Životní minimum?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
124
12.2.18 15:51

Dobrý den chtěla bych se zeptat jesly bych měla nárok na nějaké peníze dali mi řodičák na 4roky a malá ma 19mesicu a od ledna jsem si to s krátila a žijí s přítelem který má plat čistý 20tisic a plánujeme se od mamky odstěhovat myslíte si když pak nebudu mít řodičák tak budu mít nárok na nějaké peníze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
12.2.18 15:56

@1993 já bych řekla Up- podpora a nebo práce… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
12.2.18 15:57
@1993 píše:
Dobrý den chtěla bych se zeptat jesly bych měla nárok na nějaké peníze dali mi řodičák na 4roky a malá ma 19mesicu a od ledna jsem si to s krátila a žijí s přítelem který má plat čistý 20tisic a plánujeme se od mamky odstěhovat myslíte si když pak nebudu mít řodičák tak budu mít nárok na nějaké peníze?

Určitě. Ze zaměstnání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
12.2.18 16:48

@1993 tak když sis zkrátila rodičák tak asi práce. nebo se zatím nestěhovat. Postarat se mají rodiče takže ty a otec dítěte :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
12.2.18 17:09
@Markéta80 píše:
@1993 tak když sis zkrátila rodičák tak asi práce. nebo se zatím nestěhovat. Postarat se mají rodiče takže ty a otec dítěte :palec:

Právě chci jít někde do práci ale nevím zda mi ju někde vezmou do školu v letech 2.5 rokach a přítel by sní určitě nebyl doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
12.2.18 17:12

@1993 tak to musíš hledat no, u nás víceméně bez šance, pak jedině jesle nebo soukromá školka ale pokud nemáš jistou práci je blbost zkracovat rodičák. Pak budeš doma zadarmo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
12.2.18 18:09

No toto udělala známá a taky to nechápu, jak přemýšlela- tím nechci, aby to vyznělo jako rýpání..
Ale dala si to na 2 roky a tušila a věděla, že od 3 děti prostě neberou do školky.. Navíc má svoje názory a neočkuje- což řešit nechci, je to její volba, takže je to tak, že holka má 3,5 roku a rok se plácá a hledá na zkrácený, na pár hodin a má s tím potíže..
Jsem ji říkala, že si to měla nechat na 4 roky a u toho si najít brigádu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
13.2.18 08:38
@Janasas píše:
No toto udělala známá a taky to nechápu, jak přemýšlela- tím nechci, aby to vyznělo jako rýpání..
Ale dala si to na 2 roky a tušila a věděla, že od 3 děti prostě neberou do školky.. Navíc má svoje názory a neočkuje- což řešit nechci, je to její volba, takže je to tak, že holka má 3,5 roku a rok se plácá a hledá na zkrácený, na pár hodin a má s tím potíže..
Jsem ji říkala, že si to měla nechat na 4 roky a u toho si najít brigádu..

SSD aha a myslíte si že bych mohla jít na úřad a změnit si to jak jsem to měla fontech 4let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
13.2.18 10:45

@1993 Měnit částku rodičáku můžeš co 3 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
13.2.18 10:49

@Les2311 a tu částku 5.841 kč jsi vzala kde? Partner měl taky dluhy a exekuci na plat ale pokaždé mu nechali minimální mzdu. Takže něco kolem 12.000. Vše nad rámec této částky mu sebrali.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat