Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Špatně jsem napsala minulou diskuzi, tak ještě jednou, máte někdo zkušenosti s help financial? Dik ![]()
Mě tvrdila známá, že jsou moc tvrdí při vymáhání, když neplatíš jak máš, jestli to je pravda nevím.
Provident je prý lepší.
@Anonymní píše:
Mě tvrdila známá, že jsou moc tvrdí při vymáhání, když neplatíš jak máš, jestli to je pravda nevím.
Provident je prý lepší.
Když si beru úvěr tak snad prvotně s tím, že ho taky budu (a můžu) splácet… Nevybírám si podle toho, kde jsou benevolentní vymahači!
Když už předem vím, že nebudu mít z čeho splácet, tak si nepůjčím, zatnu zuby a nějak se pokusím řešit situaci jinak…
@BlueIvy píše:
Když si beru úvěr tak snad prvotně s tím, že ho taky budu (a můžu) splácet… Nevybírám si podle toho, kde jsou benevolentní vymahači!Když už předem vím, že nebudu mít z čeho splácet, tak si nepůjčím, zatnu zuby a nějak se pokusím řešit situaci jinak…
No mě to je celkem jedno, jen jsem napsala co mě řekla známá. To je totiž notorická půjčkařka, a už předem ví že na to nebude mít.
Ale jak píšu každého věc, mě to je osobně jedno ![]()
Kamarádce schválili samozřejmě má z čeho splácet jen chtěla vědět jaký mají lidí s nimi zkušenosti. každý je tvrději ve vymáhání já bych byla taky ![]()
Jinak k tématu… Čtu si jejich web + letmo nějaké diskuze na netu.
Pokud opravdu potřebuješ jen na chvilku a VÍŠ, že to opravdu bleskově a bez prodlení vrátíš, tak bych to riskla.
Ovšem v nějaké diskuzi zase píšou, že se musí podepisovat směnka. Tak to ani náhodou.
To už raději zkusit ty provařenější společnosti, jako třeba Provident.
A banka by nepůjčila? ![]()
@Sarisek1 píše:
Smenka je snad od ledna zakázána ne?
Tak to nevím, takovým zkušenostem se obloukem vyhýbám, tudíž jejich podmínky nestuduju. Ale vsadila bych se, že tyto „společnosti“ si to pojistí jinak.
Strašná firma.
Být to v civilizaci a né v ČR tak celé vedení, majitele atd zavřou za licvhu!!!
Bohužel v ČR je vše možné…
@Sarisek1 Zkušenosti nejlépe zjistíte, když si zagůglíte rozsudek AND „Help Financial“.
Pak zjistíte, jaké nástroje používají, jak za nimi stojí, dojde-li na vyšší instance soudu (například odvolání ke krajskému soudu nebo dovolání k Nejvyššímu soudu, případně přezkumné jednání v insolvenčním řízení) a jak se k tyto soudy a insolvenční správci staví.
Například: www.isir.info/…ment/6904687