Rozesílání životopisu

27259
17.3.19 21:48

@Ennny klidně už teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4615
17.3.19 21:49

@lleennttiillkkaa myslíš? Já se bojím že mě pošlou do háje 5 měsíců předem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122170
17.3.19 21:51

Nejideálnější je osobní kontakt s nadřízeným. Takže bych všechna místa, kde se chceš hlásit, oběhal. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
17.3.19 21:52

@mrav děkuju za radu , já osobně mám taky raději když se někomu ukážu na živo než aby mě soudil dle papíru,ale všude to nejde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
17.3.19 21:56

Pomalu můžeš začít. Já pracují tedy v obchodě, ale příjímám a vybírám lidi taky, řeším docházky. A kdyby se nám někdo hlásil že od září může nastoupit, vzali bychom dotyčneho na brigádu na pár hodin měsíčně na zkušenou. Záleži dle domluvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
17.3.19 21:57

@lleennttiillkkaa to je moc brzy, nikdo na tebe nebude půl roku čekat :) @Ennny manžel v září nejspíš půjde po RD do práce, jestli vezmou malou do školky. Říkal že přes prázdniny si něco sežene, to mi přijde akorát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
17.3.19 22:02

@Lily Evans ale těm chlapům se ta práce přece jen trochu lépe hledá 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
17.3.19 22:04
@Lily Evans píše:
@lleennttiillkkaa to je moc brzy, nikdo na tebe nebude půl roku čekat :) @Ennny manžel v září nejspíš půjde po RD do práce, jestli vezmou malou do školky. Říkal že přes prázdniny si něco sežene, to mi přijde akorát :)

Někdo může končit právě v tom období a může se to hodit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
17.3.19 22:07

@Ennny hodně záleží o jaký obor jde. Někde může být hodně brzy a jinde si na Tebe buď rádi počkají a nebo mají dlouhé výběrko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
17.3.19 22:07

@Ennny jsem rozepsala rozhořčenej feministickej příspěvek o genderový rovnosti, ale už na to takhle v neděli večer fakt nemám. Tak hodně štěstí při hledání :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
17.3.19 22:08

@Lily Evans :lol: díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
17.3.19 22:14

@janickaIII asi tak, mám maturitu v hotelnictví, ale s dětma se tento obor moc dělat nedá na víc manžel má 3 směnný provoz, ale mám ještě čas si udělat nějaký ten kurz, tak uvažuju tak nějak dopředu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
17.3.19 22:15

@Ennny a v jakém oboru jsi pracovala před RD? Tak se spíš začni dívat po kurzech než rozesílat CV.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
17.3.19 22:22

@janickaIII no to je další problém já mám praxi právě pouze v hotelnictví,kde jsem pracovala při RD ,ale já šla na rodicak rovnou po škole.Takze asi fakt zkusím ty kurzy nejdřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31586
17.3.19 22:23

Rost asi záleží na oboru a jak moc si věříš, ale v současné době bych ještě asi počkala. Práci podle mě najdeš docela rychle a spíš tě budou chtít ale hned, tak teď asi bude ještě brzo. :think:

Edit: teď koukám na ten poslední příspěvek, tam pak záleží čím by ses teda chtěla živit a jak těžké je to sehnat. Pokud by to bylo fakt že bys hledala něco specifického, tak asi můžeš pomalu začít hledat, ale musíš se smířit s rizikem toho, že tě nakonec odmítnou právě kvůli tomu, že budeš moct nastoupit až od září.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat