Žití s ex-manželem

72
24.7.24 17:55

Žití s ex-manželem

Zdravím,
s manželem se rozvádíme, důvody tu vypisovat nebudu. Já už k němu nic necítím a déle jsem se cítila jako že jsme spolu jen ze zvyku. V klidu jsme si sedli a řekla jsem mu že chci být sama, chvilka přemlouvání proběhla, ale když jsem mu vysvětlila jak to mám a že dál už to zkoušet nechci tak to pochopil.
Chtěl ale, abych tu zůstala s dětmi bydlet ať je vidí každý den, nějak jsme se domluvili na financích, na alimentech a co čí je. Vesměs souhlasil se vším co jsem navrhla(moc si toho neberu, jen to nejnutnější). Ale teď docela přemýšlím, zda vůbec chci abych ho každý den viděla, přece jenom pokud si někdo z nás najde partnera tak tohle není úplně ideální dlouhodobé řešení. Mohu bydlet u rodiny dokud si něco nenašetřím na základní vybavení. Co byste dělali tady v té situaci? 1+1 bych zvládla utáhnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13510
24.7.24 18:14

A vy máte střídavou péči? Jakože děti budou bydlet u táty a ty tam budeš docházet ve dny, kdy budeš mít péči ty, jinak si budeš vegetit v 1+1?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
24.7.24 18:20

@Magical-eyes Nene, děti budou v mé péči :) Jsou ještě malé, jednomu 2,5 a druhé 4m. Ale dokud jsou malé a zvládají to lépe tak jdu, potřebuju tu pro ně být a ne být jako chodící zombie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
24.7.24 18:22

Ty cítíš ze jste spolu ze zvyku ale máte jednoho kojence a jedno batole? 8o Tak buď v tom je někdo další, nebo ti jen hrabe z hormonů. :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.24 18:28
@Tajemnadama píše: Více

Prvně jsem to brala, že dětem je třeba jako 10 a víc, ale pak jsem přečetla 4m a říkám si: coooo? 8o

Určitě to nějak zvažte, jestli to fakt nejsou hormony. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
36222

Takže jste se rozešli, ale ty s ním budeš jako dal bydlet… co to má za smysl, že s tebou nebude spát, nebo si každý budete dělat co chcete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72

@Tajemnadama To že jsme spolu ze zvyku jsem si bohužel uvědomila pozdě a to už byl malý na cestě, pořád jsem se snažila to manželství zachránit, bohužel on neměl zájem a pokaždé když jsem přišla s nějakým problémem že chci něco vyřešit otočil to proti mě a nakonec jsem vždy skončila já ta špatná. Ano, měla jsem se na to vykašlat už dávno, bohužel jsem i*iot a nechala jsem to zajít takhle daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
24.7.24 18:36

@pikola S dětmi bychom zůstali v jiném pokoji samozřejmě, každý by si mohl dělat co by chtěl. A finančně jsme se domluvili kdo z nás bude co platit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
24.7.24 18:39
@xMikku píše: Více

Ty už někoho máš vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13510
24.7.24 18:39

Tak pokud oddelite domácnosti, tak Mimi to bude brát jako normu a i starší si zvykne lépe, že už nebydlite společně s tátou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
24.7.24 18:44

@Tajemnadama Nikoho nemám, ale hodně mi ubližoval…
Takže jsem se rozhodla to skončit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
24.7.24 18:46

Bydlíte v domě nebo v bytě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
24.7.24 18:51

@Ťarbík01 V družstevním bytě, ale mám možnost až budu mít v ruce rozvodové papíry si zažádat o 1+1, kam bychom s dětmi mohli jít, s tím že můžu chvíli zůstat u sestry než si našetřím na lednici. Zbytek si můžu vzít z bytu, o tom už jsme se bavili také.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
24.7.24 18:58

Si divna 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
24.7.24 19:02

@Gita17 Děkuju, máte nějakou rozumnou odpověď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna