit plastovou, nebo přímo to sedátko na židli…Jenže mě se líbí, jak pak jde z té dřevěné udělat stoleček a židlička, kde si může třeba malovat. Máme malý byt, takže by nám to vyhovovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
4.11.14 11:03

@ŠestýSmysl No to mě prááávě taky malinko odrazuje…je to ale o tom, že s tím malým prckem, které se tam učí sedět musíš být a hlídat. Nejde ho tam jen tak posadit a jít třeba věšet prádlo :! Ale segra měla tuhle dřevěnou půjčenou a malá v pohodě seděla a nikde nelezla. Ale je pravda, že Ela je taková klidná a na sebe hoodně opatrná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
4.11.14 11:05

@avm3 ještě se zeptám, ten stoleček jde předpokládám oddělat a židlička jde přisunout ke klasickému jídelnímu stolu, že???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25187
4.11.14 11:37

@ŠestýSmysl pásy nemá, ale ten pultík jde přišroubovat na dvě vzdálenosti a je dost natěsno. 14 měsíční mi v ní teda už taky stoupala, ale do tý doby ne. Když se dají dát takové ty přídavné kšíry, jakou jsou třeba do kočárku. Ale mezi nožkama máme popruh, takže dolů neproklouzne.
@letuska16 Jo, ten pultík se normálně dá odšroubovat a přisunou ke stolu. Nám to sedí ke stolu akorát přesně. Jednu dobu jsem vymýšlela nějaký systém, abych tam ten pultík mohla dát a kdykolit oddělat, nakonec jsem to nepotřebovala. Ale šikovný tatínek by si poradil. Jinak je to prostě přišroubované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí