Zkažené mléko z prsu?

31.8.23 12:47

Zkažené mléko z prsu?

Ahoj, řeším teď situaci. Syn (2roky) nechce pít mléko z leveho prsu s tím, ze je to “ble, není doby” druhé je Ok. Ale občas si dá i levé. Trva to tak dva měsíce, prso mě občas poboliva, ale nic co by mě omezovalo. Na mamo (je mi 36) jsem objednána za dva měsíce. Nemá někdo podobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
31.8.23 13:03
@LenkaVálenka píše:
Ahoj, řeším teď situaci. Syn (2roky) nechce pít mléko z leveho prsu s tím, ze je to “ble, není doby” druhé je Ok. Ale občas si dá i levé. Trva to tak dva měsíce, prso mě občas poboliva, ale nic co by mě omezovalo. Na mamo (je mi 36) jsem objednána za dva měsíce. Nemá někdo podobnou zkušenost?

Promiň, jsem si poprskala monitor :mrgreen: Kdyby mi batole řeklo, že mléko je „ble a není dobrý“, bylo by mi jedno, z jakého je to prsu a využila bych to k odstavení :mavam: Ale jinak je to úplně jedno, jsou ženy, které kojí jen z jednoho prsa od začátku a problém to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14949
31.8.23 13:05

Já jsem zase kdysi četla, že někdy takhle dite odhalilo matce problém s prsem. Že z nej setrvale odmítalo pít :nevim: zas tak úplně bych to nebagatelizovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37285
31.8.23 13:05

Dcera mi taky raději pije z jednoho. Tak to druhý jí dávám v polospanku to neprotestuje. V tom min oblíbeným sem měla 2× zánět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.23 13:10

@unuděná já občas taky poprskam dítě :D je to vtipné, ale spis řeším to, ze z toho prsu chce pít, ale proste mu nechutna. Honí se mi hlavou, aby z toho nebyl nějaký větší pruser než jen “ble, není doby” :)

Příspěvek upraven 31.08.23 v 13:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
31.8.23 13:11
@LenkaVálenka píše:
@unuděná já občas taky poptávkám dítě :D je to vtipné, spis řeším to, ze z toho prsu chce pít, ale proste mu nechutna. Honí se mi hlavou, aby z toho nebyl nějaký větší pruser než jen “ble, není doby” :)

A nezkusila jsi třeba nejdřív trochu z toho prsu odsát? Je možný, že jak je menší poptávka, tak se tam prostě tvoří to mlíčko trochu jiné a jemu to nejede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.23 13:13

@Semtex to mám taky v hlavě 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
31.8.23 13:27

Mam v jednom prsu zbytnelejsi mlecnou zlazu a taky mi z nej deti pily trochu hur.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4068
31.8.23 14:07

Já bych být tebou pro klid duše se objednala na ultrazvuk. Stojí to kolem 500, ale dostaneš se do pár dní, u nás kolikrát bylo místo i na druhý den, a budeš mít klid. Já právě taky kdysi kdesi zahlédla, že to odmítání souviselo s nemocí, ale to už bylo jistě pár let zpět a nijak jsem se v tom nepitvala, co je na tom pravdy. Jen bych chtěla mít klid, ať na to pořád nemyslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5154
31.8.23 14:35
@Villanelle píše:
Já bych být tebou pro klid duše se objednala na ultrazvuk. Stojí to kolem 500, ale dostaneš se do pár dní, u nás kolikrát bylo místo i na druhý den, a budeš mít klid. Já právě taky kdysi kdesi zahlédla, že to odmítání souviselo s nemocí, ale to už bylo jistě pár let zpět a nijak jsem se v tom nepitvala, co je na tom pravdy. Jen bych chtěla mít klid, ať na to pořád nemyslím.

no jak kde, u nás je čekačka 1/2 roku, když není akutní problém :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22866
31.8.23 14:39

@vedma007 tady tè za peníze vezmou hned, klidně i o víkendu. A některé pojišťovny na to přispívají v rámci prevence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
31.8.23 15:01

Těhotenství je vyloučeno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4068
3.9.23 10:30
@vedma007 píše:
no jak kde, u nás je čekačka 1/2 roku, když není akutní problém :zed:

Opravdu jako samoplátce v soukromém pracovišti? Já chodím na mamma kliniku v krajském městě a vždy max do pár dní se dostaneš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí