Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Krásný den ![]()
Jako asi tisíce dalších maminek tady se koukám po kočárku pro naše druhé mimčo…momentálně mám klasickou trojkombinaci s vložným lůžkem a pevnýma kolama a tak bych chtěla vyzkoušet něco jiného
Líbí se mi tento kočárek, tak bych byla ráda, kdybyste se se mnou podělili o své zkušenosti s ním.....jak se s ním jezdí v zimě, jak je velká hluboká korbička, ovladatelnost, jízda v horším terénu (jsem z vesnice)… Budu ráda za každý poznatek ![]()
Předem moc díky. ![]()
Máte zkušenost s Jané Nomad?
Přidejte zkušenost s Jané Nomadahoj ![]()
já tedy nemám zkušenosti z hlubokým ale mám Jane Nomad Sporťák a max spokojenost po všech stránkách lehký,skladný,košík mi stačí,jezdili jsme s ním i po lese a šlo to také.
jsem fakt moc spokojená ![]()
tak ať se dobře rozhodneš ![]()
Katty: taky po něm pokukuji a ted si ho pořídila kamarádka, aže se špatně polohuje a je tam špatný přístup do koše. Jak to vidíš, ty? Díky
Zari asi tak každý kočárek něco má něco výhodného něco méně výhodného. Je fakt že Teri když leží tak se do koše nedostanu, ale to mě netrápí na nákup chodím s batohem, zní to legračně ![]()
Polohování mi příjde fajn v poho.
Já jsem fakt s tímto kočíkem max spokojená
Také by mne zajímaly zkušenosti s tímto kočárkem a zda někdo nemá porovnáná s BBcar stylo? Je lepší odpružený podvozek, nebo pevný? Neni odpružený podvozek potom problém u staršího dítka (může se převrátit)?
mám nomada pro starší nechodící dítě 105 cm a 15 kg a jsem absolutně spokojena ,jednak je lehounký a supr se skládá a také délka lůžka nám vyhovuje 95 cm.Krásně se do něj vejde 3-4 leté dítko a vyspí se pohodlně.Pokud nejezdíte po pařezech zvládá i menší terén.
Budete spokojena ![]()
ahoj bt,
chtěla jsem se tě zeptat jestli náhodou nevíš něco o tom, že od roku 2010 by jané měli dělat s možností otáčení sportovní nástavby po i proti směru jízdy....... Někde jsem to četla tady v diskuzích o kočárcích, tak kdybys třeba náhodou něco o tom věděla ![]()
Denny píše:
ahoj bt,
chtěla jsem se tě zeptat jestli náhodou nevíš něco o tom, že od roku 2010 by jané měli dělat s možností otáčení sportovní nástavby po i proti směru jízdy....... Někde jsem to četla tady v diskuzích o kočárcích, tak kdybys třeba náhodou něco o tom věděla
Ahoj Denny,
našla jsem, že během letošního roku budou k dispozici tzv. REVERSE verze kočárků Solo, Challenger (to od října letošního roku) a Slalom a Nomad (prosinec letošního roku).
Takže dobrá zpráva..:)
Ahoj, už mám dvouleté zkušenosti s kočárkem jané nonad pro. Vybrala jsem kočárek protože je lehoučký a bezvadně se ovládá a má velký košík.
Postupně mi vadily různé věci : hluboká korbička není vevnitř úplně rovná, polohování jsme nevyužili.
Stříška nestínila proti sluníčku i se slunečníkem to byl problém ,nánožník nedržel na korbičce takže jsem ho nepoužívala. Do košíku byl velmi špatný přístup. Sporťák: stříška opět nestíní proti sluníčku i v zimě mi přišla na nic,pokud neprší raději ji mám složenou. Potahy se špatně čistí a drží se na nich i prach( z plenky chloupky z deky a vypadá to příšerně)
Nánožník je naprosto na nic, hloupě řešený, mám ho ve skříni. Až bude druhé mimi budu ho využívat jen jako sporťák
Dobry den,
mile maminky, porad se nemuzu rozhodout, jaky kocarek koupit.
Jak jste, prosim, s nomadem spokojeny? Porad se neda dostat do kose. kdyz dite spi? A co strecha? Porad je kratka? A da se na ni pridelat clona?
Zajimaly by me zkusenosti s nomadem 2010-2012 a mladsi.
A co nanoznik? Uz drzi na korbicce? A co potah? Da se lip cistit?
A celkove vase zkusenosti?
Dekuji za odpovedi ![]()
Já jsem s nomadem spokojená. Je lehoučký a super ovladatelný, hlavně to ocením ve městě v autobuse, mhd. Lehčí terén zvládne taky, na sněhu je to trochu horší. Naprosto skvělý je jako sporťák,, velký pohodlný, polohování vpohodě.
Já ho pořídila právě do města kvůli lehkosti a ovladatelnosti. Na vesnici a do terénu bych si vybrala kočárek s velkými koly, odpružením.
Jinak starší holčička jezdila v hluboké korbě do 10 měsíců, chlapečkovi je 7 a už se tam s fusakem skoro nevejde.