Zítřejší nástup do práce, uklidněte mě!
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Opravdu tam budeš sama? Neměla bys být pod dozorem staršího zaměstnance?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, na úzkosti prý pomáhá si říct, co nejhoršího se může stát v daném případě. A mně taky pomáhá si uvědomit, že všichni někdy začínali nebo zrovna začínají a taky se museli nejdřív zapracovat, něco zapomněli, popletli…tak to prostě je, i ten stroj občas nefunguje a my lidi ani nejsme stroje
chyby nejsou špatný, pomáhají nám se poučit a najít třeba nové lepší řešení nebo systém. Nebo si aspoň zapamatovat správný postup lépe ![]()
To bude v pohodě, uvidíš. Jako zapracovat by tě někdo měl, ale jestli není kdo, tak to zvládneš… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To bude dobrý vždycky před nástupem do nové práce jsem byla ve stresu a pak jsem si řekla nějak to dopadne a dopadlo, myslim si že určitě tam bude někdo na koho se budeš moc obrátit a zeptat se co a jak, držim palce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To zvládneš…já před 4 roky začala pracovat jako obsluha kavárny s dětskou hernou.
Zaučili mě asi půl hodiny den předem, absolutně jsem nevěděla kde co je a jak to chodí a druhý den jsem tam byla na 12 hodin sama.
A zvládla jsem to úplně v klidu.
S penězi to můžeš udělat tak, že můžeš mít kalkulačku a vše si tam přepočítat.
Hlavně v klidu, když budeš milá, lidi to pochopí.
Držím palce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nevim jak velké to fitko je, ale syn při škole dělal brigádně na recepci, všichni měli permice, takže je umět prodávat a hodně málo práce a hodně nudy mezi klienty měl kamarády a určitě se nepředřel, ale to múže být všude jinak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To dělala teď brigádě přes léto vnučka kolegyně. Byla velmi spokojená, že úžasná brigáda.
Všechno zvládneš. Pamatuj si, že chybou se člověk učí. Když uděláš botu, tím se učíš. Příště stejnou chybu neuděláš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Tímhle prošel každý…sama dělám na recepci…ne tedy s penězi…ale zase přes čtyři pc hlídám…čtyři budovy…veškeré poplachy…požáry…atd…první dva dny jsem neustále očekávala zvuk sirény…
v podobě poplachu…a zmatky s evakuací lidí
..pak jsem si řekla… že mi nikdo hlavu neutrhne…každý někdy začíná… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To zvládneš. Dnešní noc je pro hodně lidí těžší, ráno školy, školky a nové práce. Nejsi v tom sama. Peníze vyřeší kalkulačka a otázky mobil. Ať se ti v nové práci líbí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na začátku jsem myslela, že děláš architekta výškových budov nebo chirurga. A ona recepce ve fitku. To zvládne i student jako brigádu a jedním prstem se bude dloubat v nose. Není důvod nespat nebo mít nervy, tedy jestli jsi aspoň průměrně inteligentní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To bude dobrý. Však to nebude nic složitého. Stáli zákazníci ti jistě poradí a kdyžtak prostě budeš všem dokola říkat že se omlouváš ale jsi tam první den tak možná něco bude trvat trochu déle…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byla nějakou dobu doma. To prostě člověka ovlivní, že může být nejistý, nervózní. Lehce se vypadne v režimu.
Myslet pozitivně. Žádnou negaci nepouštět do života. Všechno bude ok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosim anonym, mam tady rodinu, jinak smazat
Krasny vecer, asi se potrebuju vypsat. Zitra nastupuju do nove prace - recepce ve fitku - kratky dlouhy tyden takze dvanactky. Nedokazete si predstavit jake mam stresy. Zaucit jsem se byla pouze ve ctvrtek na par hodin a od zitra tam mam byt celych 12 hodin sama. Mam pocit ze jsem si za tech par hodin nezvladla zapamatovat vse. Bojim se, ze udelam chybu, neco zapomenu zapsat, pracuji i s penezi - ze se prepocitam, nedopocitam. Dnes asi neusnu, mam chut tam neprijit ale praci uz po 4 mesicich na pracaku potrebuju