Zkušenosti s kolem Yedoo Pidapi 12“?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zkušenosti s kolem Yedoo Pidapi 12“ ?
Ahoj holky, máte některá zkušenost s kolem yedoo pidapi-ta nejmenší velikost? Jste spokojené, nebo naopak vůbec? Od kdy Vaše děti na tomto kole jezdí? Chceme ho koupit dceři (2,5roku)-odrážedlo už jí je malé a kupovat koloodrážedlo za stejnou cenu mi přijde škoda…Děkuju za Vaše postřehy!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Klidně bych do toho šla.Měli jsme teda koloodrážedlo stejné značky je super ,letos šlape na 14tce kole je mu úplně krásne dosáhne nohama na zem na dvanáctce vypadá divně,ale v poho by letos ještě odjezdil,ale ta 14tka mu sedí pěkně,ale bude taky tak na rok. Máme i 16tku jezdí na ni už spoustu 3letˇáku,ale malý se bez koleček na ní bál má 101cm a je mu dost velká ,takže nakonec jsme jeli ještě koupit má 3.5r
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc dekuji za nazor-) Jsem rada,ze je pozitivni!-))) Z nabidky se mi jevi nejlepe prave yedoo. Jeste me napada-davate helmu nebo chranice?Napadlo me koupit spolu s kolem…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Helmu už od motorky a už,co jezdil na kole s náma i náš 11ti měsíční (témř) ji má na kolo(cyklosedačku).Jsem na tohle magor,ale můžou se při té rychlosti,co umějí dát na kolech zranit i jinak samozřejmně,ale helma je helma.Chrániče ne, špatně by se mu asi jezdilo,ale nevím nezkoušela jsme ani je dávat.Ani nebudu dokud nebude na kolečkáčích, tam je to z té výšky už horší pád na kolena nebo předloktí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jen ještě jedna zkušenost s okolí dětem těm menším,co jim je zatím to kolo akorát(takže cc 2-2.5r-3 roky pak už to jde)se lépe jezdí na kolech ,které nemají vůbec tu štagly nahoře.Když zastaví tak můžou seskočit a nebouchají se do rozkroku i ta nožka se jim tam přehazuje líp.Ale to je jen můj názor podle čeho bych se řídila.Třeba takový je tady:http://www.mojekolo.cz/…nkey-12-pink
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, Ondas, děkuju za názory, moc mi pomohly. Koupili jsme nakonec toto:
http://www.mall.cz/…api-12-steel
Velká spokojenost. Sice jsme to musela nechat seřídit v servise, protože doma ani nemáme pumpičku…
ale jinak v pohodě…Dnes jsme holce kolo slavnostně předali a moc se líbilo. Zatím se učí šlapat, tak uvidíme, jaké to bude venku…Helmu jsem ještě nezkoušela-úplně jsem na ni při tom všem zapomněla-)))…
Ještě jednou moc děkuju! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xxLeninka není zač
Je stejně lepší nechat kolo poprvé seřídit v servisu asponˇmá člověk jistotu,že je vše na správném místě.Ale pumpička se bude hodit
Šlapat se naučí za týden cca.Prvně jí budou nožky sjíždět se šlapátek,ale rychle pochopí.
Tak malé přeji hodně ušlapaných kilometrů bez nehody.My musíme na kole i do školky a to jezdí 14dní a školku máme 200 metrů od domu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit