Zkušenosti Quinny Buzz 4

1165
2.7.10 11:57

Zkušenosti Quinny Buzz 4

Ahojda maminky, ještě v době, kdy jsem o miminku teprve uvažovala jsem se na první pohled zamilovala do Quinny Buzz. Teď již čekáme miminko, ikdyž jsem teprve v 9tt už se nemohu vynadívat na různé stránky a hledat ten pravý, ale stále prostě u mě vede buzík. Chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s tímto kočárkem? Pro a proti? jediné čeho se bojím je malá korbička :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2839
2.7.10 12:13

Ahoj,
taky jsme koupili Qiunny Buzz 3 (2010), ale zatím čekáme na využití :wink: Takže jsem také zvědavá na zkušenosti ostatních :-D
Chci ti však napsat, že jsem si ho vybrala kvůli větší korbičce, protože jsem původně chtělá Jané a to je teda malá korbička, termín mám v srpnu a zimě by se mi tam mimi v overálku rozhodně nevešlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
2.7.10 12:40

fakt má Jané menší korbičku? mě se má mimi narodit až začátkem února 2011, takže na zimu bych asi zababušila do sporťáčku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
2.7.10 18:22

Jané Slalom Pro 2010 má hodně malou korbičku…Schválně si nech ukázat obě (Jané i Quinny) v obchodě.
Také jsem si ze začátku myslela, že dám v zimě mimi do sporťáku s nánožníkem, ale nakonec jsem koupila i korbu, protože dle zkušeností zkušenějších kamarádek není dobře dávat tak malé mimi hned do sporťáku :nevim:
Vidím, že moc odpovědí nepřišlo, já ti budu nápomocná až tak za 2 měsíce :mrgreen:
Zkus si vyhledat starší diskuse…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
6.8.10 09:26

Holky chtěla jsem se zeptat, když zabrzdím buzze brzdí mi jen jedno kolo, to u brzdy, je to tak normální??? Taky to vůbec necvakne. Jak to máte prosím vy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monika 333
9.8.10 00:33

ahoj ja mám jak buzzíka tak speedyho jestliti muzu doporucit lepsi je u buzíka ten starsi typ sedačky ne ta nová penová ta je malá a má i malou boudicku známá si koupila tu novou a malá v ni není tak schovaná jako malej u toho naseho :-)jinak korbicka je velká dost je to asi týden co si muj syn maxik 20 mesicu 86cm leh a vesel se tam v pohode . :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1361
21.2.14 14:26

Ahoj holky, obnovuji diskuzi. Zajímal by mě stejný dotaz jako @k.a.c.k.a.1, je správné, že brzdí jenom jedno zadní kolo?? Sice mám kočárek skoro rok, ale nikde jsem s ním zatím nebrzdila :D Občas jsem to zkusila ale jde to hodně ztěžka…KOlikrát se odbrzdí i tím, že ho „rozjedu“. Opravdu to takhle má být?
Díky moc za odpovědi. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