Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ne to nevypadá jako strie právě že je tam hnusna žíla tvrdá tenka. Akorát to vypadá jako bych mela nějakou jizvu. Jak to popsat vypadá to jako by to prso bylo tou zilou zevnitř priskrcene. Nevím jak to popsat
@Anonymní píše:
Ne to nevypadá jako strie právě že je tam hnusna žíla tvrdá tenka. Akorát to vypadá jako bych mela nějakou jizvu. Jak to popsat vypadá to jako by to prso bylo tou zilou zevnitř priskrcene. Nevím jak to popsat
jestli chces poradit dej foto…normalne bez bradavky a vseho, vse krome te zily zadelej cernymi obdelniky nebo rozmaz ![]()
Ahoj, prosim te jak to dopadlo nakonec s tim prsem?
Zmizelo to? ![]()
Mam stejny problem, prosim, jak to dopadlo? Nebo neni tu nekdo, kdo má stejny problem? Jdu za tyden na UTZ, ale jsem z toho nervozni…
Já měla úplně tvrdou nabehlou žílu a na sonu mi bylo řečeno že se jedná o Mondorovu chorobu, prý to akorát zkoumali a bylo to pro ně ještě velké neznámé
Ahoj, omlouvám se za anonym… začnu strucne, dnes odpoledne jsem si na levém prsu všimla při zvednuti rukou jakoby jizvy na dolní straně prsu. Když jsem si prso prohmatala zjistila jsem ze se jedna o dvě tenke tvrde zily ve tvaru Y nikdy jsem to neměla. Když svesim ruce zpět dolů tak to nejde vidět ale jakmile se v prsou napnu tak se to obevi. Vypadá to jako jizva a Velká asi 10 cm. Nemate s tim někdo zkušenosti? V pondělí si určite zavolám k dr.