Jak přestat myslet na nevěru

7
22.7.24 20:32

jak přestat myslet na nevěru

Mám problem chodím s holkou 3 měsíce a miluju ji ale byl jsem týden pryc se skolou a nevim jak se to stalo a s jednou holkou jsem se seznámil a jeden večer došlo k orálnímu sexu. jak zapomenout na nevěru lituju toho a v životě bych to už neudelal a rict ji to nebo ne a jestli na to v životě zapomenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
547
22.7.24 20:34

Jako ty chceš zapomenout na to, že jsi podvedl svoji holku? Chápu to správně? :open_mouth: 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
22.7.24 20:36

@DaM2 zní to blbě ale ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missinecka
22.7.24 20:36

Podvod po 3 měsících? Tleskám :potlesk:
Nic jí neříkej a nech ji jít… to je to nejlepší, co pro ni můžeš udělat.

• Citovat
  • Upravit
547
22.7.24 20:45

Doporučuji lobotomii pak určitě zapomeneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37080
22.7.24 20:53

Prej nevím jak se to stalo. Jo, řekni jí to ať si může najít někoho jinýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
22.7.24 20:58

Tak záleží, jestli orál ty jí nebo ona tobě ;)

Pokud jsi ještě ve škole, tak stejně nejsi její poslední kluk, tak je to asi skoro fuk, jestli se rozejdete teď nebo později a jestli to bude kvůli nevěře nebo něčemu jinému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
22.7.24 21:03

@Karamba2020 ona mne a myslim si ze to je ta holka a vidim to déle s ni než si myslíte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missinecka
22.7.24 21:06
@Adam677 píše: Více

Takže ty to vidíš na dlouho s jednou, ale necháš si „nevíš jak“ vykouřit od druhé? :mrgreen: Chlap do života :potlesk:
Doufám, že to tady jen trollíš… vím, že teď jsou mladí jak z jiné planety, ale tohle je už moc :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
44
22.7.24 21:07

@Adam677 určitě jí to neříkej, ničemu tím nepomůžeš, aspoň víš že tu svou doma miluješ a už tohle nikdy neuděláš… dějí se horší věci.. a kdyby ti náhodou zahla ona tak se na ní nebudeš kvůli tomu tolik zlobit… na to nejspíš jen tak nezapomeneš, ale ber to jako trest za to že jsi zlobil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9302
22.7.24 21:10

Nevím jak se to stalo :lol: :lol: :lol:
Já nic nedělal, to ona dělala, tak co jsem měl dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
22.7.24 21:10

@Grate dekuju za normalni odpověď a myslíte ze to bude stejny i po tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
22.7.24 21:20

@Adam677 to je teď už na tobě… bude tě hryzat svědomí, budou chvíle kdy jí to budeš chtít říct aby se ti ulevilo, ale věř že jí tím ublížíš a i kdyby jste si to mezi sebou vyjasnili proč a jak se to stalo a odpustila ti už budeš na věky, věků v podezření ať už půjdeš kamkoliv..
názorně zde vidíš chování žen a to předpokládám že jsou dospělé ženské… všichni tu dělají jako kdyby byli svatí a každou neděli chodili do kostela… :roll:
Hlavně slečnu nekontaktuj aby si nemyslela že by z toho mohlo být něco víc to by ti vážně nepomohlo… a své přítelkyni něco hezkého kup tím nikdy nic nezkazíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
22.7.24 21:26

@Grate diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missinecka
22.7.24 21:29
@Grate píše: Více

Ne, nechodím do kostela a nejsem svatá, ale pokud mám partnera, kterého si vážím a tvrdím, že ho miluju, tak mu toto fakt neudělám :zed:… to je snad úplný základ vztahu… a zvláště toho, který trvá 3 měsíce a tyhle věci by tam fakt být neměly.
Holka má vedle sebe někoho, kdo neudrží kalhoty ani na výletě se školou… :roll: To je fakt láska jako trám :poblion: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna