Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,
v zimě bude mít Terezka 9-12m, mám jí koupit kombinézu do kočárku v celku nebo je lepší taková bez capáčků a k tomu se kupují botičky nebo co se dává na nožičky? Budeme mít fusak ale vůbec nevím jak jí obléknout když bude zima.
Děkuji Markéta
my měli i v celku, i zvlášt a přijde mi lepší ta zvlášt. Když dítě venku nebude chodit, stačí mu punčošky, kalhoty a boty, stačí i capáčky, my měli normální a navrch bundu, ten overal je lepší pro ty, co už lítaj ve sněhu.
Mně i kamarádce se osvědila kombinace bunda plus zateplené kalhotky, ty jsem mela dvoje, jedny takový hooodne teplý oteplováky. Pro mě byla výhoda při přebalování a taky když jsem šla třeba do obchodu nebo do restaurae, sundala jsem matějovi bundu a kalhoty nechala. Kombinéza se osvědčila v zimě na horách do krosny a když jsme vozili na sánkách. Určitě bych volila bez tapěk a dala bych botičky.
Martina
Ahoj Mareto,
mojí Terezce bude taky v zimě 9-12m.Dostala jsem zateplený gatě a bundičku a kamarádka mi půjčila kombinézku.Myslím,že unosíme obojí.
Podle počasí to budeme asi potřebovat brzy,co? ![]()
Pa L.
My měli na zimu oteplené kalhoty a bundu, bylo to lepší ohledně vysvlékání. Kombinéza byla v kurzu další rok, když už lítal.
Ahooj…když už ste v těch radách prosim poradte zhruba jakou velikost pro 7-8 měsíční mimi kluka.Zdá se,že bude teda větší.A zda stačí jedna kombineza či dvě nebo jak na to.Dekuji Nikkol
Ahoj Nikkol!
Záleží, kolik měří teď. My jsem dlouho zůstali u 68. Radila bych ti ale počkat a kombinézku koupit později. Těžko se dá odhadnout, jak ještě do zimy vyroste.
Ahoj Nikkol,
já bych s koupí také ještě počkalaNiki měla v období 7-8m velikost 74,něco má ještě teď a to máme za 15 dnů rok.Hrozně rychle rostou a pak je to škoda vyhozenývh peněz.Kombinézy jsme měli 2,jedna byla záložní.Myslím,že jak tu píšou holky,jsou skvělé ty oteplené kalhotky s bundičkou.Mě to letos taky čeká,tak uvidíme jak budem velký holky
Tak snad jsem malinko helpla.
Ahoj Naďa a Niki ![]()