Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Jako ja snesu v televizi vazne hodne, ale zrovna jsem prepla na Primu na porad Zlata maska… Wtf? Co to ma byt
Nekdo se tam v kostymu houpe do rytmu a jako zpiva na playback? Muze mi nekdo vysvetlit smysl tohoto televizniho odpadu?
Na to se vazne nekdo diva?
Evidentně se na to nikdo nedíval, už natáčení zrušili. Ale za sebe jsem bohužel nebyl obohacen a neviděl jsem nic, můj čas je na to moc cenný. Radši budu koukat z okna na déšť.
Já se zbavila televize už skoro před deseti lety. Fakt si to nemůžu, z hlediska duševního zdraví, vynachválit
A ještě ušetřím na koncesionářském výpalném.
@Maminanamatersky nevidela jsem ani minutu, ale už to ruší. Na tyhle stanice vůbec nekoukám
@Maminanamatersky píše:
Jako ja snesu v televizi vazne hodne, ale zrovna jsem prepla na Primu na porad Zlata maska… Wtf? Co to ma bytNekdo se tam v kostymu houpe do rytmu a jako zpiva na playback? Muze mi nekdo vysvetlit smysl tohoto televizniho odpadu?
My to nesledujeme.
Deti to nejspis bavi. V tydnu mi o tom poradu vypravelo nekolik deti v druzine.
Moje deti sleduji podobny porad na Nove v sobotu.
@Maminanamatersky já viděla kousek prvního dílu, ale popravdě vůbec nechápu pravidla, jestli to vůbec nějaký má, kromě toho že na konci jeden vypadne ![]()
Já akorát vím, že se na to nikdo nekoukal, tak to přesunuli na méně exkluzivní vysílací čas a asi to budou rušit úplně
Pochytila jsem jen ukázky a párkrát na to manžel náhodně narazil při přepínání, ale jestli to chápu správně, tak ta „porota“ hádá, kdo ze známých osobností se pod kterou maskou ukrývá, podle zpěvu a snad dostávají i nějaký jiný indicie? A každý večer se jedna ta maska odhalí a vypadává, ale netuším, na základě čeho se rozhodne, kdo to bude
Prý je to dost oblíbené v Japonsku, což bych i věřila ![]()
Moje máma na to kouká, nápad dobrej, ale zpívání mě vůbec nebaví. Mám ráda soutěž Talent.
@Kelsey na Nove jeste dejme tomu, tam aspon opravdu zpivaji.. Ale tohle je vazne ubohost.
@Maminanamatersky píše:
Jako ja snesu v televizi vazne hodne, ale zrovna jsem prepla na Primu na porad Zlata maska… Wtf? Co to ma bytNekdo se tam v kostymu houpe do rytmu a jako zpiva na playback? Muze mi nekdo vysvetlit smysl tohoto televizniho odpadu?
Nemám TV, tak jsem koukla na net a našla o pořadu toto :
O pořadu
Zlatá maska je nová zábavná show, kde bude pátrat tým detektivů, kdo se skrývá pod fenomenálními kostýmy. Čekají vás večery plné překvapení, zpěvu, vtipu a neuvěřitelných výkonů. ![]()
Formát byl již úspěšně odvysílán v několika zemích, jako je například USA, Velká Británie, Bulharsko, Německo nebo Nizozemí. Pořad vzniká ve spolupráci se slovenskou TV JOJ.
Jinak ty ukázky jsou dost děsivé… ![]()
Dnes na to ze zvědavosti koukáme, Teda „koukáme“, je to zaplé v TV. Ale je to fakt pakárna. A kdo vypadne se rozhoduje nějak pomocí telefonu, doufám že je to zpoplatněné aspoň za 99,99… ![]()
A mne se to libi
docela je to vtipny, kdyz nevis, kdo pod tim je
@KeckaJ to rozhoduji divaci v sale a pochybuju, ze je to za penize.Uz je to dotocene, jen to budou davat dyl
Jsem teda nevidela ani minutu, ale zahlidla jsem reklamu, tak jsem si tak rikala, ze nova ma tvar, tak prima taky musela mit neco na ten zpusob..