Zkušnosti s Nike.com
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zkušnosti s Nike.com
Ahoj, objednal jsem si teď přímo ze stránky Nike.com, tak čekám že problém nebude, ale viděl jsem hodně špatných recenzí, i když z jiných zemí jen. Tak bych se chtěl zeptat jestli s tím má někdo zkušnosti a mohl mě kdyžtak uklidnit. diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@lkz píše: Více
Naprosto bez problémů, jak doručení, tak i vrácení. Už proběhlo více objednávek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Objednávala jsem asi dva roky bundu a bez problému. Myslím, že jsem měnila i velikost a taky v pohodě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čerstvá zkušenost - objednavala jsem 4 páry bot, došel 1. To, že dojde jen jeden, jsem se dozvěděla, až jsem měla balíček v ruce a divila se, proč je to tak malý ![]()
Prý out of stock, ale všechny páry šly normálně ještě objednat. Naštěstí vrátili rychle peníze.
Jedny Nike Jordan boty jsme reklamovali po půl roce(pravda, byly nošený téměř denně), upadl zip. Vrátili peníze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nike.com
Objednala jsem z těchto stránek a platba mi byla stržena 2 krát. Stali se to někomu? Kontakty co jsou uvedené na stránkách jsou nedostupné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!