Zkrácený výuční list

Anonymní
26.2.23 18:56

Zkraceny vyucni list

Ahoj nema nekdo zkustenost se zkracenym vyucnim listem? Chtěla jsem na kadeřnici. Už jeden vyucni list mám. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7760
26.2.23 19:21

Cože co? co je to zkrácený vyuční list?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.23 19:24

@KKK85 Zkrácené jednoleté studium výučního listu pro lidi co mají výúční list. Chtějí ještě jeden výuční list tak aby nemuseli znovu od prvního ročníku tak jen na rok.

• Citovat
  • Upravit
smajlik345
26.2.23 19:36
@Anonymní píše:
@KKK85 Zkrácené jednoleté studium výučního listu pro lidi co mají výúční list. Chtějí ještě jeden výuční list tak aby nemuseli znovu od prvního ročníku tak jen na rok.

Co se týče teorie jakožto matika, čeština tak tu asi uznají, takže by to šlo.
Ale odborné předměty a praxi, kterou mají 3 roky narvat do 1 roka :think: Podle mě těžko

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.23 19:40

@smajlik345 Je to zaměřené na praxi a potom teorii pochybuju že tam budou tam odborné předměty atd. Rekvalifikační kurz je na tři měsíce tohle je na rok.

• Citovat
  • Upravit
30413
26.2.23 19:43
@Anonymní píše:
Ahoj nema nekdo zkustenost se zkracenym vyucnim listem? Chtěla jsem na kadeřnici. Už jeden vyucni list mám. Děkuji

Kamarád má a chválil si to. Za rok měl další řemeslo. Měli tam jen odborné a praxi a prý to šlo v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.23 19:49
@Anonymní píše:
@smajlik345 Je to zaměřené na praxi a potom teorii pochybuju že tam budou tam odborné předměty atd. Rekvalifikační kurz je na tři měsíce tohle je na rok.

Pochybuju že tam bude matika, atd. OPRAVA

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.23 19:51

@Aspera Je to náročné? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
30413
26.2.23 19:56
@Anonymní píše:
@Aspera Je to náročné? Děkuji

Stejně jako jiný obor. On si to chválil, že to bylo super. Hlavně to, že tam nebyla čeština, matika atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
26.2.23 21:35

Urcite to jde i dnes. Ja mam 3 vyucni listy, 2 maturity a ted dodelavam VS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
26.2.23 21:38

Znám holku, která má maturitu na střední hotelové škole tuším ve Strážnici a pak si dělala rok učňák na cukrářku v Kyjově. Kadeřnici neznám. Tak hledej, kde jsou tyhle možnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.23 18:38

@karinka Nemáš zkušenost s kadeřnicí?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat