Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahooj:) Nadpis je takovej nesmyslnej 2.10, ale co no..:D
Nemůžu se dočkat té krásné zimní výzboby
Je teprv začátek října a já už jsem přemýšlela, že bych si zašla aspoň pro chvojí do truhlíků a dala to za okna, letos se nemůžu vůbec dočkat ![]()
Miluju strašně léto, ale pak nesnáším tady toto sychravé počasí
A zase stráášně miluju Vánoce, nebo spíš to chystání na zimu, výzdobu a tak ![]()
Je tady někdo taky takový, kdo se letos nemůže dočkat?
Nevím jestli je to tím, že dcera bude mít 2 roky a už loni to bylo super a letos věřím že to bude ještě lepší
![]()
Stejně nevím, jestli si ty truhlíky v nejbližší době už udělám
![]()
Příspěvek upraven 02.10.14 v 12:40
Jsem stejný blázen jako ty
, nemůžu se dočkat na Vánoce, miluju je, odpočítávám dny a všichni se mi smějou, že jsem blázen
. Už si v hlavě probírám výzdobu bytu…co komu koupím za dárky, začnu kupovat ale až příští měsíc. Včera večer jsem si pouštěla koledy na netu a koukala, které bych mohla stáhnout a vypálit
. Je to krásné období, krásných výzdob, vánoční hudby a vůně cukroví a ty dáárkyy
.
@soleile Ahoj, já se také už moooc těším
zrovna koukám na inspiraci na vánoční dárky, na recepty na nové cukroví…a přemýšlím nad dekorací, co všechno letos udělám
malýmu bude rok a půl tak myslím, že už se mu to taky bude líbit ![]()
@bisonka jo to určitě, malá se loni naučila chodit asi měsíc před štědrým dnem a jak zazvonil zvoneček tak sama po těch nožkách přiběhla ke stromečku a strašně se divila a bylo to neskutečně krásný
Letos už umí i mluvit, tak to bude zase jiné, je rozumnější, tak si bude asi víc prohlížet dárky a tak:) Na další Vánoce už budeme 4 tak to si představit nedokážu ![]()
@šuji to je nádhera no
Loni mě přišlo, že na to, že je to tak nádherný období, tak je to hrozně rychle pryč
Podle mě by to mělo být doma minimálně 4 měsíce nezdobené, navoňané ![]()
@soleile jojo vždycky to strašne rychle uteče
, letos začnu s výzdobou brzy a nechám si ji dlouho
a na ty další Vánoce se těším taky moc, to už budeme 3
, tak to budu prožívat maximálně ![]()
Já se letos taky těším. Vloni byl dceři měsíc, takže jsem byla úplně vyřízená, unavená. Ale teď to bude jiný. Těším se na stromeček, vybalování dárků pro holku
Dokonce chci letos poprvé péct. Jen s tou výzdobou nevím, nevím. Máme dvě kočky a pro ně je všechno hračka ![]()
@Veruzka.D jee tak to máš krásný termín
, nejkrásnější dáreček
@Gepardice s kočkou ani nemluv
, letos s náma bude na Vánoce poprvé naše čičinka a bojím se toho, nevím jak se stromečkem…no nic, pokud se nebude umět chovat, tak bude muset být zavřená v jiné místnosti ![]()
@šuji no pro mě jo ale chudák to dítě… každý rok bude ošizené.. ![]()
@Veruzka.D píše:
@šuji no pro mě jo ale chudák to dítě… každý rok bude ošizené..
ALe no tak, nebude.
Já mám syna narozeného 22.12 a dceru 30.12.
O co jde? Dárky dostávají pod stromeček i na narozeniny, počty sedí
A oslava s kamarádkami nebo ve školce se dá posunout, syna oslavujeme víkend před Vánoci a dceru víkend po novém roce
![]()
Ahoj, taky jsem zdobič - manžel jen koulí očima, ale já si nemůžu pomoct
A kdybych se mohla pořádně rozšoupnout v obchodě s výzdobou, tak bych odjížděla s návěsem. Ale na druhou stranu si myslím, že se držím zpátky např. žárovkami ozdobená televize, sob v nadživotní velikostu u nás opravdu nehrozí.
@soleile to muselo být krásný
a nazdobený stromeček jste jí ukázali až po tom zazvonění, že to pro ní bylo překvápko? Nebo už jste měli nazdobeno dřív? Já bych chtěla zdobit několik dní předem, ať si pořádně užijeme i ten stromeček, ale nevím jestli to pak bude mít na štědrý den takový efekt
Jinak pokud bude všechno v pořádku, tak příští rok už také budeme slavit ve 4, jsem ve 12tt
ale teprve v pondělí nás čeká screening, tak to zatím nikde moc nešíříme.