Zkoušky a nemoc?!
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše: Více
Osobně bych se na těch pár hodin zkoušky narvala modafenem a šla tam. Věčně to převádět dál nemůžeš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná píše: Více
Jde o jiný předmět, ten z minulého mám již úspěšně hotový.
Vím, že nejde opakovat 2×.
- Citovat
- Upravit
Je to tvoje věc. Stane se. Aleja bych se též nadopovala kde čím a šla bych. A to vím jak dokáže člověka skolil chřipka a tak. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jasný, chápu. Já bych tam šla, když už jsi tomu učení věnovala tolik času. Prostě se nadopuj, vem si respirátor a tu hodinku dvě zkoušky dáš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná píše: Více
Zkouška je „praktická“ s testem + poté ještě ústní v jeden den. Kapacita je 12 míst a spolužáci říkali, že tam byli půl dne, než všechny odzkoušeli. Kdyby se jednalo o tu hodinku nebo pouze test, tak neváhám. Děkuji za reakce. ![]()
- Citovat
- Upravit
Pak není co řešit, pokud to nedáš, tak to nedáš, to nevím, co tu chceš vydumat
Jo, občas se to prostě povede blbě, s tím nic nenaděláš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tohle na vysoké škole nikoho nezajímá, prostě se kousni a jdi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus se domluvit s vyučujícím na individuálním termínu. U nás se dalo domluvit a zkoušku absolvovat v kanceláři u vyučujícího běžně. Ale je to jen na jejich benevolenci.
- Citovat
- Upravit
Zdravím,
doufám, že mi tady někdo z VŠ poradí. Tento semestr jsem opakovala předmět, který jsem kvůli nemoci minulý rok nezvládla a nestihla dokončit (ekonomie). Tento rok opět to stejné - vysoké teploty, nevolnosti a už druhé antibiotika, pořád se nás to doma drží. Na předmět bylo potřeba cca dva týdny přípravy, tak jsem se tomu věnovala a stejně tam nemůžu dorazit, jelikož jsem ráda, že poslední dny vylezu z postele a zkouškové nám do 2 týdnů ofiko končí, ale na únor již termíny tento předmět nemá. Hrozně mě to mrzí, myslíte, že se opakování děje často? Že nejsem třeba jediná? Cítím se kvůli tomu trapně.