Zkušenosti s kolem Yedoo Pidapi 12“?

3221
11.5.12 18:11

Zkušenosti s kolem Yedoo Pidapi 12“ ?

Ahoj holky, máte některá zkušenost s kolem yedoo pidapi-ta nejmenší velikost? Jste spokojené, nebo naopak vůbec? Od kdy Vaše děti na tomto kole jezdí? Chceme ho koupit dceři (2,5roku)-odrážedlo už jí je malé a kupovat koloodrážedlo za stejnou cenu mi přijde škoda…Děkuju za Vaše postřehy! :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
549
11.5.12 19:46

Klidně bych do toho šla.Měli jsme teda koloodrážedlo stejné značky je super ,letos šlape na 14tce kole je mu úplně krásne dosáhne nohama na zem na dvanáctce vypadá divně,ale v poho by letos ještě odjezdil,ale ta 14tka mu sedí pěkně,ale bude taky tak na rok. Máme i 16tku jezdí na ni už spoustu 3letˇáku,ale malý se bez koleček na ní bál má 101cm a je mu dost velká ,takže nakonec jsme jeli ještě koupit má 3.5r

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
11.5.12 20:01

Moc dekuji za nazor-) Jsem rada,ze je pozitivni!-))) Z nabidky se mi jevi nejlepe prave yedoo. Jeste me napada-davate helmu nebo chranice?Napadlo me koupit spolu s kolem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
11.5.12 20:08

Helmu už od motorky a už,co jezdil na kole s náma i náš 11ti měsíční (témř) ji má na kolo(cyklosedačku).Jsem na tohle magor,ale můžou se při té rychlosti,co umějí dát na kolech zranit i jinak samozřejmně,ale helma je helma.Chrániče ne, špatně by se mu asi jezdilo,ale nevím nezkoušela jsme ani je dávat.Ani nebudu dokud nebude na kolečkáčích, tam je to z té výšky už horší pád na kolena nebo předloktí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
11.5.12 20:12

Jen ještě jedna zkušenost s okolí dětem těm menším,co jim je zatím to kolo akorát(takže cc 2-2.5r-3 roky pak už to jde)se lépe jezdí na kolech ,které nemají vůbec tu štagly nahoře.Když zastaví tak můžou seskočit a nebouchají se do rozkroku i ta nožka se jim tam přehazuje líp.Ale to je jen můj názor podle čeho bych se řídila.Třeba takový je tady:http://www.mojekolo.cz/…nkey-12-pink

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
15.5.12 23:36

Ahoj, Ondas, děkuju za názory, moc mi pomohly. Koupili jsme nakonec toto:

http://www.mall.cz/…api-12-steel

Velká spokojenost. Sice jsme to musela nechat seřídit v servise, protože doma ani nemáme pumpičku… :zed: :oops: :lol: ale jinak v pohodě…Dnes jsme holce kolo slavnostně předali a moc se líbilo. Zatím se učí šlapat, tak uvidíme, jaké to bude venku…Helmu jsem ještě nezkoušela-úplně jsem na ni při tom všem zapomněla-)))…

Ještě jednou moc děkuju! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
16.5.12 09:55

@xxLeninka není zač ;) Je stejně lepší nechat kolo poprvé seřídit v servisu asponˇmá člověk jistotu,že je vše na správném místě.Ale pumpička se bude hodit :lol: Šlapat se naučí za týden cca.Prvně jí budou nožky sjíždět se šlapátek,ale rychle pochopí.
Tak malé přeji hodně ušlapaných kilometrů bez nehody.My musíme na kole i do školky a to jezdí 14dní a školku máme 200 metrů od domu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí