Zkrácený výuční list
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@KKK85 Zkrácené jednoleté studium výučního listu pro lidi co mají výúční list. Chtějí ještě jeden výuční list tak aby nemuseli znovu od prvního ročníku tak jen na rok.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@KKK85 Zkrácené jednoleté studium výučního listu pro lidi co mají výúční list. Chtějí ještě jeden výuční list tak aby nemuseli znovu od prvního ročníku tak jen na rok.
Co se týče teorie jakožto matika, čeština tak tu asi uznají, takže by to šlo.
Ale odborné předměty a praxi, kterou mají 3 roky narvat do 1 roka
Podle mě těžko
- Citovat
- Upravit
@smajlik345 Je to zaměřené na praxi a potom teorii pochybuju že tam budou tam odborné předměty atd. Rekvalifikační kurz je na tři měsíce tohle je na rok.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj nema nekdo zkustenost se zkracenym vyucnim listem? Chtěla jsem na kadeřnici. Už jeden vyucni list mám. Děkuji
Kamarád má a chválil si to. Za rok měl další řemeslo. Měli tam jen odborné a praxi a prý to šlo v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@smajlik345 Je to zaměřené na praxi a potom teorii pochybuju že tam budou tam odborné předměty atd. Rekvalifikační kurz je na tři měsíce tohle je na rok.
Pochybuju že tam bude matika, atd. OPRAVA
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Aspera Je to náročné? Děkuji
Stejně jako jiný obor. On si to chválil, že to bylo super. Hlavně to, že tam nebyla čeština, matika atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Urcite to jde i dnes. Ja mam 3 vyucni listy, 2 maturity a ted dodelavam VS.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Znám holku, která má maturitu na střední hotelové škole tuším ve Strážnici a pak si dělala rok učňák na cukrářku v Kyjově. Kadeřnici neznám. Tak hledej, kde jsou tyhle možnosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj nema nekdo zkustenost se zkracenym vyucnim listem? Chtěla jsem na kadeřnici. Už jeden vyucni list mám. Děkuji