Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hezký večer, dámy. Mám dotaz ohledně menstruačního cyklu. Jsem přes rok od porodu, krvácení mi začalo 7.měsic po porodu. Od té doby jsem měla relativně pravidelný cyklus cca 43-44 dní. Hned po prvním měsíci jsem ale musela kvůli dovolené vzít Norethisteron, ale potom vše v pohodě a jak píšu, pravidelně cykly. Ale tento měsíc přišla menstruace o týden dříve. Je to normální, že by se to tak zkrátilo?? Máte někdo zkušenost s takovým skokem? Mám teď i docela bolesti stydké kosti, což normálně nemívám.
Děkuji za rady a zkušenosti.
Obcasny vykyv je naprosto normalni, neresila bych. Uvidis, co bude dal. Jinak ja treba po druhem porodu mela chvili svuj obvykly cyklus 28-30, pak se chvili zkracoval az nekde ke 24, pak se zase vratil…moc jsem to neresila, dle dr normalni, ze se nejakou dobu hormony meni (pokud kojis, tak o to vic) ![]()
@beruska9
Děkuji, ještě kojím a docela dost, tak možná to bude normální. Jen jsem se lekla, jak jsem do vyhledávače zadala menstruace o týden dříve, tak všude se píše o možném těhotenství
což by mě asi jeblo ![]()
Tak budu doufat, že bude vše ok. Ten delší cyklus mi naprosto vyhovoval, tak snad se to vrátí ![]()