Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
Mám problem chodím s holkou 3 měsíce a miluju ji ale byl jsem týden pryc se skolou a nevim jak se to stalo a s jednou holkou jsem se seznámil a jeden večer došlo k orálnímu sexu. jak zapomenout na nevěru lituju toho a v životě bych to už neudelal a rict ji to nebo ne a jestli na to v životě zapomenu
Jako ty chceš zapomenout na to, že jsi podvedl svoji holku? Chápu to správně?
pen_mouth: 😅
Podvod po 3 měsících? Tleskám ![]()
Nic jí neříkej a nech ji jít… to je to nejlepší, co pro ni můžeš udělat.
Prej nevím jak se to stalo. Jo, řekni jí to ať si může najít někoho jinýho.
Tak záleží, jestli orál ty jí nebo ona tobě ![]()
Pokud jsi ještě ve škole, tak stejně nejsi její poslední kluk, tak je to asi skoro fuk, jestli se rozejdete teď nebo později a jestli to bude kvůli nevěře nebo něčemu jinému.
@Karamba2020 ona mne a myslim si ze to je ta holka a vidim to déle s ni než si myslíte
@Adam677 píše: Více
Takže ty to vidíš na dlouho s jednou, ale necháš si „nevíš jak“ vykouřit od druhé?
Chlap do života ![]()
Doufám, že to tady jen trollíš… vím, že teď jsou mladí jak z jiné planety, ale tohle je už moc ![]()
@Adam677 určitě jí to neříkej, ničemu tím nepomůžeš, aspoň víš že tu svou doma miluješ a už tohle nikdy neuděláš… dějí se horší věci.. a kdyby ti náhodou zahla ona tak se na ní nebudeš kvůli tomu tolik zlobit… na to nejspíš jen tak nezapomeneš, ale ber to jako trest za to že jsi zlobil ![]()
Nevím jak se to stalo
![]()
Já nic nedělal, to ona dělala, tak co jsem měl dělat.
@Grate dekuju za normalni odpověď a myslíte ze to bude stejny i po tom?
@Adam677 to je teď už na tobě… bude tě hryzat svědomí, budou chvíle kdy jí to budeš chtít říct aby se ti ulevilo, ale věř že jí tím ublížíš a i kdyby jste si to mezi sebou vyjasnili proč a jak se to stalo a odpustila ti už budeš na věky, věků v podezření ať už půjdeš kamkoliv..
názorně zde vidíš chování žen a to předpokládám že jsou dospělé ženské… všichni tu dělají jako kdyby byli svatí a každou neděli chodili do kostela… ![]()
Hlavně slečnu nekontaktuj aby si nemyslela že by z toho mohlo být něco víc to by ti vážně nepomohlo… a své přítelkyni něco hezkého kup tím nikdy nic nezkazíš ![]()
@Grate píše: Více
Ne, nechodím do kostela a nejsem svatá, ale pokud mám partnera, kterého si vážím a tvrdím, že ho miluju, tak mu toto fakt neudělám
… to je snad úplný základ vztahu… a zvláště toho, který trvá 3 měsíce a tyhle věci by tam fakt být neměly.
Holka má vedle sebe někoho, kdo neudrží kalhoty ani na výletě se školou…
To je fakt láska jako trám
![]()