Zkusit přivýdělek tzv.Revoluční příjem?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zkusit přivýdělek tzv.Revoluční příjem?
Dobrý den maminky
mám dotaz, od kamarádky jsem dostala odkaz na přivýdělek. Nevím zda to některá znáte a zda jste to nezkusila? Potřebuji vědět jak to přesně funguje
.Moc děkuji a o odkaz na tu adŕesu si napište do zpráv
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Přijde mi to jako podvod, nikdo ti nedá peníze jen tak za nic. Zvlášť, když tam ani není napsané, jak to vlastně funguje a co máš dělat. Hlavně zadej svoje údaje a meilové adresy nejlépe na všechny, co znáš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je tam napsané jak to funguje, ale jako jsem chtěla vědět zda to někdo nedělá a případné zkušenosti
.Blbě jsem to napsala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maminka22 píše:Dobrý den maminky
mám dotaz, od kamarádky jsem dostala odkaz na přivýdělek. Nevím zda to některá znáte a zda jste to nezkusila? Potřebuji vědět jak to přesně funguje.Moc děkuji a o odkaz na tu adŕesu si napište do zpráv
.
Na serveru MojeStarosti (odkaz sem bohužel nemohl dát, protože je blokován) čtu diskusní příspěvek jednoho účastníka, který to chválí:
„Částku 1 000kč neplatíte společnosti, ale odkupujete si měsíčně od ní zlato za tu hodnotu po dobu dvou let, poté si můžete zlato vybrat.“
Čili smlouvou se zavážete, že budete „kupovat“ za tísíc Kč měsíčně zlato po dobu dvou let, ale to zlato nebudete mít doma. Po dvou letech prý - pokud ta společnost nezkrachuje - si to koupené zlato můžete „vybrat“.
Jestli je to puncované investiční zlato a za jakou cenu si to zlato kupujete (jestli není dražší, než jinde), to jsem se zatím nedozvěděl.
Ještě zkusím pohledat, ale celé mi to připomíná letadlo maskující se jako MLM s prodejem zlata. Analogicky, jako Goldway.
Seriózní MLM nenutí své prodejce nic kupovat, jen prodávají konečným zákazníkům.
Jestli ale máte tolik peněz, že můžete zbytečně vyhodit 1000 Kč, tak směle do toho!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže doporučuji se ptát: Zprostředkuje Vám kamarádka prodej investičního zlata z ručky do ručky (tedy ne do 2 let) bez toho, abyste se sama stala prodejcem? Za jakou cenu - levněji, nebo dráž, než to koupíte jinde?
Můžete se stát prodejcem investičního zlata aniž byste sama kupovala investiční zlato pro sebe?
Podezřelé jsou 2 věci:
- není jasně oddělena role zprostředkovatele prodeje a konečného zákazníka - peníze do systému neproudí od konečných zákazníků za prodej produktu, ale z členů, kteří se zapojili do schématu; to je typický znak pyramidového schématu, „letadla“.
- zlato nedostanete za svoje peníze hned, ale 2 roky musíte doufat, že je dostanete a že výše zmíněné letadlo nespadne (že např. organizátoři mezitím nezmizí na Bahamách).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maminka22 píše:
Je tam napsané jak to funguje, ale jako jsem chtěla vědět zda to někdo nedělá a případné zkušenosti.Blbě jsem to napsala
Kdo to dělá, ten vám to pochválí - stejně jako vaše kamarádka. Je na tom hmotně zainteresován, aby to chválil.
