Rozesílání životopisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31618
17.3.19 22:23

Rost asi záleží na oboru a jak moc si věříš, ale v současné době bych ještě asi počkala. Práci podle mě najdeš docela rychle a spíš tě budou chtít ale hned, tak teď asi bude ještě brzo. :think:

Edit: teď koukám na ten poslední příspěvek, tam pak záleží čím by ses teda chtěla živit a jak těžké je to sehnat. Pokud by to bylo fakt že bys hledala něco specifického, tak asi můžeš pomalu začít hledat, ale musíš se smířit s rizikem toho, že tě nakonec odmítnou právě kvůli tomu, že budeš moct nastoupit až od září.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
17.3.19 22:23

Tak záleží na oboru, někde na tebe budou čekat půl roku, můžeš se třeba někde domluvit že zrovna v té době půdě někdo do důchodu nebo na mateřskou, ale pokud chceš nějaký tuctovy obor, prodavačka apod tak to na tebe půl roku nikdo čekat nebude. Já když sem chtěla nastoupit v září tak sem začínala hledat v červnu (a to sem ani neměla jasno jaký obor že to vlastně chci) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
17.3.19 22:25

@Kriss Tina já nemám problém ani s prací prodavačky nebo tak,ale zase když už jsem udělala tu maturitu tak bych chtěla na nějaký trošku lepší post,ale nejsem typ co umí sedět na zadku takže dokud nenajdu práci"snů" tak budu klidně chodit po brigádách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
17.3.19 22:32

@Ennny tak si rozmysli co bys chtela delat a udelej si potrebny kurz a treba pri tom kurzu hledej praci. Ono fakt hrozne zalezi na oboru a lokalite. V hotelnictvi si myslim, ze praci ted najdes v pohode a to treba i nejakou kancelarskou pozici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
17.3.19 22:32

@Ennny Udělej si VŠ, alespoň bc., pak se ti práce “snů” bude hledat snadněji. Maturita v dnešní době není žádná výhra jako dřív. Má ji téměř každý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
17.3.19 22:36

@janickaIII no v hotelnictví by mě vzali všemi 10ti ,ale to se obávám nezkloubim s dětma a smenama od manžela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
17.3.19 22:37

@Ennny nekam do kancelare? treba by ses domluvila na uprave smen.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
17.3.19 22:38

@zelená7 já ti nevím ,ale já radši používám logické myšlení než nasprtane fráze, možná se i k tomu jednou dokopu ,ale teď to pro mě není priorita ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
17.3.19 22:39

@janickaIII no asi budu pomalu zkoušet a začnu tím kurzem , možná nějaký managment , marketing :nevim: no uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
17.3.19 23:01

@Ennny Mně to sakra pomohlo, proto ti to radím. To je sice hezké, že máš radši logické uvažování, ale škola není jen o šprtání, musíš použít i logiku. Jen radím z vlastní zkušenosti výška mě posunula dál a mám díky ní práci, která mě baví a naplňuje, a na kterou bych se s maturitou v žádném případě nedostala. Ale pokud ti stačí prodavačka, ok. Není co řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
17.3.19 23:04

@zelená7 každopádně děkuju za radu, proto jsem diskusi zakládala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
17.3.19 23:10

@Ennny Nemáš zač, každopádně to nebylo rýpavě. Byla jsem v podobné situaci jako ty, na vysokou se mi strašně moc nechtělo. Ta představa učení. Strávení času a energie, ale teď nelituji, vyplatí se těch pár let obětovat, a potom být spokojená v práci, co tě baví. 🙂 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
17.3.19 23:16

@zelená7 já to taky myslela vážně že děkuji ;) ono je lepší vidět více pohledů na věc …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
salamio
18.3.19 08:53
@Lily Evans píše:
@lleennttiillkkaa to je moc brzy, nikdo na tebe nebude půl roku čekat :) @Ennny manžel v září nejspíš půjde po RD do práce, jestli vezmou malou do školky. Říkal že přes prázdniny si něco sežene, to mi přijde akorát :)

Záleží, já měl třeba v minulé firmě půlroční výpovědní lhůtu.

• Citovat
  • Upravit
101578
18.3.19 10:00
@salamio píše:
Záleží, já měl třeba v minulé firmě půlroční výpovědní lhůtu.

No, se vzdelanim zakladatelky to asi nebude tenhle pripad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat