Žití v Teplicích?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12.11.23 21:47

Žití v Teplicích?

Ahoooj, teď se stěhujeme z pracovních důvodu do Teplic a koukáme na bydlení a nevíme moc jakou lokalitu…nejlevnější byty se prodávají v Proseticích a Trnovanech, má někdo zkušenosti s tím jak se tam žije? Četla jsem nějaké historické komentáře a zajímalo by mě jestli se to teď zlepšilo…Díky moooc!!:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
12.11.23 22:14

Za mě teď skoro lepší Prosetice. Trnovany jak kde. Jsou to levné čtvrti kvůli Romům.

• Citovat
  • Upravit
12.11.23 22:20
@Anonymní píše:
Za mě teď skoro lepší Prosetice. Trnovany jak kde. Jsou to levné čtvrti kvůli Romům.

A Prosetice jsou teď teda dobré? Je tam bezpečno a pro děti je to dobrá čtvrť? Jsou tam pořád ve velkém zmíněné menšiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.23 08:47
@Štěpánka426 píše:
Ahoooj, teď se stěhujeme z pracovních důvodu do Teplic a koukáme na bydlení a nevíme moc jakou lokalitu…nejlevnější byty se prodávají v Proseticích a Trnovanech, má někdo zkušenosti s tím jak se tam žije? Četla jsem nějaké historické komentáře a zajímalo by mě jestli se to teď zlepšilo…Díky moooc!!:))

Já už tedy v Teplicích nějakou dobu nežiji, ale Prosetice bych nebrala a moc ani Trnovany. Bydlela jsem v Řetenicích, kousek od ZŠ, tam bylo fajn. Radši bych vybírala třeba na Nové Vsi nebo v Šanově - obou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.11.23 09:07

No v Proseticích i Trnovanech je hodně menšin. V Trnovanech i hodně narkomanů. Záleží ale kde. A záleží na vašem rozpočtu, lepší lokality jsou třeba Šanov 1 a 2, Řetenice, Nová Ves.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný