Zítra ultrazvuk - mám strach

19.10.11 12:36

zítra ultrazvuk-mám strach

Ahojky holky :srdce:
Tak…zítra, po 14-denním čekání jdu na další ultrazvuk-to bych měla být podle poslední MS 8+3tt.
Jsu šíleně nervózní, ale i nedočkavá…Při minulé kontrole to jsem byla 5+2tt nebylo ještě embryo. Gest.+žloutkový váček byl velký 11×15mm. Ale dr. řekl, že je na plod ještě brzy-tak mě uklidnil. Jak tak čtu, jsem v 9.týdnu, a srdíčko by teda zítra mělo byt vidět.
Píšu sem, abych se vypsala.....Už to chci mít za sebou a jet dom s pocitem, že je tam miminko i s bijícím srdíčkem...... :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
smurfka
19.10.11 12:39
čekatelka22 píše:
Ahojky holky :srdce:
Tak…zítra, po 14-denním čekání jdu na další ultrazvuk-to bych měla být podle poslední MS 8+3tt.
Jsu šíleně nervózní, ale i nedočkavá…Při minulé kontrole to jsem byla 5+2tt nebylo ještě embryo. Gest.+žloutkový váček byl velký 11×15mm. Ale dr. řekl, že je na plod ještě brzy-tak mě uklidnil. Jak tak čtu, jsem v 9.týdnu, a srdíčko by teda zítra mělo byt vidět.
Píšu sem, abych se vypsala.....Už to chci mít za sebou a jet dom s pocitem, že je tam miminko i s bijícím srdíčkem...... :srdce: :srdce: :srdce:

já byla poprvé včera..byla jsem v 5+6tt a bylo i :srdce: ..tak jsem štastná..ted se zase bojím do dalšího utz který je 1.11..aby bylo všechno oka.. :cert:

• Citovat
  • Upravit
2144
19.10.11 12:40

čekatelko, držím pěstičky :potlesk:
srdíčko už určitě uvidíš, určitě se ozvy jak pokračujete :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4415
19.10.11 12:40

strach je normální, prožívají to tak všechny těhule, přeji všem aby bylo vše vpořádku a krásné těhulkování :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
19.10.11 12:42

tak ať to dobře dopadne, kočko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
19.10.11 12:43

Taky držím palečky! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
19.10.11 12:47

Taky držím palce,nedávno jsem si tím prošla taky,tak ten strach moc dobře znám.Dejte si s miminkem nějakou dobrůtku na nervy a snaž se na to nemyslet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
19.10.11 12:47

Ahoj, já jsem momentálně v 16.tt, ale přesně si pamatuju tyhle pocity, také mi poprvé řekli, že je ještě moc brzy ať příjdu za tři týdny- tedy až v 9.týdnu, myslela jsem, že se zblázním. Víš nejhorší na tom je, že ten strach budeš mít pokaždé, teda já aspoň mám, po ultrazvuku se vždycky na dva dny uklidním, ale pak mě zas napadají myšlenky jestli je v pořádku atd. Minulý týden jsem byla u doktora a celá natěšená jsem nakonec odcházela z ordinace nasraná a uražená, že mě jen prohlídl a neudělal ultazvuk a teď abych zas čekala čtrnáct dnů. :-D :-D Tak vydrž!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
19.10.11 12:51

:kytka: taky móóóc držím pěsti :hug:
a jak je psáno nade mnou-nechci tě strašit,ale strach už budeš mít pořád :hug: já jsem to samý co pisatelka nade mnou-jsem klidná tak 2 hoďky po kontrole a pak to na mě zase spadne :oops: a to už to mám za pár :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
19.10.11 12:52

Já jsem teď ve 23týdnu a taky mám stále strach před každou kontrolou.Je pravda,že v tom prvním trimestru to bylo trochu horší,ale stejně,než překonám období,kdy bude miminko schopné se narodit,tak to asi nepřejde.Od 18týdne jsem začala cítit jasně pohyby,tak se to trochu zlepšilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.11 12:54

…jak píšete..strachu už se asi nezbavím…Určitě zítra napíšu co a jak… :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
19.10.11 13:06

Neboj, tyhle strachy budou celý těhotenství. :lol: :hug:
Nervovala jsem se pokaždé, před každou kontrolou.. No a pak zas nervy aby byl dobrej porod, pak aby novorozeňátko bylo ok… no a přestaneš se nervovat… ne, nepřestaneš nikdy. :mrgreen: Tak to je… Pořád už teď o ně budeme mít strach.
Neboj, dej si čokošku, bude to ok a zítra čekáme, že nám sem napíšeš, jak jsi viděla srdíčko! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
19.10.11 13:07

ale ten strach nám pak ten uzlíček vynahradí :hug: :huban:
a neboj vše bude v pořádku,uvidíš,že jo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.11 13:19

já v to doufám,že bude vše v pořádku. Protože se na miminko s přítelem moc těšíme. Nejradši bych už šla něco nakoupit, ale ne :-) Musím to vydržet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.11 10:34

tak jsem přijela před hodinkou.....obrázek mluví myslím za vše :hug: srdíčko na mě blikalo :srdce: :hug: …velikostně apod odpovídáme týdnu těhotenství.....jsem tak štastná :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí