Zkušenosti s krémem Botocell od Dermacol

384
21.11.11 10:18

Zkušenosti s krémem Dermacol?

Máte někdo prosím zkušenosti s krémem dermcol botocell? :-) zvažuji koupit si pod stromeček :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21608
21.11.11 14:23

mám a jsem spokojená. mám dost suchou kůži kolem nosu a na čele a tento krém to neezhoršuje, spíš hydratuje. jestli ale čekáš nějaké velké zpevnění pleti, tak nejsem schopná posoudit. já jsem měla z prodejny Dermacol vzorečky, abych otestovala hlavně reakci suché kůže. ale určitě si ho koupím, až mi dojde můj stávající noční krém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
21.11.11 14:54
nozu píše:
mám a jsem spokojená. mám dost suchou kůži kolem nosu a na čele a tento krém to neezhoršuje, spíš hydratuje. jestli ale čekáš nějaké velké zpevnění pleti, tak nejsem schopná posoudit. já jsem měla z prodejny Dermacol vzorečky, abych otestovala hlavně reakci suché kůže. ale určitě si ho koupím, až mi dojde můj stávající noční krém.

Velké zpevnění pleti ani moc nečekám, spíš mám taky dost suchou pleť v okolí nosu a okolo očí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21608
21.11.11 20:08

No já tu suchou pleť „dopuju“ jinak - mám velkou zásobu různých mastí na promazávání ekzemu, takže to řeším bambuckým máslem a spol. ale já mám kolem nosu fakt skoro ekzem, prootže mi na to zabírá homeopatická mastička na ekzem. fakt je, že tenhle krém Botocel mi nevadí a pleť nevysušuje. a je hoodně příjemný. nejlepší by bylo, kdyby sis sehnala vzoreček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
21.11.11 20:16
nozu píše:
No já tu suchou pleť „dopuju“ jinak - mám velkou zásobu různých mastí na promazávání ekzemu, takže to řeším bambuckým máslem a spol. ale já mám kolem nosu fakt skoro ekzem, prootže mi na to zabírá homeopatická mastička na ekzem. fakt je, že tenhle krém Botocel mi nevadí a pleť nevysušuje. a je hoodně příjemný. nejlepší by bylo, kdyby sis sehnala vzoreček.

Já už si objednala z netu sadu
http://www.krasa.cz/…ll-2011.html

Já mám právě taky okolo očí ekzém, vypadá to jako kruhy pod očima s vráskama. :roll: a jak se jmenuje ta homeopatická mastička, prosím? Mě toho moc nezabírá, a že už jsem toho zkusila. Je to jak alchymie, po něčem se to zlepší, po něčem zhorší. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21608
22.11.11 19:44

je to Halicar. mamka má ekzem pod očima taky a má na to kortikoidy. a nakonec jí nejvíc zabrala modrá nivea v kovové krabičce. každému ale fakt zabere něco jiného… teda a koukám, že tomu nasadili slušnou cenu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
22.11.11 20:14
nozu píše:
je to Halicar. mamka má ekzem pod očima taky a má na to kortikoidy. a nakonec jí nejvíc zabrala modrá nivea v kovové krabičce. každému ale fakt zabere něco jiného… teda a koukám, že tomu nasadili slušnou cenu…

Díky, Halicar, tak třeba taky vyzkoušim. Já zase četla, že dobrá mast je i lopuchová. Dokonce doktorka homeopatka našeho mimi, mi to doporučila a tady na diskuzích jsem taky četla dobré reference. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
23.11.11 10:20

úžasný

ahoj, dostala jsem,nemusela jsem kupovat a můžu za mě říct, že si připadám ráno jako bych přišla od kosmetičky.Pleť je určitě vypnutější. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
23.11.11 16:20
makinamama píše:
ahoj, dostala jsem,nemusela jsem kupovat a můžu za mě říct, že si připadám ráno jako bych přišla od kosmetičky.Pleť je určitě vypnutější. :)

Super, mě dneska došel. Tak vyzkouším a uvidím. Jsem zvědavá. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brego
4.10.12 14:03

dermacol botocell oční

Já si koupila oční krém botocell od dermacolu…ze začátku to bylo super, plet vypnutá..paráda..jenže asi obsahuje nějakou složku, co mi vadí..po několika dnech se mi udělala kolem očí dost svědivá vyrážka i na víčkách a dost pomalu se jí zbavuju..a to jsem nikdy na žádný krém ani plet.vodu nebyla alergická …asi čím míň složek krém obsahuje tím líp…asi se vrátím ke krémům a olejům z konopí, ty mně stejně vyhovovaly nejvíc… :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml