Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den. prosim vás, dnes jsem si na wellness zálezl do vyrivky a vydržel jsem tam blbec přes hodinu, teď mám zimnici jako krava.muze to být od toho? děkuju
Jestli ti výři nebyli opelichaní, tak tě peřím zahřívali a nemohl si nachladnout… ![]()
@Lil Kitkatt píše: Více
Jsem v Maďarsku, je tady 36 stupňů, spíš mě bolí celé tělo, přijde mi to jak svalová horečka ![]()
@Lukyd89 píše: Více
Nachladit se můžeš i v létě. Nicméně je asi jedno, jestli jsi někde chytil chřipku nebo ses nachladil ve vířivce, ne?
@Lil Kitkatt píše: Více
ale on nebyl ve vířivce, ale ve výřivce, možná ti výři na něho přenesli ptačí chřipku? ![]()
Může a nemusíš být nastydlý, jenom příliš unavený. Tohle se mi často stávalo na půlnočním saunování v Aquaparku v Průhonicích, kdy po 5. - 6. saunování jsem byl tak unavený, že jsem akorát dokázal dojít do sprchy, dát si studenou sprchu a dokud nevyprchalo to nabuzení po studené sprchy, tak se honem obléct a co nejdříve se dopravit domů, dokud jsem úplně nezvadnul.
a jinak - to tě dostihla karma, to jsou ti sobci, co si vlezou do vířivky, jsou tam půl dne a nikdo jiný se tam nedostane - kdo chce moc, dostane moc - zimnice
No po výřivce bych měla taky zimnici
chudáci ti výři, jak se museli cítit ![]()