Zkušenost s Hamty.cz
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj, já hamty.cz používám přes rok a je to super… už mi vrátili skoro 2 000 Kč… nakupuje hlavně pro syna - feedo, prodeti,lindex, pilulka… ale i pro sebe - zoot, ali, notino..i kufr jsem si vlastně koupila přes hamty:) předtím jsem byla na vratnepenize.cz, ale tohle je lepší… kdybys třeba měla konkrétní dotaz, tak se určitě zeptej
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zkoušela jsem Hamty a nejsem moc spokojená. je to složité a chtějí poplatky. připadá mi to jako naše banky, ty taky pořád chtějí nějaké poplatky…
někdy loni jsem tady narazila na jiný cashback portál a jsem spokojená. jmenuje se ***** klidně vyzkoušej, třeba ti to sedne více jako mně.
edit adminem ***** - smazán odkaz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když pominu tuto reklamu.
Tak sám používám podobnou věc, protože nakupuju hodně na aliexpress. Ale i občas na české obhodny.
Největší problém je si vzpomenout a nákup dokončit přes ten portál. Jinak se to nezapočítá. Portál se menuje plnapenezenka
Už sem si asi 3× nechal vyplatit.
Pokud tam chtějí poplatky tak na hamty kakat.*****
Edit: jo a podobnou věc teď nově nabízí přímo airbank.
*****edit admin- ponuka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja ho pouzivam, hodne nakupuji na Aliexpresu, strhavaji si max.240 za rok, ale vzdy jen pulku z nasporenych penez.Tzn.kdyz nasporite 400,– vezmou si 200,– nikdy ne vic nez 240,–za rok. Zatim moc zpet nemam, neuznavaji mi nakupy na Ali, vetsinou jde o skryte prodeje a obchody po odeslani zanikaji a to me dela velke castky, takze se na cele Hamty nejspis vykaslu.Dost casto zapomenu na Aliexpress pres Hamty vlezt takze mam taky prd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hamty
Sú to podvodníci. Drobné odmeny za pár Kč vám pripíšu, akonáhle ide o odmenu za niekoľko stoviek korún, zamietnu ju vyplatiť a vyhovárajú sa na „obchodníka“ alebo že nebol aktivovaný doplnok v prehliadači.
Provízie si nechajú a zákazníka klamú. Odchádzam od nich!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit