Zkušenosti v práci

10
29.6.24 23:59

Zkušenosti v práci

Zdravím, jsem brigádně v supermarketu, je to pro mě nové jak už náplň práce tak i to, že dělám s kolegy. Dřív jsem pracovala někde, kde jsem byla sama za sebe, takže nemám představu jak moc normální je buzerace od vedoucích. :mrgreen:.
Nedělám žádné potíže, pracuju naplno a neustále se snažím. Doslova se v práci nezastavím. I tak slyším od vedoucího řeči, že tohle doplnit mi trvalo hrozně dlouho (i když jsem na to neměla moc čas, protože zároveň obsluhuji na pokladně) a když mám na něco dotaz, dostanu povýšený výraz, který vyjadřuje, jak jsem tupá, že to nevím.
Jaké máte zkušenosti s komunikací s vedoucími? Mám mít pocit, že toho dělám málo a že jsem špatná pracovnice? A jak se s tím smiřujete? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8453
30.6.24 07:01

Vždyť jsi tu už psala, že tam planuješ skončit skrz málo směn…..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
30.6.24 07:43
@Bb774 píše: Více

Lidl? Jestli jo, tak tam to mají v popisu práce. Buzerovat i kdyby si byla nejrychlejší v republice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4477
30.6.24 09:35

V takovém prostředí bych nepracovala.
Jasně, i u nás nás občas někoho zdrbou, když se něco nedaří nebo se nepovede. Ale není to na denní bázi a dá se s vedoucími normálně o všem bavit a domluvit se.
Ale pokud je to brigáda a dokážeš to ignorovat (takové to jedním uchem tam a druhým ven), tak tam zůstaň jen na nezbytnou dobu a mezitím hledej něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
30.6.24 09:57

@izabe ano, protože mi předtím řekli že nemají pro mě žádné směny, pak už mi jich pár dali, tak bych to chtěla ještě zkusit. Spíš jsem chtěla slyšet vaše zkušenosti s přístupem vedoucích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat