Zimní boty Ecco nebo Superfit

59403
24.10.16 23:24

zimní boty Ecco nebo Superfit

:mavam: :mavam:, máte někdo zkušenost se zimní obuví zn. ecco? měla jsme pro malou celoroční a byly super Zimní měla vždy superfitky ale ted jsme narazila právě na ecca, jsou o něco zlevněné takže cena jak za superfity tak zvažuji jestli je koupit :lol: mají ecca taky gorotex? malá má úzkou nohu takže s jinou značkou na zimu zkušenost nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12156
25.10.16 00:06

@Markéta80 :mavam: kupuju dceri taky ecca, i sanadaly i celorocky. Nedam na ne dopustit, snad vsexhny jejiich zimni maji goretex. Nikdy ani ve snehu neměla mokrou nebo studenou nozku. Nehlede na to ze podle me maji i perfektni tu stelku a jsou moc pohodlne. Takze za me urcite ano :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59403
25.10.16 00:19

@saadet :*, právě jak měla ty celoroční tak je obula a hned v nich běhala. jsme teď našla asi starší kolekci a je o něco zlevněná takže cca jako superfitky ale ecca mě přijdou lepší ale nevěděla jsme jak ty zimní. drahé jsou i tak dost ale to asi všechny zimní :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
25.10.16 07:38

Mám zkušenost jen s ecco obuví pro dospělé, ale nedám na tu značku dopustit. Všechny boty od nich jsou kvalitní, kupuji je i v e shopu bez zkoušení. Jedny zimní mám tak dlouho, že ani nevím kolik let vlastně a vypadají pořád stejně, měkké, neprotečou.
Takže já bych šla do ecca :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3630
25.10.16 07:57

Kupuji synovi jen boty Ecco a jsou úžasné. Akorat teda jsou na širokou nozku, na rozdil od superfitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
25.10.16 07:58

Mají goretex. My kupujeme buď ecca, geoxy nebo superfitky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
25.10.16 08:29

@Markéta80 :kytka: tak bohuzel se superfitkami nemam srovnani, ja od zacatku kupuji na zimu ecca…nekdy geox a letos ma prvne na zimu i zimni crocsy, tak jaem taky zvedava… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
25.10.16 08:31

@Markéta80 jo a palky jsou to strasne, ale jak pises daji se sehnat napr v outleru nebo vyrodeji statsk kolekce a to uz pak jde a myslim ze je to uplne fuk, clovek ma pak aspon z tech bot vetsi radost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59403
25.10.16 08:39

@saadet na crocsy jsme i koukala ale tady nikdy moc sněhu neni tak nevim jestli sněhule by měli takové využití. Zimní jsou dražší no. naštěstí Tomovi jsou lonské superfitky ok takže jen pr vali a nejstaršího, ten má naopak širokou noh, vysoký nárt tak s nim musim osobně. celoročky jako jediné snesl na noze protetiky :lol:. ještě je musm ukázat Vali jak se jí budou líbit. ecca vlastně má i baleriny a taky ok jen kdyby ecca zrovna nebyly celkem drahé :mrgreen: :mrgreen: crocsy si ted malá vybírala nové, nosí jako domácí obuv tak snad brzo přijdou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
25.10.16 08:45

@Markéta80 ja na leto crocsy kupuju hodne jsou uzasny akorat ne vsechny dceri sedi - ma vysoky nart. Ja mam pribuzne v nemecku takze crocsy kupuju tam - za uplne jine penize, u nas jsou neskutecne predtazene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59403
25.10.16 08:50

@saadet :? já v nich chodim skoro celý rok :mrgreen:, malá je má ráda na doma a nejstarší si je oblíbil ve škole jako přezůvky a je fakt že vydrží :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59403
25.10.16 22:55

Tak boty jsou na cestě, zítra budou doma, vali hned řekla že se jí líbí, cena mě méně manželovi se bude líbit asi ještě méně jenže v její velikosti jsou drahé všechny :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
26.10.16 00:21

@Markéta80 :palec: super, tak at jste mooooc spokojeni ;) ale verim ze budete 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59403
28.10.16 16:16

@saadet :* vyzkoušené a sedí pěkně :palec: a hlavně se jí budou dobře obouvat a největší nadšení bylo z balonku co našla u bot :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
28.10.16 16:41

@Markéta80 vypadaji super!!! :palec: a uvidis ze budete i spokojeni i s vlastnostmi! A balonek nekomentuji, uz je kupuju na kazdou detskou oslavu - je to jistota :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková