Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
moc prosím o rychlou radu, potřebuji chůvičky do kočárku, když spí prcek na zakradě (cca 100m, starý činžák- přízemí)…potřebuji něco se spolehlyvým dosahem, indikací ztráty signálu, ev obousměrnou a HLAVN2 malou, abych ji mohla dát do kočárku
máte zkušenost s emgeton mimi2? ev babymoov high care? díky za rady ![]()
Emgeton jsem měla mp3 a byl to krám.
Mám Philips Avent a je bezvadná!
Mám chůvičku Emgeton Mimi2 a jsem spokojená. Je fakt výborně malinká (Philips jsem nechtěla právě proto, že jsem nechtěla pořád tahat takovej velkej krám). Zatim (5 měsíců) nebyl žádný problém. Dobíjí se teda docela dlouho, ale nikdy mě to neomezovalo. Bacha akorát na ten dosah. Mě v domě z 2. patra na zahradu za domem stačí, ale jen tak tak (z nejvzdálenější části bytu už má problémy - máme ale starej dům s tlustýma zdma). Ve volnym prostoru byl dosah větší. Já jsem si ji ojednala přes net, s tim, že vyzkouším dosah všude, kde plánuju dítě nechávat a když by to nešlo, tak ji pošlu zpět. Zatim jsem neměla žádný problém, má indikaci ztráty signálu, je obousměrná.
Mám emgeton mimi2, ve volném prostoru jsem vyzkoušela dosah 250m - z domu na zahradu. Časem málo vydrží baterky, mám ji pro jistotu pořád v nabíječce. Známí ji mají taky a těm už bez nabíječky vůbec nejede. Dobíjí se dýl (několik hodin) a nesignalizuje dobití.