Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoooj, teď se stěhujeme z pracovních důvodu do Teplic a koukáme na bydlení a nevíme moc jakou lokalitu…nejlevnější byty se prodávají v Proseticích a Trnovanech, má někdo zkušenosti s tím jak se tam žije? Četla jsem nějaké historické komentáře a zajímalo by mě jestli se to teď zlepšilo…Díky moooc!!:))
Za mě teď skoro lepší Prosetice. Trnovany jak kde. Jsou to levné čtvrti kvůli Romům.
@Anonymní píše:
Za mě teď skoro lepší Prosetice. Trnovany jak kde. Jsou to levné čtvrti kvůli Romům.
A Prosetice jsou teď teda dobré? Je tam bezpečno a pro děti je to dobrá čtvrť? Jsou tam pořád ve velkém zmíněné menšiny?
@Štěpánka426 píše:
Ahoooj, teď se stěhujeme z pracovních důvodu do Teplic a koukáme na bydlení a nevíme moc jakou lokalitu…nejlevnější byty se prodávají v Proseticích a Trnovanech, má někdo zkušenosti s tím jak se tam žije? Četla jsem nějaké historické komentáře a zajímalo by mě jestli se to teď zlepšilo…Díky moooc!!:))
Já už tedy v Teplicích nějakou dobu nežiji, ale Prosetice bych nebrala a moc ani Trnovany. Bydlela jsem v Řetenicích, kousek od ZŠ, tam bylo fajn. Radši bych vybírala třeba na Nové Vsi nebo v Šanově - obou.
No v Proseticích i Trnovanech je hodně menšin. V Trnovanech i hodně narkomanů. Záleží ale kde. A záleží na vašem rozpočtu, lepší lokality jsou třeba Šanov 1 a 2, Řetenice, Nová Ves.