To je stejné, jako byste se ptala členů sekty na zkušenosti se sektou. Co čekáte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zde je o tom diskuse: http://www.zlatoforum.cz/…em-t168.html
Cituji:
od outdoorak01 » čtv 21. čer 2012 18:57:35
Obávám se, že se mýlíte speede, není to MLM ani affiliate marketing. Revoluční příjem totiž nabízí produkt POUZE platícím členům. A pokud je to uzavřený systém bez vkládání nějaké přidané hodnoty, například prodejem něčeho neregistrovaným zákazníkům, tak nevím, kde by se bral zisk. Zas tak rychle hodnota zlata nestoupá. Vámi zmíněné OVB poskytuje služby (produkty) hlavně nečlenům. Podobně jako kdysi módní Amway. Prodali vám kvalitní předraženou „Okenu“, ale k ničemu jste se zavazovat nemuseli. Googluji seč mi konektivita stačí, ale žádného „Revolucionáře“ který by mi prodal zlaťák (bez zapojení se do hry) jsem nenašel. Další velmi podezřelou věcí je, že když odkaz v úvodním příspěvku zkopírujete do adresního řádku bez kódu za lomítkem, tak se nedovíte vůbec nic. Stránka vám stroze sdělí, ať si nějaký kód najdete na internetu. Můžete mi speede říct, kde se bere zisk, když peníze kolují pouze uvnitř této společnosti? Děkuji za odpověď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkují za vaši znalost a odpověďi
,moc jste mi pomohl
.Děkují ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Od toho, kdy jsem byla u pádu Zeekrewards, kašlu na všechno, kam musím vložit prachy. Takže ani tohle ve mě nevzbuzuje důvěru.
Je mi líto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako dávat 1000kč měsíčně někomu, koho jsem nikdy neviděla, za něco co asi nikdy neuvidím se mi zdá dost podezřelé. Takže ne, do tohohle bych fakt nešla. TO už budu dělat raději finančního poradce a investici do zlata doporučovat svým klientům.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zase jenom letadlo, je to přece jasné. musíte shánět další lidi, kteří by také platili atd atd. a nevěřte těm, co tvrdí že si vydělali tisíce, to jsou jenom kecy aby vás dostali. někdo to už trefně napsal - napíšu to podobně: zkuste se zeptat prodejce herbalife, jestli to funguje ![]()
- Citovat
- Upravit
neblázněte
A nezapomeňte, že se upíšete minmálně na dva roky, ne že to jeden měsíc zkusíte a jdete od toho! minimálně vysolíte někomu 24 tisíc, nevíte komu, to zlato je jenom na papíře, ty kecy o růstu cen jsou bláboly, po dvou letech sice můžete odejít, ale podle mně za tak nevýhodných podmínek že vždy proděláte. a myslíte že ta firma tady za dva roky ještě bude??? zlatý voči…
- Citovat
- Upravit
@tatarka píše:
zkuste se zeptat prodejce herbalife, jestli to funguje
Herbalife nefunguje, ale není to totéž. Herbalife není letadlo, pokud vím. Jejich předražené čaje a doplňky stravy, nebo co to je si můžete koupit, aniž byste se stali „registrovaným členem“, tedy prodejcem. Takže Herbalife bych charakterizoval jako MLM (i když nefungující).
U Revolučního příjmu je to jinak: Ten „příjem“ je z náboru nových členů, ne z prodeje nějakého produktu, lidem, kteří členy nejsou. A to je typický znak letadla.
Čímž nechci říci, že MLM se automaticky stává ternem. Jen legálním obchodem, který může (ale nemusí) trvale fungovat. Narozdíl od pyramidového schématu (čili lidově letadla), které v žádném případě trvale fungovat nemůže (a je nelegální).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Eumedon: To se právě mýlíte. V RP nedostáváte za nového člena ani korunu, provize se vyplácejí pouze za klienty, které zprostředkujete pro společnost Swiss Gold. Pokud se ale člen RP stane zároveň i klientem Swiss Goldu, tak samozřejmě za něj dostanete provizi. Tudíž nedochází k žádnému přerozdělování peněz a o žádném letadle nemůže být řeč, jde o klasický MLM.
Všem bych doporučoval si nejdříve přečíst stránky RP dříve, než vést takovéto „zasvěcené“ debaty a informace si „cucat z prstu“!
- Citovat
- Upravit
@Jose01 píše:
Všem bych doporučoval si nejdříve přečíst stránky RP dříve, než vést takovéto „zasvěcené“ debaty a informace si „cucat z prstu“!
Přečíst stránky? Na stránkách nic takového nevidím. Kde to tam máte napsané, dejte sem odkaz!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit