Zkušenost - práce telefoní operátorky

Anonymní
14.8.13 17:15

Zkušenost-práce telefoní operátorka

Ahojky holky, zítra jsem pozvaná na pohovor na telefoní operátorku-příjem hovorů(žádný prodej po telefonu) a zajímalo by mě co mě asi tak čeká. Nikdy jsem tuhle práci nezkoušela a nevím jestli je to práce pro mě, ale zkusím to. :nevim: díky 8)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1943
14.8.13 17:23

Jednou jsem na takovém pohovoru byla a zřejmě jim stačilo, že jsem ten den byla uvolněná a upovídaná. :nevim:
Vzali mne, já si to rozmyslela a nenastoupila. Nebyla jsem si jistá, že bych dokázala 8 hodin denně žvatlat do telefonu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
14.8.13 17:25

Hlavně, jestli to chceš dělat, musíš být upovídaná, žádná puťka. Říct, že tě baví práce s lidmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
14.8.13 17:26

Ahojda, já jsem tuhle práci dělala jako brigádu na vš a docela mě to bavilo:)

Dělala jsem dokonce pro víc společností, pohovor probíhal standardně jako každý jiný + navíc nás zkoušeli z telefonování - takže nás posadili k telefonu a někdo nám prostě zavolal. Už ale nevím, o čem ten hovor byl, je to už pár let zpátky:) Jinak nás taky posadili k počítači a měli jsme udělat něco málo ve wordu, ale fakt jen základy (formátování textu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karmina
14.8.13 17:27

U jaké společnosti?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.8.13 17:31

Je to přes agenturu, společnost přesně nevím…to se dovím zítra, no já právě nutně potřebuju práci, je za slušný plat a jen 7h pracovní doba. Jsem sama s 3letým synem a potřebuju práci co nejdřív, jinak bych do toho asi nešla, protože jinak nemůžu sehnat normální práci. JSem ukecaná, ale když jsem nervózní tak moc mluvit neumím…chjo to bude jak mě dají k telefonu… :zed:…no uvidím…ale díky za příspěvky

• Citovat
  • Upravit
Karmina
14.8.13 17:34

Pokud je to pasivní callcentrum, tak je to obvykle fajn. Pracovala jsem na pasivu, takže tu práci znám, ale samozřejmě záleží na tom, u koho bys pracovala, každá firma je jiná. Kam bych určitě nešla, je aktivní callcentrum, na to nemám povahu. U pasivního CC je dobré, že lidi volají tobě a něco chtějí a ty jim to najdeš nebo jim poradíš. Pro mě to byla fajn práce, do té doby, než jsem měla dalšího nového šéfa, který si myslel, že nemusí pracovat :D

• Citovat
  • Upravit
14062
14.8.13 17:35

Ahoj, hele není to nic světaborného, dělala jsem to 3 měsíce a stačilo, ale na druhou stranu určitě lepší než sedět někde za pokladnou! A zda je to o příjmu hovorů tak to nebude tak hrozné, já musela obvolávat a otravovat. Takže určitě to zkus, jak radí holky, musíš být upovídaná, milá, usměvavá ;-) Domů nebudeš chodit unavená a budeš mít dost sil na dítko ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
14.8.13 18:02

Dělala jsem marketing, myslím, že dneska ikdyž budeš přijímat hovory, budeš muset také „prodávat“ na konci hovoru, záleží na společnosti. Tato práce je super pro studující mladé holky, nebo na 4-6 hodin denně. Po 8hod jsi bez hlasu ;)
Už bych to nedělala, dobře placené, ale hrozná práce, lidi jsou hnusní i když něco chtějí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
14.8.13 18:04

Delala jsem to 5let a uz bych do toho nesla, chapu, ze kdyz potrebujes penize, tak nejspis bych do toho sla, ale jen na chvili. Pocitel s tim, ze vetsina lidi co tam vola si chce zanadavat, takze rozdavej po telefonu usmevy a pujde ti to od ruky. ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
14.8.13 18:16

Já teda nevím jak dnes, ale před těmi 6-8 lety, kdy jsem to dělala já, si určitě většina lidí nechtěla zanadávat ale hlavně vyřešit problém. Na placené linky pak ani nevolali otravové (1188 např, nebo takové ty 844), co se chtěli jen pobavit ale opravdu jen vyřešit dotaz a to rychle:)

Pár naštvaných se najde, hodně záleží, pro koho budeš dělat. Pro Tele2 to bylo mnohem horší než pro T-mobile:) A i kdyby někdo nadával, stejně už ho nejspíš nikdy znova neuslyšíš:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
14.8.13 18:36

Ono aj záleží, aká linka to konkrétne je. Ak ti volajú dlžníci a chcú sa hádať, že nič nedlžia, je to hádam horšie, než predávať. Ja som oproti tomu robila na zákazníckej linke, kde sa riešili len zákaznícke kartičky, zbieranie bodov, súťaže a podobné nezmysly - a bola to dobre platená a fakt pohodová práca.
Na pohovore obykle zisťujú, či si schopná práce s PC, či si komunikatívna, pohodová, teamová hráčka a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
14.8.13 19:02

No určitě to chce mít pevné nervy :D Dělala jsem operátorku 2 roky (taky příchozí hovory) a mě se tam líbilo, v krámě za kasou je to mnohem větší nápor na nervy alespoň pro mě. Ale spousta kolegyň byla docela na prášky :D
Určitě se připrav na to, že to není s lidma jednoduchý, musíš udržet slušný tón i když ti nadávaj a posílaj do bran pekelných (v tom lepším případě :D)… každopádně v dnešní době pořád lepší tohle než být na ÚP ;) Na čas tam klidně jdi a mezitím můžeš hledat dál. Držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
14.8.13 20:05

Já jsem operátorku dělala 3 roky a pak jsem přešla na jinou pozici. Dělala jsem v úvěrové společnosti a nebylo to špatné. Co je důležité, je aby člověk byl jak já říkám takový splachovací, spousta lidí si do telefonu dovolí říct to, co by ti nikdy z očí do očí neřekl. Samozřejmě výřečnost a rychlost psaní. Držím pěsti, ať práci získáš a baví tě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.13 21:37

Pracuji na lince už několik let - příchozí hovory. Na 8 hodin je to fakt šílená zabíračka, hlavně pro hlasivky. Většinou je to hovor za hovorem. Ideální zkrácený úvazek - 6 nebo 4 hod.
Už skoro všude se musí i na příchozích hovorech prodávat, za což jsou většinou odměny.
Pohovor - normální znalost PC, být příjemná, nebát se zeptat, když něčemu nerozumím. Většinou je nějaký společný úkol - snažit se prosadit, ale nebýt arogantní, nezšovat hlas.
Pokud je to nějaké větší call centrum typu operátor, banka, většinou slušný plat i zaměstnanec. výhody. K tomu odměny.
Já si nestěžuju, samozřejmě na blba člověk občas narazí, ale to snad všude.
Aspoň je nevidíš a můžeš při takovém hovoru kreslit sprosté obrázky, případ. ukazovat neslušná gesta - pomáhá to :D.
Hodně štěstí a napiš, jak si dopadla.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat