Zkušenosti s MESA/TESE

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25
23.2.10 09:27

Háto my jsme byli u dr. Kočího minulý týden na konzultaci. Navrhl nám také M/T za 40 tis. Jsem zvědavá, co řekne vám… Chceme zkusit ještě jiné kliniky. Ta částka mi přijde nehorázná. Chceme mít dítě, ale nezadlužit se do konce života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
23.2.10 12:42

Echo, to jsi mi teda vyrazila dech. My počítali tak s těmi 15.tisíci,a i tak je to pálka. A to těch 40 bylo jen za M/T nebo i za ICSI sakumprdum?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
23.2.10 15:48

Holky přemýšlela jsem ,že bych manžu objednala k tomu doktorovi do Prahy tak můžete mi dát prosím telefon a nevíte kolik by se platilo za vysetreni a pod. Já jen zda na to budeme mít peníze. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
23.2.10 15:50

Jani díky za odpověď. Takže oni to tam nezmražují hned - použijí normálně ty čerstvý a až zbytek se zamražuje…No nám právě po tom prvním pokusu vůbec nic nezamražovali, protože by prý ani to rozmražení nepřežily. A teď už nám to ani moc nedoporučují, že to stejně nemá cenu, ale my to stejně chceme zkusit s tím, že přestoupíme do Olomouce.
Nás stál celý pokus 39.000,– To by teda byla docela pálka 40.000,– za M/T + zbytek :cry: u toho Kočího

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
23.2.10 20:32

Jani prosím Tě ještě mě napadlo ke komu chodíš? Pa doktor Dostál nebo paní doktorka Oborná? Přemýšlím ke komu se raděj objednat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
23.2.10 22:15

Nempálko - http://www.andromeda.cz/. Úvodní vyšetření prý od 1.000 do 3.000,– Kč. Jinak zatím nemáme zkušenosti, až tam půjdeme, tak se ozvu.

Háta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
23.2.10 22:34

Dyny chodím k dr Dostálovi,ale když vyjde na zavedení nebo punkci Doc. Oborná,tak mi to taky vůbec neva.Ale do poradny se objednávám cíleně k němu.
Jojo,alespoň před těmi 4r to dělali tak,že čerstvý použili,zbytek,pokud bylo co,zamrazili.Nás pokus IVF vyšel pokaždé +- na 15 000 a to jsme měli sakum pikum(léky,ICSI,PK,AH),dvojky jsem čekala po minimálce,ta nás vyšla na 7 000+1 500 (Fostimon navíc nad limit).Měla jsem 3 vajíčka,2 zůstaly po 3 denní PK (víc mi nedoporučovali,že mají spoustu punkcí a pořád lezou do inkubátoru) Teď jsem objednaná do poradny na 2.4.,čekačky na poradnu mají tak 2měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
24.2.10 12:31

Háto nevěš hlavu. Je více klinik, každá má ceny jiné. Příští týden obvolávám. Pokusím se ozvat s čerstvými informacemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
24.2.10 12:34

To budeš moc hodná. Ach jo, to je takový kupčení s (bez)nadějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
1.3.10 12:38

Jak probíhá vyšetření

Echo, holky, tak k MUDr. Kočímu razíme tento čtvrtek. Manžel už teď nemůže spát a má průjem. Prosím Vás, můžete nám popsat, jak u Kočího to vyšetření probíhá, jestli se s ním dá mluvit (je komukativní nebo suchar?), a na co všechno se berou ty odběry… Prostě co nejvíc informací, aby věděl můj muž, co má čekat a do čeho jde…

Moc díky!

Háta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
2.3.10 21:02

ahoj Háto zrovna dneska jsem na vás v práci myslela jestli už to třeba nemáte za sebou a jestli písneš :-) Držím moc palce! Pak dej vědět. Je mi tvého chlapa upřímně líto - dokážu si představit toho svojeho (jen před blbým spermiogramem kolikrát) - kdyby si kluci měli vystát to co my tak nevím nevím, i když nechci jim zase křivdit - M/T taky vyžaduje POŘÁDNOU dávku odhodlání. Ještě jednou přeju mooooc štěstí na kontrole. držte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
5.3.10 21:13

Zprávy z boje

Ahoj holky, tak jsme se včera vrátili z Práglu od MUDr. Kočího. Nakonec jsem mohla jet i s manžou, což bylo určitě dobře. Klinika ISCARE je - pro můj vkus - až v příliš neosobní budově, ale veškerý personál, sestřičky i doktor se chovali velice pěkně. No, pan doktor nám nakonec - přestože jsme tam jeli s doporučením na M/T - na základě výsledků navrhl hormonální terapii. To nás překvapilo a utvrdilo, že snad mu nejde v první řadě o prachy, ale o vyřešení problému. Vše nám oběma podrobně vysvětlil, dal dost času na otázky. Tohle úvodní vyšetření stálo 3.000,– Příště je to prý za polovic.

Jak válčíte vy?

Háta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
5.3.10 22:41

Háto , to zní zajímavě ? Jaké dal ty hormony tvému partnerovi ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
6.3.10 11:45

Zatím ještě žádné - na ty se musí objednat - prý se to pak musí sledovat v krvi. Teď mu předepsal - Agapurin a Dobica. A má si koupit Profertil - což je doplněk stravy - vitamíny nějak vyváženě namíchané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
6.3.10 12:03

Nepálko, koukala jsem v diskusích, že jste taky zkoušeli ten Profertil. Pomohlo?

Háta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital