Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Háto my jsme byli u dr. Kočího minulý týden na konzultaci. Navrhl nám také M/T za 40 tis. Jsem zvědavá, co řekne vám… Chceme zkusit ještě jiné kliniky. Ta částka mi přijde nehorázná. Chceme mít dítě, ale nezadlužit se do konce života.
Echo, to jsi mi teda vyrazila dech. My počítali tak s těmi 15.tisíci,a i tak je to pálka. A to těch 40 bylo jen za M/T nebo i za ICSI sakumprdum?
Holky přemýšlela jsem ,že bych manžu objednala k tomu doktorovi do Prahy tak můžete mi dát prosím telefon a nevíte kolik by se platilo za vysetreni a pod. Já jen zda na to budeme mít peníze. Díky
Jani díky za odpověď. Takže oni to tam nezmražují hned - použijí normálně ty čerstvý a až zbytek se zamražuje…No nám právě po tom prvním pokusu vůbec nic nezamražovali, protože by prý ani to rozmražení nepřežily. A teď už nám to ani moc nedoporučují, že to stejně nemá cenu, ale my to stejně chceme zkusit s tím, že přestoupíme do Olomouce.
Nás stál celý pokus 39.000,– To by teda byla docela pálka 40.000,– za M/T + zbytek
u toho Kočího
Jani prosím Tě ještě mě napadlo ke komu chodíš? Pa doktor Dostál nebo paní doktorka Oborná? Přemýšlím ke komu se raděj objednat…
Nempálko - http://www.andromeda.cz/. Úvodní vyšetření prý od 1.000 do 3.000,– Kč. Jinak zatím nemáme zkušenosti, až tam půjdeme, tak se ozvu.
Háta
Dyny chodím k dr Dostálovi,ale když vyjde na zavedení nebo punkci Doc. Oborná,tak mi to taky vůbec neva.Ale do poradny se objednávám cíleně k němu.
Jojo,alespoň před těmi 4r to dělali tak,že čerstvý použili,zbytek,pokud bylo co,zamrazili.Nás pokus IVF vyšel pokaždé +- na 15 000 a to jsme měli sakum pikum(léky,ICSI,PK,AH),dvojky jsem čekala po minimálce,ta nás vyšla na 7 000+1 500 (Fostimon navíc nad limit).Měla jsem 3 vajíčka,2 zůstaly po 3 denní PK (víc mi nedoporučovali,že mají spoustu punkcí a pořád lezou do inkubátoru) Teď jsem objednaná do poradny na 2.4.,čekačky na poradnu mají tak 2měsíce
Háto nevěš hlavu. Je více klinik, každá má ceny jiné. Příští týden obvolávám. Pokusím se ozvat s čerstvými informacemi.
To budeš moc hodná. Ach jo, to je takový kupčení s (bez)nadějí.
Echo, holky, tak k MUDr. Kočímu razíme tento čtvrtek. Manžel už teď nemůže spát a má průjem. Prosím Vás, můžete nám popsat, jak u Kočího to vyšetření probíhá, jestli se s ním dá mluvit (je komukativní nebo suchar?), a na co všechno se berou ty odběry… Prostě co nejvíc informací, aby věděl můj muž, co má čekat a do čeho jde…
Moc díky!
Háta
ahoj Háto zrovna dneska jsem na vás v práci myslela jestli už to třeba nemáte za sebou a jestli písneš
Držím moc palce! Pak dej vědět. Je mi tvého chlapa upřímně líto - dokážu si představit toho svojeho (jen před blbým spermiogramem kolikrát) - kdyby si kluci měli vystát to co my tak nevím nevím, i když nechci jim zase křivdit - M/T taky vyžaduje POŘÁDNOU dávku odhodlání. Ještě jednou přeju mooooc štěstí na kontrole. držte se
Ahoj holky, tak jsme se včera vrátili z Práglu od MUDr. Kočího. Nakonec jsem mohla jet i s manžou, což bylo určitě dobře. Klinika ISCARE je - pro můj vkus - až v příliš neosobní budově, ale veškerý personál, sestřičky i doktor se chovali velice pěkně. No, pan doktor nám nakonec - přestože jsme tam jeli s doporučením na M/T - na základě výsledků navrhl hormonální terapii. To nás překvapilo a utvrdilo, že snad mu nejde v první řadě o prachy, ale o vyřešení problému. Vše nám oběma podrobně vysvětlil, dal dost času na otázky. Tohle úvodní vyšetření stálo 3.000,– Příště je to prý za polovic.
Jak válčíte vy?
Háta
Háto , to zní zajímavě ? Jaké dal ty hormony tvému partnerovi ?
Zatím ještě žádné - na ty se musí objednat - prý se to pak musí sledovat v krvi. Teď mu předepsal - Agapurin a Dobica. A má si koupit Profertil - což je doplněk stravy - vitamíny nějak vyváženě namíchané.
Nepálko, koukala jsem v diskusích, že jste taky zkoušeli ten Profertil. Pomohlo?
Háta
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď