Dítě s kolikou a Hacka, zkušenosti

9754
7.5.14 11:08

zkusenosti- dite s kolikou a hacka?

Zdravim,
prosim o nazory maminky, jejichz dite trpelo kolikou a ktera ma odzkousenou houpacku Hacku.
Muj trimesicni syn trpi kolikou. Mame toho hodne za sebou. Kdo to poznal, vi o cem mluvim. Ted uz celkem vim, jak na nej. Koliku to samozrejme neodstrani, ale uz se mi celkem dari ho uspavat bez kriku. Problem je v tom, ze pres den nespi v kuse vic jak pul hodiny( tak 3× denne). V noci se krouti, ale nejak to zvladame.
Cetla jsem, ze hacka dela se spankem zazraky. Takze muj dotaz zni: Maminky, co vase deti trpely/trpi kolikou, je to opravdu tak zazracne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3332
7.5.14 11:27

Koukám, že jsem ti nasadila brouka do hlavy :) Koukni sem: http://www.branakdetem.cz/…i/hacka-pech na zkušenosti, a když si zadáš „Hacka diskuze“ do českýho googlu, vyjede ti taky pár názorů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
7.5.14 11:31

Nejsi totiz jedina, kdo mi ji doporucil, ale zase jsem cetla, ze u deti s kolikou to zas az tak velky uspech nema, ze kdyz zacne bolet brisko, tek je hacka celkem k nicemu. Tak jsem chtela znat nazor jeste i jinych maminek kolikovych deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
7.5.14 11:57

Tak ja nevim jestli u nas to byly koliky v pravym slova smyslu (jakoze nekolik hodin revu pravidelne vecer ve stejnou dobu) nebo „jen“ intenzivni bolest briska ale u nas to nezabralo vubec. Hacka visi netknuta a mozna z ni tak maximalne udelame houpacku na ven :nevim: Jediny co aspon trochu pomaha je babycalm, namasirovat brisko Pupikem a spani pohromade, kdy je briskem namacknuta na me a tim ji hodne zahrivam.
Hacku sme koupili narychlo protoze to byl des ale vysledek veskery zadny a akorat vyhozeny penize.
Tolik u nas ale verim, ze na kazdy mimino zabere neco jinyho. Drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
7.5.14 12:54

@MiaD tak presne toto psala i jina maminka. My uz jsme se taky chytali stebla a kupovali vse, co melo zazracne pomahat bojovat proti kolice a vetsinou to byly vzdycky akorad vyhozene penize. Takze predpokladam, ze toto bude neco podobneho. Na nekoho to zabrat muze, ale myslim, ze mi to uz asi zkouset nebudem.
Dekuju za reakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
7.5.14 13:23

Nemate zac, ja sem z toho vyrobku byla hrozne rozpacita. Ale co si ji pujcit a zkusit? Zas treba by vam to pomohlo, abych nezrazovala od mozny ulevy… Odkud ste? Kdyz o tom ted premyslim, tak v dobe toho nejvetsiho naporu nejvic pomohl satek, my ho pouzivame i dal. Mala ma akorat tri mesice a kocarek ji nudi protoze z nej nic nevidi, tak mi to hned nedoslo ale je fakt, ze tak pred mesicem sem delala indianskou babicku i v noci. Uhoupat nebo idealne uchodit a pomalu opatrne odvazat a nechat zachumlanou v tom satku. To bylo taky rychly uspavani… No kazdopadne preju silny nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
7.5.14 13:58

Povodem jsem ze Zlina. Ja momentalne uspavam u prsa. A kdyz to nejde lezet na zadech kvuli prdikum, tak uhoupavam v autosedacce. Taky dobry;0)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí