Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Udělej si jiný, ale spíš negativní
24 dní po ovulaci jsi měla mít dávno ms, ne?
Jednoznačně vadný test…Udělej nejlépe jinou značku, tyhle stojí za dvě věci…Nehledě na to, kdyby byla ovulace před 24dny, byl by test pozitivní s čárkami jako blázen…
Divný test, vadný nebo rozmaceny. Udělej nový. Už ti vynechala ms?
Mamatest je dobrej, ale tohle je nacucaný močí jako prase…
Nechala si to tam strašně dlouho. Buďto si udělej novej a namoč ho, a to k risce MAX!
Přečti si návod, jak dlouho má být test namočený, polož na rovnou plochu a počkej.
Do 3 minut je výsledek jasný. Pokud se nic neukáže, čili test není proch*caný, ale suchý a s jednou čárkou, nebo s nepatrným duchem, výsledek je přesto negativní. Po zaschnutí se to stává, že se objeví barvivo.
Pokud se ihned po namočení a do tří minut objeví duch, jasná druhá značí to HCG v krvi a těhotenství.. poté buď a nebo.
Ale ve tvém případě bych spíš očekávala MS, když ovulace byla před 24 dny.
Ono je fakt důležité si přečíst návod. Tohle je tak rozmočené, že by to ukázalo dvě čárky každému.
Zahoď to a kup si nový test. A tentokrát ho udělej správně.
Myslím, že buď nevíš, kdy jsi měla v tomhle cyklu doopravdy ovulaci, nebo máš cca 10 dnů zpoždění, ale asi ne z důvodu těhotenství.
Zkusila jsem nový, zn. Mamatest(ten je prý top)spodní část je zase naruzovela-opět vadný? ponorim opravdu jen po rysku, stopují 15s, odečítám 3m.
@Anonymní píše:
Zkusila jsem nový, zn. Mamatest(ten je prý top)spodní část je zase naruzovela-opět vadný? ponorim opravdu jen po rysku, stopují 15s, odečítám 3m.
Ten už je v pohodě, ale je negativní
@Anonymní píše:
Tehulky, co myslite? ovu před 24dny.
těhulky, ovu ![]()
@Anonymní píše:
V pořádku, ale negativní…
Tehulky, co myslite? ovu před 24dny.