Zkušenosti se Jané Nomad

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
379
14.10.08 13:25

Zkušenosti se Jané Nomad

Krásný den :)
Jako asi tisíce dalších maminek tady se koukám po kočárku pro naše druhé mimčo…momentálně mám klasickou trojkombinaci s vložným lůžkem a pevnýma kolama a tak bych chtěla vyzkoušet něco jiného :wink: Líbí se mi tento kočárek, tak bych byla ráda, kdybyste se se mnou podělili o své zkušenosti s ním.....jak se s ním jezdí v zimě, jak je velká hluboká korbička, ovladatelnost, jízda v horším terénu (jsem z vesnice)… Budu ráda za každý poznatek 8)

Předem moc díky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Jané Nomad?

Přidejte zkušenost s Jané Nomad
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7928
14.10.08 17:45

ahoj :-)

já tedy nemám zkušenosti z hlubokým ale mám Jane Nomad Sporťák a max spokojenost po všech stránkách lehký,skladný,košík mi stačí,jezdili jsme s ním i po lese a šlo to také.
jsem fakt moc spokojená :D

tak ať se dobře rozhodneš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
15.10.08 12:26

Katty: taky po něm pokukuji a ted si ho pořídila kamarádka, aže se špatně polohuje a je tam špatný přístup do koše. Jak to vidíš, ty? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
16.10.08 14:18

Zari asi tak každý kočárek něco má něco výhodného něco méně výhodného. Je fakt že Teri když leží tak se do koše nedostanu, ale to mě netrápí na nákup chodím s batohem, zní to legračně :-)
Polohování mi příjde fajn v poho.
Já jsem fakt s tímto kočíkem max spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
26.2.09 10:54

Také by mne zajímaly zkušenosti s tímto kočárkem a zda někdo nemá porovnáná s BBcar stylo? Je lepší odpružený podvozek, nebo pevný? Neni odpružený podvozek potom problém u staršího dítka (může se převrátit)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
22.3.09 10:44

:) mám nomada pro starší nechodící dítě 105 cm a 15 kg a jsem absolutně spokojena ,jednak je lehounký a supr se skládá a také délka lůžka nám vyhovuje 95 cm.Krásně se do něj vejde 3-4 leté dítko a vyspí se pohodlně.Pokud nejezdíte po pařezech zvládá i menší terén. :wink: Budete spokojena :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
18.8.09 13:48

ahoj bt,
chtěla jsem se tě zeptat jestli náhodou nevíš něco o tom, že od roku 2010 by jané měli dělat s možností otáčení sportovní nástavby po i proti směru jízdy....... Někde jsem to četla tady v diskuzích o kočárcích, tak kdybys třeba náhodou něco o tom věděla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bt-cz
26.8.09 12:25
Denny píše:
ahoj bt,
chtěla jsem se tě zeptat jestli náhodou nevíš něco o tom, že od roku 2010 by jané měli dělat s možností otáčení sportovní nástavby po i proti směru jízdy....... Někde jsem to četla tady v diskuzích o kočárcích, tak kdybys třeba náhodou něco o tom věděla :wink:

Ahoj Denny,
našla jsem, že během letošního roku budou k dispozici tzv. REVERSE verze kočárků Solo, Challenger (to od října letošního roku) a Slalom a Nomad (prosinec letošního roku).
Takže dobrá zpráva..:)

• Citovat
  • Upravit
jantu
16.3.10 18:07

jane nomad pro 2007

Ahoj, už mám dvouleté zkušenosti s kočárkem jané nonad pro. Vybrala jsem kočárek protože je lehoučký a bezvadně se ovládá a má velký košík. :dance: Postupně mi vadily různé věci : hluboká korbička není vevnitř úplně rovná, polohování jsme nevyužili. :-( Stříška nestínila proti sluníčku i se slunečníkem to byl problém ,nánožník nedržel na korbičce takže jsem ho nepoužívala. Do košíku byl velmi špatný přístup. Sporťák: stříška opět nestíní proti sluníčku i v zimě mi přišla na nic,pokud neprší raději ji mám složenou. Potahy se špatně čistí a drží se na nich i prach( z plenky chloupky z deky a vypadá to příšerně) :pocitac: Nánožník je naprosto na nic, hloupě řešený, mám ho ve skříni. Až bude druhé mimi budu ho využívat jen jako sporťák

• Citovat
  • Upravit
9754
29.1.15 13:44

Dobry den,
mile maminky, porad se nemuzu rozhodout, jaky kocarek koupit.
Jak jste, prosim, s nomadem spokojeny? Porad se neda dostat do kose. kdyz dite spi? A co strecha? Porad je kratka? A da se na ni pridelat clona?
Zajimaly by me zkusenosti s nomadem 2010-2012 a mladsi.
A co nanoznik? Uz drzi na korbicce? A co potah? Da se lip cistit?
A celkove vase zkusenosti?
Dekuji za odpovedi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
29.1.15 23:07

Já jsem s nomadem spokojená. Je lehoučký a super ovladatelný, hlavně to ocením ve městě v autobuse, mhd. Lehčí terén zvládne taky, na sněhu je to trochu horší. Naprosto skvělý je jako sporťák,, velký pohodlný, polohování vpohodě.

Já ho pořídila právě do města kvůli lehkosti a ovladatelnosti. Na vesnici a do terénu bych si vybrala kočárek s velkými koly, odpružením.

Jinak starší holčička jezdila v hluboké korbě do 10 měsíců, chlapečkovi je 7 a už se tam s fusakem skoro nevejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí