Zkušenosti s Help financial

9219
23.9.13 17:30

zkusenosti s help financial

Špatně jsem napsala minulou diskuzi, tak ještě jednou, máte někdo zkušenosti s help financial? Dik :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9219
24.9.13 08:33

Nikdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.13 10:33

Mě tvrdila známá, že jsou moc tvrdí při vymáhání, když neplatíš jak máš, jestli to je pravda nevím.
Provident je prý lepší.

• Citovat
  • Upravit
25
24.9.13 10:37
@Anonymní píše:
Mě tvrdila známá, že jsou moc tvrdí při vymáhání, když neplatíš jak máš, jestli to je pravda nevím.
Provident je prý lepší.

8o Když si beru úvěr tak snad prvotně s tím, že ho taky budu (a můžu) splácet… Nevybírám si podle toho, kde jsou benevolentní vymahači!

Když už předem vím, že nebudu mít z čeho splácet, tak si nepůjčím, zatnu zuby a nějak se pokusím řešit situaci jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.13 10:45
@BlueIvy píše:
8o Když si beru úvěr tak snad prvotně s tím, že ho taky budu (a můžu) splácet… Nevybírám si podle toho, kde jsou benevolentní vymahači!Když už předem vím, že nebudu mít z čeho splácet, tak si nepůjčím, zatnu zuby a nějak se pokusím řešit situaci jinak…

No mě to je celkem jedno, jen jsem napsala co mě řekla známá. To je totiž notorická půjčkařka, a už předem ví že na to nebude mít.
Ale jak píšu každého věc, mě to je osobně jedno ;)

• Citovat
  • Upravit
9219
24.9.13 11:14

Kamarádce schválili samozřejmě má z čeho splácet jen chtěla vědět jaký mají lidí s nimi zkušenosti. každý je tvrději ve vymáhání já bych byla taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
24.9.13 11:18

Jinak k tématu… Čtu si jejich web + letmo nějaké diskuze na netu.

Pokud opravdu potřebuješ jen na chvilku a VÍŠ, že to opravdu bleskově a bez prodlení vrátíš, tak bych to riskla.

Ovšem v nějaké diskuzi zase píšou, že se musí podepisovat směnka. Tak to ani náhodou.

To už raději zkusit ty provařenější společnosti, jako třeba Provident.

A banka by nepůjčila? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
24.9.13 11:44

Smenka je snad od ledna zakázána ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
24.9.13 18:39
@Sarisek1 píše:
Smenka je snad od ledna zakázána ne?

Tak to nevím, takovým zkušenostem se obloukem vyhýbám, tudíž jejich podmínky nestuduju. Ale vsadila bych se, že tyto „společnosti“ si to pojistí jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
24.9.13 19:33

No když se nesplácí tak to každopádně si to umí pojistit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.6.14 19:54

Strašná firma.
Být to v civilizaci a né v ČR tak celé vedení, majitele atd zavřou za licvhu!!!
Bohužel v ČR je vše možné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
21.12.14 09:38

@Sarisek1 Zkušenosti nejlépe zjistíte, když si zagůglíte rozsudek AND „Help Financial“.

Pak zjistíte, jaké nástroje používají, jak za nimi stojí, dojde-li na vyšší instance soudu (například odvolání ke krajskému soudu nebo dovolání k Nejvyššímu soudu, případně přezkumné jednání v insolvenčním řízení) a jak se k tyto soudy a insolvenční správci staví.

Například: www.isir.info/…ment/6904687

Nebo: http://www.kn.cz/…ivemu-zameru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel