Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky, chtěla jsem se zeptat, zda náhodou máte některá podobnou zkušenost, popř. umíte poradit co s tím… ráno jsem si všimla že mému ročnímu synovi začínají praskat žilky okolo nosíku… Umíte poradit? Přece ho v roce nepošlu na laser
Díky
Já jsem na praskání žilek trpěla od dětství, nesměla jsem do sauny ani sedět třeba u táboráku, prostě se vyhýbat sálavému teplu. Časem se to hodně zlepšilo.
@ivašot. Ale vzdyt on do sauny nechodi
Ani ho nepoustim na slunicko, jen namazaneho a s cepickou. Nevim, jsem z toho nestastna
Me se udelaly trochu zilky v tehu takze dedicne to nebude a nevim co s tim ![]()
Nebrečí nějak víc? Mě takhle reaguje synova pokožka na velký pláč a námahu (vojtovka, blinkání v nemoci a pod.). Ale pak se to vztřebá.
@Krčka Nic nepozoruju. Vyrostl mu teda ted zub a to byl 3dny uplne nervozni… tak zeby? Vcera jesm si to ani nevsimla az dnes. To mu snad naskocilo pres noc! ![]()
@Misulicka 1 tak to by odpovídalo tomu mému. Taky je to najednou. Ale ze stresu, breku, námahy,..
@Misulicka 1 ano, zmizí, za jak dlouho nevím, dny to nejsou, ale zase to nebudou ani týdny, vydrž ![]()
@Krčka Je no tak snad! Diky moc za optimismus! Jinak posilim davku kaki - je to pry vyborne na cevni steny a musim rict ze pri prvnim napichovani byl jak cednik, napodruhe uz ok, tak snad to zabere i tu
@Misulicka 1 Zabírá
já trpěla na žilky taky-pomohla třezalková maska a krém a 4 roky mám klid ![]()