Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
, máte někdo zkušenost se zimní obuví zn. ecco? měla jsme pro malou celoroční a byly super Zimní měla vždy superfitky ale ted jsme narazila právě na ecca, jsou o něco zlevněné takže cena jak za superfity tak zvažuji jestli je koupit
mají ecca taky gorotex? malá má úzkou nohu takže s jinou značkou na zimu zkušenost nemam.
@Markéta80
kupuju dceri taky ecca, i sanadaly i celorocky. Nedam na ne dopustit, snad vsexhny jejiich zimni maji goretex. Nikdy ani ve snehu neměla mokrou nebo studenou nozku. Nehlede na to ze podle me maji i perfektni tu stelku a jsou moc pohodlne. Takze za me urcite ano ![]()
@saadet
, právě jak měla ty celoroční tak je obula a hned v nich běhala. jsme teď našla asi starší kolekci a je o něco zlevněná takže cca jako superfitky ale ecca mě přijdou lepší ale nevěděla jsme jak ty zimní. drahé jsou i tak dost ale to asi všechny zimní ![]()
Mám zkušenost jen s ecco obuví pro dospělé, ale nedám na tu značku dopustit. Všechny boty od nich jsou kvalitní, kupuji je i v e shopu bez zkoušení. Jedny zimní mám tak dlouho, že ani nevím kolik let vlastně a vypadají pořád stejně, měkké, neprotečou.
Takže já bych šla do ecca ![]()
Kupuji synovi jen boty Ecco a jsou úžasné. Akorat teda jsou na širokou nozku, na rozdil od superfitu.
@Markéta80
tak bohuzel se superfitkami nemam srovnani, ja od zacatku kupuji na zimu ecca…nekdy geox a letos ma prvne na zimu i zimni crocsy, tak jaem taky zvedava… ![]()
@Markéta80 jo a palky jsou to strasne, ale jak pises daji se sehnat napr v outleru nebo vyrodeji statsk kolekce a to uz pak jde a myslim ze je to uplne fuk, clovek ma pak aspon z tech bot vetsi radost ![]()
@saadet na crocsy jsme i koukala ale tady nikdy moc sněhu neni tak nevim jestli sněhule by měli takové využití. Zimní jsou dražší no. naštěstí Tomovi jsou lonské superfitky ok takže jen pr vali a nejstaršího, ten má naopak širokou noh, vysoký nárt tak s nim musim osobně. celoročky jako jediné snesl na noze protetiky
. ještě je musm ukázat Vali jak se jí budou líbit. ecca vlastně má i baleriny a taky ok jen kdyby ecca zrovna nebyly celkem drahé
crocsy si ted malá vybírala nové, nosí jako domácí obuv tak snad brzo přijdou ![]()
@Markéta80 ja na leto crocsy kupuju hodne jsou uzasny akorat ne vsechny dceri sedi - ma vysoky nart. Ja mam pribuzne v nemecku takze crocsy kupuju tam - za uplne jine penize, u nas jsou neskutecne predtazene…
@saadet
já v nich chodim skoro celý rok
, malá je má ráda na doma a nejstarší si je oblíbil ve škole jako přezůvky a je fakt že vydrží ![]()
Tak boty jsou na cestě, zítra budou doma, vali hned řekla že se jí líbí, cena mě méně manželovi se bude líbit asi ještě méně jenže v její velikosti jsou drahé všechny
![]()
@Markéta80
super, tak at jste mooooc spokojeni
ale verim ze budete ![]()
@saadet
vyzkoušené a sedí pěkně
a hlavně se jí budou dobře obouvat a největší nadšení bylo z balonku co našla u bot
![]()
@Markéta80 vypadaji super!!!
a uvidis ze budete i spokojeni i s vlastnostmi! A balonek nekomentuji, uz je kupuju na kazdou detskou oslavu - je to jistota ![]()