Nepřišla menstruace je to normální?

Anonymní
21.12.22 11:30

Nepřišla menstruace je to normální?

Dobrý den, potřebuji uklidnit.
Druhý měsíc užívám antikoncepční náplasti Evru. Evra den výměny mám v sobotu.
Teď mám mít týdenní pauzu, tak jsem v sobotu odlepila a do dnes se menstruace nedostavila. Minulý měsíc menstruace přišla v úterý ráno. Myslela jsem si, že díky antikoncepci to teď budu mít pravidelně.
Podle mého kalendáře mám dnes 1.den zpoždění. Mám si pro jistotu udělat těhotenský test a nebo ještě počkat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7477
21.12.22 12:03

Tak test si pro jistotu prostě udělat můžeš, nee? Já bych si ho určitě udělala.. nepotřebovala bych požehnání emimina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36034
21.12.22 12:11

Test si udělej. Já teď u HA nemám krvácení vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.22 12:24
@KKK85 píše:
Tak test si pro jistotu prostě udělat můžeš, nee? Já bych si ho určitě udělala.. nepotřebovala bych požehnání emimina…

Já vím, že nepotřebuji požehnání :roll:
Jen jsem v tom docela začátečník, tak nevím, jestli to má chodit na den stejně teď, jak jsem to měla minulý měsíc a nebo je to ještě v normě a nemusím se znervózňovat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.12.22 12:25
@JancaS84 píše:
Test si udělej. Já teď u HA nemám krvácení vůbec.

A máte antikoncepci bez pauzy? Nebo s vynecháním? Já měla právě minulý měsíc první menstruaci při antikoncepci a měla jsem to jen maličko, je to super :palec:

• Citovat
  • Upravit
36034
21.12.22 12:37
@Anonymní píše:
A máte antikoncepci bez pauzy? Nebo s vynecháním? Já měla právě minulý měsíc první menstruaci při antikoncepci a měla jsem to jen maličko, je to super :palec:

Mám 24 aktivních tablet a 4 placeba u kterých by se mělo dostavit krvácení, ale nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
21.12.22 12:56

S testem nemusíš spěchat. Když si ho uděláš o pár dnů později, dá spolehlivější výsledek a možnost miniinterrupce nepromeškáš, kdyby byla zapotřebí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
21.12.22 13:23

U nekterych typu HA to tak je, ja s naplasti zkusenost nemam, ale delala mi to jedna znacka pilulek, pritom jsem jich za dobu brani mela asi 5 ruznych a stejneho typu :nevim: Sla jsem si ji vymenit, i kdyz jsem dle slov sveho doktora mela byt rada, ze ms nemam…ale me to stresovalo :mrgreen:
Kazdopadne test si pro jistotu udelat muzes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí