Máte zkušenosti s odrážedlem Scramble Bug?

24
22.6.10 18:40

Máte zkušenosti s odrážedlem Scramble Bug?

Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda má někdo z Vás zkušenosti s tímto odrážedlem: http://www.laparada.cz/…ena/d-70502/

Je stabilní? I venku? Nepletou se dítěti zadní kolečka pod nožičky? Je vhodné i na doma, na plovoucí podlahu, nepoškrábe se? Píšou, že už je to pro roční děti, není moc vysoké?

Líbila se mi pro mého ročního broučka, má prý několik mezinárodních ocenění, ale nevím… :think:

Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
jjelena
22.6.10 18:53

Odrážedlo neznám, ale ani v nejmenším se mi nelíbí, ,myslím designově, parametry jsem ani nezkoumala. Já prostě zastávám Enduro, je to klasika za pár korun a nemusím se bát nechat ho válet na hřišti. I když teda to nejmenší nám taky ukradli, ale to bylo v Albertu, kde jsem ho nechala u pokladen.

• Citovat
  • Upravit
7267
22.6.10 19:37

me zase enduro prislo pro rocni dite jeste silne nestabilni a to byl a je nas malej celkem sikula (jako pohybove) . Tohle se mi zda ze je hezky stabilni, taky jsem o nem premyslela, proto tu nakukuju, jestli tu budou nejake zkusenosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
22.6.10 19:54

Ještě jednou jsem si o odrážedle něco přečetla… jednak se mi nelíbí váha 2,5kg… to se vám chce s tím tahat, když to dítě přestane na odrážedle bavit? A pak mě zarazilo ještě to, že u 3kolové varianty uvádí, že je vhodná i pro venkovní použití… tzn., že to 4 kolové odrážedlo není? No to by mě mohli milovat nemoct použít odrážedlo venku :roll:

• Citovat
  • Upravit
4425
22.6.10 20:19

Mně se zdá, jako by to někdo vyrobil z koleček od kancelářské židle :lol: Za tu cenu já bych radši brala Puky http://images.zbozi.cz/…e5140000.jpg
i když doma mám dvě klasická endura a nemůžu si je vynachválit. Obě děti na nich jezdí cca od roka a se stabilitou problémy nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
22.6.10 21:44

aleesha, tohle vypada temer stejne jako tamto :-)
No u nas to taky vypada zase na enduro,kdyz ho mame schovany po starsim, ale asi jsem uzkostliva v tomhle nebo co, ale kdyz jsem na tom videla jezdit malyho po byte, tak jsem si rikala ze venku by si na tom rozbil cumaka hned. Samozrejme pozdeji jezdil venku vsude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzana555
27.1.12 22:38

Najde sa niekto kto ma OSOBNU skusenost s tymto odrazadlom? Precitala som si prispevky vyssie, takisto recenzie na zahranicnych webstrankach - 99% pozitivnych, a toto odrazadlo mi pride pre deti perfektne. Rozmyslam, ze by som ho kupila synovi k 1. narodeninam. Podla oficialnej stranky vyrobcu, je urcene na vonkajsie i vnutorne pouzitie a ja vidim vyhody v tom, ze je relativne nizke - deti maju cele chodidla na zemi a nielen spicky, je uzke a lepsie umozni pohyb, kolesa otacaju o 360C… takze sa odstrkovadlo hybe pri kazdom pohybe a dieta nemusi tocit vylucne rukami, aby zmenilo smer:) Ale viem, ze su deti, ktore toto odstrkovadlo jednoducho nezaujme,, tak dufam, ze moj prcek nebude jednym z nich:(

• Citovat
  • Upravit
WendyJo
6.4.12 21:34

Scramble Bug

Pořídila jsem tohle odrážedlo vnučce, když se teprve učila chodit.
Nádherně se naučila s ním manipulovat doma i venku. Získala stabilitu při prvních krůčcích a celé minulé léto ho používala jak venku, tak u mně doma. Na podlahách nemám žádné stopy, ať už na plovoučce, nebo linu. Je to stabilní odrážedlo, nikde žádné nebezpečné hrany, o ty zadní kolečka vůbec nezakopávala! Při prvních krůčcích chodila tak, že se držela madel z druhé strany a bravurně díky kolečkům, co se otáčejí na všechny strany zvládala zatáčky a překážky. Jediná škoda je, že ho letos už nebude moct použít, dost vyrostla a tak odrážení už není možné. Pro informaci - má 19 měsíců. Takže bych určitě doporučila na tu úplně první fázi při učení se chodit.

• Citovat
  • Upravit
adelajda2012
10.1.13 16:10

odrazadlo

A nie su tie koliecka velmi male? ako sa na tom jazdi vonku? sa mi zda, ze na menej rovny teren to moc nie je… ci?

• Citovat
  • Upravit
WendyJo
29.1.13 18:27

odrážedlo

Zcela v pohodě, neviklá se, malá o něj byla pořád opřená a zvládla každý terén.

• Citovat
  • Upravit
15924
29.1.13 18:56

U nas teda uspech nema, mala ho dostala k 1. narozeninam a lezi nam tu…hromada penez v haji a radsi tu taha enduro za 250…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
30.1.13 08:23

U nás tedy mělo úspěch obrovský. Malý dostal zároveň toto odrážedlo i Enduro a začínal na tomto odrážedle cca v 1 roce a tak v roce a půl teprve přešel na Enduro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí